Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@daisylucky Vitame Ta!napis nieco o sebe😀 kolko sa snazite atd...
@daisylucky a j oj,vitaj medzi nami.Ano to uz som sa dozvedela,ale neskoro 😝 ...nevadi dobrych tem nie je nikdy dost 😉
baby dnes uz sa mi zacinaju plodne dni! 😀 vcera sme vynechali lasku bo syn nemal chut ist spat,a pockal na nas ale dnes ho uz o osmej dam do postele,neviem preco nechcel spat!A hlavne je ze stale sa vypytuje kedy uz bude suredenec! 😀 a u vas co noveho?
@zuzu2901 no co uz muzi fakt trocha sopliku a uz su ako keby umierali! 😀 dobre si to napisala!tak aj ty mas plodne dni?sme na tom rovnako!no nam sa ani vcera sa nepodarilo mat tutumutu,bo kamarati zavolali ze robia akciu tak sme tam isli a kym sme sa vratili domov tak uz sa nam nechcelo ale teraz si rano nieco namixujeme! 😀
@zuzu2901 treba nech to neprejde naprazdno aspon skusit 😉A mozno sa pritrafi veľmi ti to zelam 😘
Mna drapli plodne dni hned po crevnej chripke poviem ti ani chut som nemala ale volako sme to dali dva dni za sebou ale to som bola v tom ze uz nic s toho a na dalsi den ovu test este silnejsi ako dva dni predtym .Ale to ma zas drapli mocove uz ma z mocáku ide porazit vzdy po snazilkovani ma to drapne ach jaj.a teraz uz len cakam ale neverim ze sa zadarilo to by bola taaak neskutocna nahoda tento mesiac.
Mam sesternicu o 2 roky mladsia(je tehotna) nejaky 12tt.O to by neslo prajem jej to.Aj ked to dieta nebolo planovane,lebo ona sice ma 26 no vyspela nie je,je troska zaostala a vrlmi ticha.Vsetci v rodine sme ostali v soku z toho.No,ale uz ked sa stalo tak hlavne nech je to zdrave.Mrzi ma vsak co povedala moja teta(mamkina sestra) babke.Jej komentar: No vidis to budes mat skor pravnuca ako si chcela a dokonca nie od tej vnucky od ktorej si to cakala.Teta ma nejak nemusi(moj pocit) pretoze ona je slobodna a ja som vydata.Tak ma to tak zamrzelo,troska 😔 ...niektory ludia si nevida dalej od nosa a vedia riadne aj slovom ublizit 😔
@zuzu2901 niekedy clovek nevie pochopit ze slova ktore vyslovi mozu niekedy druhej aj ublizit,tak isto je to s tvojou tetou nezvazila si svpje slova!a hlavne si neuvedomila ani to ako ti to padne zle kedsa snazite o mimco!ale neboj sa vyjde to a najdes aj ty na testiku vytuzene //!donosis do uplneho konca a porodis zdrave mimco
aj ja dufam ze tento mesiac zamiesime a zaciatkom januara aj ja najdem //a uz donosim do uspesneho konca!
Dva dni lieky (norethisteron) vysadeny a ms nikde😢...snad zabral aby sme aj my mohli skusat 😏
@sevcikovaanna neboj sa dostaneš ms. Do piatich dní od vysadenia by ti mala dojst tak nestracaj nádej 🙂 ja som sa tiež bála ale dostala som ju. Nič mi nepomohlo len tieto lieky. Držím palčeky
ahojte no ako u vas?snazilkujete?tie ktore cakate na ms?(necakate?)
@sevcikovaanna ahoj koli comu si brala norethisteron?
@nita216 ved to ze ziadne minuly cyklus uz prsia pobolievali z jedla mi zacinalo byt nie ze zle ale skratka ten pocit ze si hladna no ked som si jedlo urobila uz som ho nechcela stale taka hrca v krku.No skoncilo to ako biochemicke .Tak teraz som tak tajne fakt len v kuutiku duse dufala ze mozno teraz ale nic ani prsia jem vsetko rad radom a brucho uz tyzden boli na mrchu .Ale tento mesiac by bol neskutocny zazrak ak by som ostala tehu.
Baby ja mam voci dlhorocnym snazilkam obrovsku uctu a veľky obdiv ako to zvladate viem ze aj vy mate tu bolest kazdy mesiac pri srdiecku ale ako sa poznam ja.Ja by som uz bola na praskoch.

@nita216 ja som minuly cyklus testovala každý den niektoré dni aj 2x a nemala som žiadny pozitívny ovu tak uvidím tento mesiac - aj ked všetky mam dosť tmavé tak nechápem tomu 🙂