icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
baby19786
11. aug 2017

@tonjadabik2 ďakujem snáď bude všetko ako ma byt ❤

nadej1111
11. aug 2017

Ahojte, neviete mi poradit? Som 40 DC prvykrat v zivote najviac mavam 32 dnove cykly. Tehu test belsi ani byt nemoze...cim to teda zas je? Ja uz fakt nemam silu dalej bojovat a dufat ze sa to raz podari 😢

miruska114
11. aug 2017

ahojteee, chcem sa vas spytat, neviete mi poradit, ako ma vyzerat spinenie pocas uhniezdovania?dnes som 9DPO a mam taky hnedkasty slaby vytok...menzes ma prist az za tyzden..inak dnes rano som si robila test, nevydrzala som to a negativny..som strasne zvedava ci mi pride alebo nepride...aaaaaach

adela58
11. aug 2017

@nadej1111 ahoj, zrejme to bude tym, ze sa ti posunula ovulacia. Moze to byt z roznych pricin ci uz hormonalnych alebo nehormonalnych ako stres, vycerpanie atd. Ak je test negativny, mala by ti prist normalne menstruacia. Neviem ci si sledujes ovulku a vies ako dlho ti trva lutealna faza, potom by si vedela kedy mas ocakavat ms.

adela58
11. aug 2017

@miruska114 ahoj, moze to byt z uhniezdovania, vydrz este 3 dni a skus znova testnut, drzim palce 🙂

miruska114
11. aug 2017

@adela58 dakujem za odpoved🙂 len teraz sme sa zacali snazit, takze tie dve ciarky na teste by boli velmi prijemnym prekvapenim..juj 🙂

sonya6
11. aug 2017

Ja sa ku vam pripajam kocky 😃 10.7 som vysadila hak a dufala ze v auguste uz ms nedojde no dosla 😐 dnes som 3dc takze tento mesiac zaciname nanovo. Ovu testy nakupene aj grepove dzusy 😊 verim ze to vyde 😊

lubka9763
11. aug 2017

@susinka2901 ahoj Zuzka, v prvom rade ďakujem za prijatie ☺️ No, snažíme sa o bábätko už asi 10-ty mesiac a zatiaľ nič... mám trošku problém, lebo moja MS je dlhá a občas sj nepravidelná, no napriek tomu sú robím ovu testy, rátam plodne dni .... neviem, čo mám este ďalej skúsiť, má , alebo mal niekto takýto problém??? Ďakujem 🌸

sasajanaj
11. aug 2017

ahojte. my sa snažíme od mája, možno sa vám to zdá krátko,ale mám 37 a problémy s cyklom 6 r. Teraz mi doktor nasadil colistil, tak uvidím. je to síce bordel, ale kedže sa mi netvorí folikul, šanca bez liekov=0. teraz sa pozorujem, aby som včas zachytila vedľajšie alebo nežiadúce účinky. Tak zatiaľ sa budem modliť, aby boli folikuly aj s vajíčkami a potom sa túliť.

sonya6
12. aug 2017

Kockyyy mate niektora skusenosti s gynexom???

adulka1989
12. aug 2017

@sonya6 ahoj aj ja nad nim uvazujem tiez by som rada vedela niejake info

tryromy
12. aug 2017

@adulka1989 ja si ho davam tera druhych 21 dni. Tak uvidime

adulka1989
12. aug 2017

@tryromy a snazis sa dlho?nerozhadzal ti cyklus?

tryromy
12. aug 2017

@adulka1989 ja sa snazim len zpoznat telo a vsetko moze prvy cyklus rozhadzat ale dalsi by mal byt uz ok. Ja mam pcos tak len skusam co pomoze 🙂 upozornukem ze je to dost horke

sonya6
12. aug 2017

@tryromy môže to rozhádzať cyklus? Skôr som myslela že to telu pomôže keď som 10rokov brala nuvaring

mimiqa
12. aug 2017

@susinka2901 hellooo moja..jakos???

