icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
zuzuula
15. dec 2016

@nita216 ja som minuly cyklus testovala každý den niektoré dni aj 2x a nemala som žiadny pozitívny ovu tak uvidím tento mesiac - aj ked všetky mam dosť tmavé tak nechápem tomu 🙂

nita216
15. dec 2016

@daisylucky Vitame Ta!napis nieco o sebe😀 kolko sa snazite atd...

nita216
15. dec 2016

@zuzuula tak skus aj tento mesiac a uvidis,max daj sem foto ako ti silneje!mozno hned po ms si mala ovulku!ja ovu test nerobim ,necham tomu volny priebeh

zuzu2901
autor
16. dec 2016

@nina4 ahoj moja,tak vysledky mam ok.Jaj boze preto nerada chodim po lekaroch,lebo vysledky su ok a ja sa necitim dobre.☹ ...este aj rano som v moci objavila biele plavajuce veci ☹ ...no proste cele zle toto ☹

zuzu2901
autor
16. dec 2016

@daisylucky a j oj,vitaj medzi nami.Ano to uz som sa dozvedela,ale neskoro 😝 ...nevadi dobrych tem nie je nikdy dost 😉

zuzu2901
autor
16. dec 2016

@nita216 no pevne verim,ze ano nechce m byt chora na sviatky ☹

nina4
16. dec 2016

@zuzu2901 zlatino a brali moc aj na kultivaciu ?

nita216
17. dec 2016

baby dnes uz sa mi zacinaju plodne dni! 😀 vcera sme vynechali lasku bo syn nemal chut ist spat,a pockal na nas ale dnes ho uz o osmej dam do postele,neviem preco nechcel spat!A hlavne je ze stale sa vypytuje kedy uz bude suredenec! 😀 a u vas co noveho?

zuzu2901
autor
18. dec 2016

@nita216 ja mam plodne dni tiez podobne cca 19-21.Len momentalne je manzel chori takze milovanie ide druhou stranou.A viete ako je to s chlapmi,trocha sopliku a oni zomieraju 😀

zuzu2901
autor
18. dec 2016

@nita216 ahoj no to matr oto tazsie ☹ ..,tak drzim palce nech sa zadari 😉

zuzu2901
autor
18. dec 2016

@nina4 jj aj na kultivaciu.Davam sa dokopy sama,pijem vela urologickeho cajiku a pomaha to.No teraz este aj muz mi cohorelbdo toho.Snad sa da do zajtra dokopy,akurat mam plodne dni.Ho nadopujem liekmi 😀

nita216
18. dec 2016

@zuzu2901 no co uz muzi fakt trocha sopliku a uz su ako keby umierali! 😀 dobre si to napisala!tak aj ty mas plodne dni?sme na tom rovnako!no nam sa ani vcera sa nepodarilo mat tutumutu,bo kamarati zavolali ze robia akciu tak sme tam isli a kym sme sa vratili domov tak uz sa nam nechcelo ale teraz si rano nieco namixujeme! 😀

nina4
18. dec 2016

@zuzu2901 treba nech to neprejde naprazdno aspon skusit 😉A mozno sa pritrafi veľmi ti to zelam 😘

Mna drapli plodne dni hned po crevnej chripke poviem ti ani chut som nemala ale volako sme to dali dva dni za sebou ale to som bola v tom ze uz nic s toho a na dalsi den ovu test este silnejsi ako dva dni predtym .Ale to ma zas drapli mocove uz ma z mocáku ide porazit vzdy po snazilkovani ma to drapne ach jaj.a teraz uz len cakam ale neverim ze sa zadarilo to by bola taaak neskutocna nahoda tento mesiac.

zuzu2901
autor
18. dec 2016

@nita216 jj aj ja mam plodne dni 🙂 ...to poznam velmi dobre.Nech sa zadari.A tak ako vravi moja kolegyna dufam,ze ste dobre zahnietli cesto 😅🤰

zuzu2901
autor
18. dec 2016

@nina4 hej no tie nase mocove cesty...velmi dobre to poznam.Ja sa momentalne preventivne dopujem paralenom a vitaminmy aby som nahodou to prechladnutie nechytila od manzela.Nevadi,ak by sa aj nezadarilo,bude nova prilezitost 🙂

