icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
mimiqa
4. júl 2017

@simka2433 vcera ma z operovali nakoniec....hmmm....raz bude ten drobcek dufam....akurat kukam jednu ordinaciu v Brne..maju najlepsiu uspesnost dokonca v ramci Europy...

zuzu2901
autor
4. júl 2017

@simka2433 jj siva bude obyvacka,strop biely...kuchyna cervena...spalna modra...chodba zelena(taka tmavsia) a buduca detska izba taka pieskova zlta 😉

zuzu2901
autor
4. júl 2017

@mimiqa ahoj to mi je luto ako to dopadlo! Dufam,ze sa z toho dostanes co najskor a ze sa Vam podari mat babo cez to umele oplodnenie.Silno budem na teba mysliet,posielam vela pozitivnej energie a nejake to male modre 💜...Drz sa!

tonjadabik2
4. júl 2017

Tak aby sa Vam zadarilo mamicky

mimiqa
4. júl 2017

@zuzu2901 dakujem moja.....❤ ty len opatrne s tymi farbami xi

mimiqa
4. júl 2017

Dakujem bambulky za srdiecka😘

zuzu2901
autor
4. júl 2017

@mimiqa nz naozaj z uprimneho srdiecka ti to prajem...neviem si ani predstavit ci prechadzas,no drzim palce aby vsetko dopadlo nakoniec dobre! Neboj muz povedal,ze to nie je take zle 😉...cakal tmavsie farby

mimiqa
4. júl 2017

@zuzu2901 tak je spokojny vyborne......uz som sa stym zmierila..umele je istejsie ako zas by bolo mimo....vajcovod ktory by nebol na 100%funkcny by to mohol skazit...verim ze to vyjde

zuzu2901
autor
4. júl 2017

@mimiqa to je dobre,ze sitym sa s tym zmierila.Je to velmi dolezite pre pohodu a psychiku.Si asi velmi silna osobnost.Drz sa moja!❤

simka2433
4. júl 2017

@zloba666 ja som mala vysledok do hodiny🙂

simka2433
4. júl 2017

@mimiqa tam bola moja svagrina ja som tam bola s nou ako doprovod🙂 uplne super to tam vyzera aj pristup doktorov je uzasny!!!

simka2433
4. júl 2017

@mimiqa a prepac ze sa pytam ked si mala to mimomaternicove testy ti vychadzali normalne tmave ciarky a ptm si mala nejake spinenie? Alebo z nicoho nic dosli bolesti.

mimiqa
4. júl 2017

@simka2433 jednoducho v 5 tyzdni som mala trosku krv..tyzden som bola ok..v nedelu som mala trochu krvy tak sup pohotovost a do soboty krvacanie..jednoducho potrat..lenze hcg z 85 o tyzden stuplo 150..tak sup nemocnica..kleslo na 63 ale stale tyba vajcovodu bola ze tvrda...tak nakoniec to bolo mimo a usadilo sa to a uz aj krvacanie do vajcovodu..museli ho vybrat....bolesti neboli

mimiqa
4. júl 2017

@simka2433 tuba nie tyba

mimiqa
4. júl 2017

@zuzu2901 treba sa povzniest nad vsetkym....inak sa stiahneme dolu....mam nadej na umele to ma drzii

mimiqa
4. júl 2017

@simka2433 ty hlavne klud...uzivaj krpceka co rastie v tebe😉

simka2433
4. júl 2017

@mimiqa radsej sa pytam lebo dnes zacal 5tt.. lezim hybem sa minimalne lieky beriem.. v piatok idem na kontrolu. Dakujem ze si mi to povedala!!🙂

mimiqa
4. júl 2017

@simka2433 lez uplne co najviac...nohy hore...mysli pozitivne...ved mas to naj v brusku 😘

simka2433
4. júl 2017

@mimiqa :-* dakujeem!!🙂 prava strana ma pobolieva:-/ dnes taky tlak pocitujem a pobolievanie

mimiqa
4. júl 2017

@simka2433 nemysli na to😇

simka2433
4. júl 2017

@mimiqa budem snazit🙂 doktorka povedala ze ak nebudem mat bolesti neznesitelne ze sa budem skrucat tak vtedy je uz zle a krvacanie. Inak ze je to ok🙂 tak si to opakujem dookola:D

mimiqa
4. júl 2017

@simka2433 tak tak...treba mysliet na to aky program urobis sebe denne...len samo po leziacky co sa da xixi..piatok ides aj na krv?

nadej1111
4. júl 2017

MS dosla o 5 dni skor...nic nepomaha....2 roky bez uspechu....uz nevladzem 😢

waleri17
4. júl 2017

@nadej1111 to mi je velmi luto poznam ten pocit tiez dva roky 😕Prajem vela siil...

zuzannaaa
4. júl 2017

@nadej1111 ahojjjj nebud snutna ah my sa snazime 2 roky .. 3 x potrat som nanervy ale verim ze sa podariii a my sa budeme tesit z drobca ..... hlavu horeee a skusaj co sa len daaaaaa

zuzannaaa
4. júl 2017

@waleri17 2x som chcela napisat .... ja viem neni to lahkeee ale dame toooo

zuzu2901
autor
4. júl 2017

@nadej1111 ahoj mrzi ma to,ze sa nedari.To je uz dlha doba 😔...no mam spoluziaka so strednej ktory sa tiez snazili 2 roky,nic nepomahalo a nakoniec sa podarilo a maju krasnu 2 mesacnu dcerku a mam kolegu ktory sa snazili 10 rokov a tiez sa im nadarilo a pred par tyzdnami sa im narodil syncek.Chcem tym povedat,len to,ze verim,ze kazda z nas raz bude stastnou maminou aj ked niekedy je to dlha cesta. 😔 My sa snazime o rok menej a neviem si predstavit ako sa budem citit ked sa nam nebude darit dalsi rok.Prajem ti aby sa podarilo a cim skor si si nasla // ciarky. 💜

simka2433
4. júl 2017

@mimiqa asi mi ju budu brat no doktorku mam az 25km od nemocnice tak vysledok budem vediet v pondelok:( to ma porazi dovtedy... na tej pohotovosti bolo aspon to super ze hematologiu mali o posch.nizsie tak som mala vysledok do hodiny🙂

nadej1111
4. júl 2017

Dakujem baby 😉 nejako to na mna dolahlo.Viem, ze raz sa to podari, ale to cakanie je strasne.Nikdy som si nemyslela že toto budem prezivat.Je tazke byt v pohode ked tak strasne chcete byt mamou, nic viac len mat vlastne babo.Obdivujem vsetky lebo toto zvladnut je strasne namahave a jedine co ma drzi nad vodou je pocit, ze raz to vyjde - jednoducho musi 🙏

kukurica77
4. júl 2017

@nadej1111 prosim ta,nevzdavaj to.Mas krasny nick a ten sa nikdy,ale nikdy nevzdava....ja cakam vyse 3rokov...sice jedno 8rocne drobatko mam,ale tuzba pi druhom je snad este vacsia. verim,ze to pride,len nestracaj NADEJ😉