mimiqa
12. aug 2017

@simka2433 ahhoojjj...ako sa mame s krpcekom?😉

simka2433
12. aug 2017

@mimiqa ahooj no premenlivo oblacno raz ok raz na figu:( dnes som v kaufe skoro odpadla pri pokladni tak som prasila do auta si sadnut.. obcas ma napina tak si hovorim ze krpcek tam stale je🙂 v utorok az idem k dr.tak mam strachy ci je v poriadku.. ziadne spinenia nemam chvalabohu ani ma nic nestipe nesvrbi akurat ma obcas boky bolia ale to pripisujem k roztahovaniu🙂

simka2433
12. aug 2017

@sonya6 chuti jak cierny pelendrek a mne osobne vobec nepomohol:-/

calmmeadow
12. aug 2017

@sonya6 mne upravil cyklus ciastocne,ale neotehotnela som vdaka nemu...ale mozno k tomu ciastocne aspon prispel

lubka9763
12. aug 2017

ahojte baby... čo je dobré k podpore plodnosti? viete mi niekto poradiť? Ďiky mooooc🙂
myslíte že môžu byť plodné dni aj počas MS?

nitusiak
12. aug 2017

Ahojte prosím vás o radu. Už som tu dávala fotky testov a som sa aj pýtala, ale či nejaká mala tehotenske príznaky podobné chrípke. Resp. či to môže byť to. Snažíme sa o bábo. Samozrejme 4 dní mi mešká MS, na dvoch testoch som mala "duchov" a jeden vyšiel pozitívne (asi, bolo to slabé ale dosť viditeľné plusko). Nejak s tým nie som stotožnená kým nebudú dve koľajničky kráááásne a kým to nepotvrdí lekár. No už tri dni som strašne unavená, bolí ma podbruško, vaječníky, bolo mi nevoľno, som včera nemohla nič zjesť, bolí ma celé telo. Cítim sa akoby som mala chrípku. Som u naších a mamina by do mňa naladovala lieky, ale nechcem. Preistotu. Takže myslíte si, že to môžu byť tehotenské príznaky?

adulka1989
12. aug 2017

@tryromy aha dakujem ano pocula som o chuti ze niejeto chutne no hlavne je ze mozno pomoze

mimiqa
12. aug 2017

@simka2433 juujj to ta budu boky..a jaaajjj..ten tlak pozor..hockedy mozes omdliet..vsetko je uz ok..uzivaj si to...a pekne krpcekovi aj zmrzlinku dopraj😍.....uz si v kolkatom??

simka2433
12. aug 2017

@mimiqa to si ma veru potesila🙂 4.9.nastupujem do roboty tak duufam ze neodpadnem na uvitani prvakov lebo to by bola hanba ucitelka a odkvecne prvy den.. ja som riadny tremista:-/ pomaly konci 9tt tak len sa modlim ci je vsetko v poriadku🙂

lenka_vi1
12. aug 2017

@simka2433 s tym odpadavanim to som mala aj ja, mala som take dva dni asi v 8 tyzdni a teraz som v 12.tt a zase som mala take 2 dni, to si musim rychlo sadnut alebo lahnut a prejde mi to. Bude to nizkym tlakom.

susinka2901
12. aug 2017

@sonya6 ahoj vitam ta medzi nami a prajem uspesne snazilkovanie 💞

susinka2901
12. aug 2017

@lubka9763 vela zienok co tu chodi ma nepravidelny cyklu urcite by ti vedeli nieco poradit.Ja mam to stastie,ze cyklus mam pravidelny no asi nas brzdi psychika.My sa snazime rok.V septembri idem za gynekologickou riesit co dalej...

susinka2901
12. aug 2017

@lubka9763 a na podoporu plodnosti odporucam nosifol alebo inofolic. Inofolic myslim,ze by ti aj cyklus upravil trocha 😉👍

susinka2901
12. aug 2017

@mimiqa ahoj moja no mrcha este neprisla.Bolesti mam uz 2 dni no testy negativne.Vcera som mala meniny tak som si dopriala clearblue digital test spravila som si ho,neodolala som a zial bol negativny 😏...cize asi mozem ocakavat mrchu.Mozno bola posunuta ovulka a, zle som si vyratala prichod mrchy.Aj ked podla ovulacneho testu a podla hlienu by to sedelo,ze dnes som mala dostat.Takze ideme dalej.Skusime posledny mesiac a potom smer gynekologia a manzel spermiogram 👍😉