zuzu2901
autor
18. dec 2016

Mam sesternicu o 2 roky mladsia(je tehotna) nejaky 12tt.O to by neslo prajem jej to.Aj ked to dieta nebolo planovane,lebo ona sice ma 26 no vyspela nie je,je troska zaostala a vrlmi ticha.Vsetci v rodine sme ostali v soku z toho.No,ale uz ked sa stalo tak hlavne nech je to zdrave.Mrzi ma vsak co povedala moja teta(mamkina sestra) babke.Jej komentar: No vidis to budes mat skor pravnuca ako si chcela a dokonca nie od tej vnucky od ktorej si to cakala.Teta ma nejak nemusi(moj pocit) pretoze ona je slobodna a ja som vydata.Tak ma to tak zamrzelo,troska 😔 ...niektory ludia si nevida dalej od nosa a vedia riadne aj slovom ublizit 😔

nita216
18. dec 2016

@zuzu2901 niekedy clovek nevie pochopit ze slova ktore vyslovi mozu niekedy druhej aj ublizit,tak isto je to s tvojou tetou nezvazila si svpje slova!a hlavne si neuvedomila ani to ako ti to padne zle kedsa snazite o mimco!ale neboj sa vyjde to a najdes aj ty na testiku vytuzene //!donosis do uplneho konca a porodis zdrave mimco

nita216
18. dec 2016

aj ja dufam ze tento mesiac zamiesime a zaciatkom januara aj ja najdem //a uz donosim do uspesneho konca!

nina4
18. dec 2016

@zuzu2901 ja tiez ak by tento mesiac nic tak skusim januar ako preliecovaci a februar bude uuuuurcite ten top 😉

sevcikovaanna
19. dec 2016

Dva dni lieky (norethisteron) vysadeny a ms nikde😢...snad zabral aby sme aj my mohli skusat 😏

annouchka
21. dec 2016

@sevcikovaanna neboj sa dostaneš ms. Do piatich dní od vysadenia by ti mala dojst tak nestracaj nádej 🙂 ja som sa tiež bála ale dostala som ju. Nič mi nepomohlo len tieto lieky. Držím palčeky

nita216
22. dec 2016

ahojte no ako u vas?snazilkujete?tie ktore cakate na ms?(necakate?)

nina4
22. dec 2016

@nita216 jaaj veru necakam a v sobotu testujem no taaak sa bojim sklamania

nita216
23. dec 2016

@nina4 budem Ti drzat palceky alebo aj past aby si na testiku nasla vytuzene 2//!!!!!!A mas aj niejake priznaky ze to vyslo?

barborka4444
23. dec 2016

@sevcikovaanna ahoj koli comu si brala norethisteron?

nina4
23. dec 2016

@nita216 ved to ze ziadne minuly cyklus uz prsia pobolievali z jedla mi zacinalo byt nie ze zle ale skratka ten pocit ze si hladna no ked som si jedlo urobila uz som ho nechcela stale taka hrca v krku.No skoncilo to ako biochemicke .Tak teraz som tak tajne fakt len v kuutiku duse dufala ze mozno teraz ale nic ani prsia jem vsetko rad radom a brucho uz tyzden boli na mrchu .Ale tento mesiac by bol neskutocny zazrak ak by som ostala tehu.

Baby ja mam voci dlhorocnym snazilkam obrovsku uctu a veľky obdiv ako to zvladate viem ze aj vy mate tu bolest kazdy mesiac pri srdiecku ale ako sa poznam ja.Ja by som uz bola na praskoch.

nina4
23. dec 2016

Jaaaj bambuľky moje a ved som Vam tu este nezaželala k sviatkom.
Tak dievčence veľa zdravia stastia a Bozieho pozehnanie Vam zelam a nech si cim skôr najdeme tie vytúžene // 😘

nita216
23. dec 2016

@nina4 Dakujeme!Aj vam stastne a vesele a nech si na testiku najdete// !prajem si to kazdej z nas!

zuzu2901
autor
23. dec 2016

@nita216 ano ja si to tiez myslim.Nejak to az tak neriesim ona vzdy vie tak ublizit,nebolo to prvy krat.Ja tiez verim,ze raz si najdem // vytuzene ciarky 😉

zuzu2901
autor
23. dec 2016

@nita216 verim tomu,ze na 100 % si najdeme vsetky cochvila krasne // ciarocky 😘