Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@jarka0 ja by som urobila,,nezufaj,ver 🙂 ja som po potrate otehotnela hned po 2 mesiacoch a bolo to v poriadku..držím prsty.....nech tam budu
@jajoda ahoj je mi luto ze to vo februari nevyslo,ja by som urobila test bed uz by tam malo bit nieco vydno podla mna vela stastia
Najprv si ho pôjdem kúpiť😉 viem že by bolo lepšie si ho urobiť z ranného moču ale keď už ho budem mať doma ťa neviem či vydržím do rána 😲 cítim sa veľmi zvláštne strach obavy aj ma s toho aj boli brucho 😢 ale keď si ho urobím dám vám vedieť dievčatá modlím sa aby tam boli // čiarky
@soni_cka mne sa dostavili nevoľnosti ešte k tomu a bolesti podbruska momentálne som ko a lezim 😟 no ak to bude k voli mimi som ochotna trpiet 😍
@simka2433 ahoj moja rozmyslam,ze pockam do (ne)prichodu mrchy,bojim sa,ze sa zase sklamem.Momentalne,uz mam pocit,ze mrcha pride.Vyhadzana som.I ked v poslednej dobe som stale to asi ztoho nosifolu.
@susinka2901 kedy by mala neprist?🙂 moc moc ti drzim palce a ked to teraz nevyjde tak nabuduce urcite;)
@simka2433 tak podla aplikacie to vychdza na 16.8 no ovulku som mala skoro a podla lutealnej by mala prist okolo 12-14.8 presne neviem.Lebo v juni som mala lutealnu 14 dni a teraz v juli 16.
@susinka2901 no tak kedy ideme testovat ja sa tiez bojim ale viac menej som si uz zvykla na negativne testy takze uz to beriem trosku lahsie ako predtym 🙂
@waleri17 ahoj moja to mas dobre ja si nato nejak neviem zvyknut stale som potom sklamana 😏...a aj mas nejake priznaky alebo citis sa inak?
@adulka1989 dakujeeem ja tomu uz neveriim ale testujem uz jednoducho asi zo zvyku 😂
@susinka2901 inak aj ja som 9 dpo som to vtedy asi zle vypocitala takze sme rovnako 🙂Juuj jasne ze mam priznakyy a hned niekolkoo ale ja mam tehu priznaky kazdy mesiac odkedy sa snazime takze vzdy su psychickeho povodu takze na tie sa ja davno spoliehat nemozem 😂.. ty mas nejake??
@waleri17 tak to sme na tom uplne rovnako moja este aj s tymi priznakmi.Ja mam tiez pocit,ze kazdy mesiac nieco.No tento som mala dva dni po ovulke silne krce v podbrusku na lavej strane a odtvedy sem tam ma pobolieva ta lava strana,ale tiez to moze byt psychicke.A inak standard uz 2 den ma bolia prsia,ale tak pripisujem to prichodu mrchy 😂
@susinka2901 no super 😂😂sme dopadli ale verim ze raz tie priznaky budu z tehu 😉.. a teraz mam skoro vsetky pocity ako pred ms takze tiez to pripisujem tomu ze pride ako vzdy svina jedna!!😂😂no napriek tomu ma to taha na test 😂Kedy mas dostat ms???
@susinka2901 tak veru este pockaj aby si zbytocne nebola sklamana🙂 ja som to tiez takto robila a bolo to na porazku:-/
Baby 10DPo je tehotenský test negatívny. U mňa to vyzerá asi na nejaký zápal. Bolí ma podbruško, kríže a to dosť intenzívne a dnes pri robení testu som mala úplne tmavý moč.
@liluska123456
ked mavas 32 az 40 dnove cykly tak ovulka moze byt cca medzi 20 az 28 DC .Skus merat aspon 3 - 4 mesiace.Potom si to uz lahsie vypriemerujes.Takze teraz este len bude

@jarka0 zalezi od toho aky dlhy mavas cyklus, ak 28-30, tak uz by mohli byt na teste // čiarky. Ja som potratila pred 2 mesiacmi a dufam ze na tento strasny zazitok sa uz nikdy nezopakuje