icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
myskahryzka
25. júl 2017

@alilka 👏 No vidis, ze zbytocne stresujes. Dufam, ze si uz vycitas, ako si miminko riadne vystresovala..chudiatko malinke... 😉

alilka
25. júl 2017

@myskahryzka aaach veď to ona mna vystresovalo kvôli nemu 😂 uvidíme zajtra čo bude ale už tomu verím o dosť viac. 😊

myskahryzka
25. júl 2017

@alilka Jaj sak ale ono je este malinke. Ty si dospela, ty mas mat z toho rozum 😀

alilka
25. júl 2017

@myskahryzka noo šak to..😁 to bude nejaký malý tajnostkar 😂 keď bol len ako vajko neukázal sa,urobil si prcu že anovulak a teraz zasa.. 😁 to bude to pamätás keď som ti spomínala že ten ľavý vajecnik sa mi vždy na sone skrýva 😁

tryromy
25. júl 2017

@alilka som ti chcela aj dnes napisat. ze co strsujes mne sa nas maly (3,5r) ukazal az na 16den ako duch :D

myskahryzka
25. júl 2017

@alilka hej, pamatam. Tak to bude potom lavak. 😀 A ty sa uz ukludni, tehotne zeny sa nesmu stresovat a uz vobec nie preplakat cely den. Budes mat neurotickeho umrncaneho lavaka 😀

alilka
25. júl 2017

@myskahryzka dnes som neplakala 😂😂 snažím sa byť kľudná ale vieš ako to je..

butterfly333
25. júl 2017

@alilka no vidíš moja som ti vravela sprav testík a aky je krasny neboj všetko bude v poriadku zaslužiš si to malinké👶

myskahryzka
25. júl 2017

@alilka Viem si predstavit a chapem, ze si sa sama seba snazila presvedcit o tom, ze niesi OK, aby si predisla pripadnemu stvrtkovemu sklamaniu a stale sa bojis tesit, aby si to neuriekla... No velmi dobre vies, ze naposledy ti takto vyrazne test netmavol, takze ak aj nejdes skakat od radosti, nervy bokom a uz nechcem pocut ziadne tie tvoje pragmaticko-pesimisticke reci, ktore tu uz dva dni citam.. jasne? 😉 Vsetko je ok.! A poprosim foto sucheho testu pekne pod sebou 😀

misulqaaa
25. júl 2017

Nemáte skúsenosti že menzes brutálne slabý dlhodobo a hormóny v poriadku?

alilka
25. júl 2017

@myskahryzka s bleskovom?bez?z boku?vrchu,?aaaa nech sa páči 😛

mimiqa
25. júl 2017

@simka2433 jeeeejj vidis xixi....rastie😘

ejuska2586
25. júl 2017

@alilka Nádhera. Krása. Takže už kľud a žiaden pesimizmus 😘❤

myskahryzka
25. júl 2017

@alilka Noo.. veru sa paci. 👍 Som zvedava ako bude vyzerat zajtra, pozajtra.. ale to uz budu ciarky asi rovnake.

alilka
25. júl 2017

@myskahryzka neviem či budem zajtra testovať..mám už len jeden test a idem na krv..

ejuska2586
25. júl 2017

@alilka Zajtra netestuj. Až vo štvrtok. Nie je dobré testovať každý deň, to dobre vieš 😉

alilka
25. júl 2017

@ejuska2586 veď áno..tie testy tam mám obden..jediné ten predposledný je robený včera a pod ním dnes .😉

myskahryzka
25. júl 2017

@alilka zajtra ides na krv? Tak jasne.. testuj az pozajtra, ak vobec. Aj tak ti tmavne evidentne obden.

alilka
25. júl 2017

@myskahryzka no ako som písala posledne 2testy sú 2dni za sebou..áno zajtra ráno idem..

updatevani
25. júl 2017

@alilka zajtra ti bude brat odbery...a usg spravi kedy? tiez zajtra?

katusikkk
25. júl 2017

@alilka
Nadhera. 👶🙏😇

alilka
25. júl 2017

@updatevani nemyslím si..ona od 1000 HCG usg nerobí..predsa ešte nič nevidieť a je to škodlivé..

simka2433
25. júl 2017

@janasp28 drzim ti moc moc palce 🙂 sranda ja som mala ist tiez vo stvrtok na kontrolu:D len drobec nas vyplasil tak sme museli o tyzden skor a dnes znova:D este keby si rodila v GA alebo NZ to by bola uz jakaa nahoda:D

myskahryzka
25. júl 2017

@alilka Tak ja som myslela, ze az vo stvrtok. Tak uz len raz sa vyspis 🙂

marisse2428
25. júl 2017

Ahojte, prvykrat som si robila ovulacny test. Som 14DC. Je pozitivny? 😊

ejuska2586
25. júl 2017

@alilka Mne robil pri tych 346 a uz videl dutinku v maternici...

@marisse2428 Ano, je pozitivny. Idealny cas na snazenie sa...

matka295
25. júl 2017

@alilka nerozmýšľaj tak

janasp28
25. júl 2017

@simka2433 dakujem...ja budem rodit v Poprade...teda ak to stastne dobojujeme 😊

tonjadabik2
25. júl 2017

@janasp28 ahooj ja som tiez z okolia Popraduuu ja som tam tiez rodila.

sevcikovaanna
25. júl 2017

Babenky gratulujem vsetkym co su uz tehulky....ja som po vsetkych vysetreniach na 100% ok...chlap ma zle spermie takze uz cakame na schvalenie umele oplodnenie ...pravdu stracam nadej a chut bojovat ...