icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
simka2433
12. aug 2017

@lenka_vi1 boze co nas este caka?? Dufam ze bude uz len lepsie lebo ked som naposledy odpadla bola som 5hodin v bezvedomi tak sa toho riadne bojim

lenka_vi1
12. aug 2017

@simka2433 joj chudatko, ak budes pocitovat prve priznaky odpadnutia rychlo si sadni, ak nemas kde v tej chvili, tak čupni si /aj to mi pomaha/ a prejde to. Neboj sa, nemysli na to.

jajoda
12. aug 2017

Dievčata mám pocit že to tento mesiac to vyšlo, dnes som 8DPO , robila som zatial len ovulacne testy a pekne silneju. Pri prvom tehu som tiez mala ovulacne uplne pozitivne😀 A neviem ci priznak tehu moze byt aj mykoza, od vcera zacinam pocitovat jemne palenie. Neviem teraz ci si na to mozem nieco dat, alebo mam počkať ako vijde tehu test. Co si o tom myslite?

miruska114
12. aug 2017

Zienky pomoc..vcera som bola 9DPO a mala som hnedy vytok..dnes som 10DPO a mala som take svetle cervene male spinenie..teraz neviem ci islo o zahniezdovanie alebo predcasna menstruacia.Ta mi ma prist az o 6 dni...jaaaaj co myslite zienky

simka2433
12. aug 2017

@lenka_vi1 dakujem moc za rady!! Ja mam strach z toho prveho dna v skole milion novych rodicov a vsetci pocuvaju len mna:(

lubka9763
12. aug 2017

@susinka2901ďakujem krásne a inofolic užívam už rok a trošku sa upravil cyklus ale stále to neni tak, ako by malo.

susinka2901
12. aug 2017

@lubka9763 za malicko 😉

ivanusko
12. aug 2017

ivanuskoAUTORivanuskoAUTORAhojte baby chcem sa opytat......o 2dni mam dostat ms,,,ale necitim sa,,ze ma prist...na prsiach som si objavila modre zilky ktore smeruju az ku hrudi.....mama som aj zavrat.....a bolest vajecnikov plus v podbrusku....som stale unavena😞😞😞😞 nechcem.robit este test,,,aby som zas nebola sklamana,,,kym nebude meskat ms az potom urobim.....len sa chcem oputat mozu byt toto priznaky tehu????? Dakujem

blackswan12
12. aug 2017

Baby otázka na telo. Keď vám všade každý hovori ako na to nemáte myslieť. To sa ako dá? By som musela pracovať 100 hodín denne aby som si nevšimla že mám plodný hlien a akokoľvek nesledujem teplotu a testy (čo vážne nerobím) tak proste keď zazriem nejaký ten príznak ovulácie tak mi to nedá nesnazit sa aj vtedy a už je po nemysleni na to. A každá normálna žena to chtiac nechtiac zachytí tiež. Začínam toho mať plné zuby. Ako keď sa niekto snaží 3 mesiace nepoviem ale po roku a trištvrte také veci nesledovat? Niekedy mám chuť poslať všetkých s ich radami do prdele 😅 som nenormálna? 😀

susinka2901
12. aug 2017

@blackswan12 hej no milujem tie mudre rady.Podobne snazime sa rok a vsetci stale dookola nemysli nato.Je to tazke presne ako pises.A vobec nie si nenormalna zazivam podobne chvilky 😂

susinka2901
12. aug 2017

@ivanusko ahoj mozu aj nemusia to byt priznaky tehu.Musis vydrzat do neprichodu mrchy.Mne sa uz rok zda par dni mrchou,ze mam vsetky priznaky tehu a nakoniec to je mrcha 😏👍...odporucam,len vydrzat ak nechces testovat 😉

ivanusko
12. aug 2017

@susinka2901 dakujem....😊

linna
12. aug 2017

Ahojte, máte pls niektorá skúsenosť s Dr. Kotekom v Gynkomede? Alebo s Women Health v Rači? Dík 🙂

ejuska2586
13. aug 2017

@jajoda Ahoj. Drzim palce, nech je to tehu. Co sa mykozy tyka, mozes si dat ten Rosalgyn roztok- 1 flasticku na 2x-rano a vecer. Ja som teraz v nemocnici a tiez mi to lekarka kazala na jemne svrbenie. Vraj je ro jedine "neantibiotikum" co sa mozem v skorom tehu.

tryromy
13. aug 2017

@lubka9763 nosifol duo myslim je silnejsi.

tryromy
13. aug 2017

@ivanusko mozu zili sa mi tiez zvyraznili

alison11
13. aug 2017

@miruska114 Tak z uhniezdenia 🙂 držím palčeky tak od toho hnedého výtoku rátaj zo 10 dní a vtedy by si už mala mať pozitívny test 🙂

alison11
13. aug 2017

@jajoda Kúp si antibakteriálny Lactacyd v lekárni mne ten zvykne hneď pomôcť pri príznakoch mykózy a podobných nedúh kým máš nepríjemné pocity tak sa umávaj s ním aj 3x denne a potom keď už nebudeš tak pociťovať nepríjemnosti stačí 1x denne kým nevymyzne 🙂 A Gratulujem tie ovu testy som tak mala tiež pri mladšom synovi pri staršom som ovu testy ešte nepoznala 😀

jajoda
13. aug 2017

@alison11 dakujem krasne za rady, dufamnze moje pocity ma neklamu😀

jajoda
13. aug 2017

@ejuska2586 dakujem za radu, a dufam ze bude vsetko a cim skor sa dostanes z nemocnice domov

miruska114
13. aug 2017

@alison11 dakujem krasne za odpoved..🙂juj bodaj by tam boli dve ciarocky.

sonya6
13. aug 2017

@susinka2901 jeden ďakujem 😘

susinka2901
13. aug 2017

Hlasim 1DC...😢

alison11
13. aug 2017

@jajoda Držím palce neboj už len chvíľku vydrž 🙂
@miruska114 Neboj už to za nedlho zistíš už len vydržať a ovu testy Ti ukážu aj skôr ke´d bdueš testovať denne v tom istom čase zistíš pokiaľ budú silnieť a druhá čiarka bude silnejšia než kontrolná tak sa uchytilo riadne 🙂

kakatulik
13. aug 2017

@susinka2901 ja som tiez v ocakaviii☹

natalia11111
13. aug 2017

ahojte baby, nemate na predaj duphaston 20tebletiek to jedno balenie, lebo mne v lekarni dali len jedno 20tabletkove na mesiac a doktor ze mam prist na kontrolu po 2 mesiacoch ked douzivam a uz nemam nic a zrovna ma doktor dovolenku, no na zblaznenie..

mimiqa
13. aug 2017

@simka2433 urcite jeee vsetko v poriadku....mas este par tyzdnov a sup prvacikov ucis ze??

mimiqa
13. aug 2017

@ivanusko ahoojj mozu..to som mala aj ja..unava a zilky

simka2433
13. aug 2017

@mimiqa stale si to hovorim ze je v poriadku🙂 je to tazke ked tri tyzdne o nom neviem nic:( 24teho idem uz vyzdobovat triedu tak dufam ze uz dovtedy sa to unormalni a psychicky sa prichystam na 4.9.aby som to zvladla🙂 to uvitanie ma doraza

simka2433
13. aug 2017

@susinka2901 coo?:( :( :( chrapacina hnusna mala zostat tam kde bola:(