Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@simka2433 jednoducho v 5 tyzdni som mala trosku krv..tyzden som bola ok..v nedelu som mala trochu krvy tak sup pohotovost a do soboty krvacanie..jednoducho potrat..lenze hcg z 85 o tyzden stuplo 150..tak sup nemocnica..kleslo na 63 ale stale tyba vajcovodu bola ze tvrda...tak nakoniec to bolo mimo a usadilo sa to a uz aj krvacanie do vajcovodu..museli ho vybrat....bolesti neboli
@nadej1111 ahoj mrzi ma to,ze sa nedari.To je uz dlha doba 😔...no mam spoluziaka so strednej ktory sa tiez snazili 2 roky,nic nepomahalo a nakoniec sa podarilo a maju krasnu 2 mesacnu dcerku a mam kolegu ktory sa snazili 10 rokov a tiez sa im nadarilo a pred par tyzdnami sa im narodil syncek.Chcem tym povedat,len to,ze verim,ze kazda z nas raz bude stastnou maminou aj ked niekedy je to dlha cesta. 😔 My sa snazime o rok menej a neviem si predstavit ako sa budem citit ked sa nam nebude darit dalsi rok.Prajem ti aby sa podarilo a cim skor si si nasla // ciarky. 💜
Dakujem baby 😉 nejako to na mna dolahlo.Viem, ze raz sa to podari, ale to cakanie je strasne.Nikdy som si nemyslela že toto budem prezivat.Je tazke byt v pohode ked tak strasne chcete byt mamou, nic viac len mat vlastne babo.Obdivujem vsetky lebo toto zvladnut je strasne namahave a jedine co ma drzi nad vodou je pocit, ze raz to vyjde - jednoducho musi 🙏
@nadej1111 prosim ta,nevzdavaj to.Mas krasny nick a ten sa nikdy,ale nikdy nevzdava....ja cakam vyse 3rokov...sice jedno 8rocne drobatko mam,ale tuzba pi druhom je snad este vacsia. verim,ze to pride,len nestracaj NADEJ😉

@simka2433 vcera ma z operovali nakoniec....hmmm....raz bude ten drobcek dufam....akurat kukam jednu ordinaciu v Brne..maju najlepsiu uspesnost dokonca v ramci Europy...