Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Dievčata mám pocit že to tento mesiac to vyšlo, dnes som 8DPO , robila som zatial len ovulacne testy a pekne silneju. Pri prvom tehu som tiez mala ovulacne uplne pozitivne😀 A neviem ci priznak tehu moze byt aj mykoza, od vcera zacinam pocitovat jemne palenie. Neviem teraz ci si na to mozem nieco dat, alebo mam počkať ako vijde tehu test. Co si o tom myslite?
Zienky pomoc..vcera som bola 9DPO a mala som hnedy vytok..dnes som 10DPO a mala som take svetle cervene male spinenie..teraz neviem ci islo o zahniezdovanie alebo predcasna menstruacia.Ta mi ma prist az o 6 dni...jaaaaj co myslite zienky
@susinka2901ďakujem krásne a inofolic užívam už rok a trošku sa upravil cyklus ale stále to neni tak, ako by malo.
ivanuskoAUTORivanuskoAUTORAhojte baby chcem sa opytat......o 2dni mam dostat ms,,,ale necitim sa,,ze ma prist...na prsiach som si objavila modre zilky ktore smeruju az ku hrudi.....mama som aj zavrat.....a bolest vajecnikov plus v podbrusku....som stale unavena😞😞😞😞 nechcem.robit este test,,,aby som zas nebola sklamana,,,kym nebude meskat ms az potom urobim.....len sa chcem oputat mozu byt toto priznaky tehu????? Dakujem
Baby otázka na telo. Keď vám všade každý hovori ako na to nemáte myslieť. To sa ako dá? By som musela pracovať 100 hodín denne aby som si nevšimla že mám plodný hlien a akokoľvek nesledujem teplotu a testy (čo vážne nerobím) tak proste keď zazriem nejaký ten príznak ovulácie tak mi to nedá nesnazit sa aj vtedy a už je po nemysleni na to. A každá normálna žena to chtiac nechtiac zachytí tiež. Začínam toho mať plné zuby. Ako keď sa niekto snaží 3 mesiace nepoviem ale po roku a trištvrte také veci nesledovat? Niekedy mám chuť poslať všetkých s ich radami do prdele 😅 som nenormálna? 😀
@blackswan12 hej no milujem tie mudre rady.Podobne snazime sa rok a vsetci stale dookola nemysli nato.Je to tazke presne ako pises.A vobec nie si nenormalna zazivam podobne chvilky 😂
@ivanusko ahoj mozu aj nemusia to byt priznaky tehu.Musis vydrzat do neprichodu mrchy.Mne sa uz rok zda par dni mrchou,ze mam vsetky priznaky tehu a nakoniec to je mrcha 😏👍...odporucam,len vydrzat ak nechces testovat 😉
Ahojte, máte pls niektorá skúsenosť s Dr. Kotekom v Gynkomede? Alebo s Women Health v Rači? Dík 🙂
@jajoda Ahoj. Drzim palce, nech je to tehu. Co sa mykozy tyka, mozes si dat ten Rosalgyn roztok- 1 flasticku na 2x-rano a vecer. Ja som teraz v nemocnici a tiez mi to lekarka kazala na jemne svrbenie. Vraj je ro jedine "neantibiotikum" co sa mozem v skorom tehu.
@miruska114 Tak z uhniezdenia 🙂 držím palčeky tak od toho hnedého výtoku rátaj zo 10 dní a vtedy by si už mala mať pozitívny test 🙂
@jajoda Kúp si antibakteriálny Lactacyd v lekárni mne ten zvykne hneď pomôcť pri príznakoch mykózy a podobných nedúh kým máš nepríjemné pocity tak sa umávaj s ním aj 3x denne a potom keď už nebudeš tak pociťovať nepríjemnosti stačí 1x denne kým nevymyzne 🙂 A Gratulujem tie ovu testy som tak mala tiež pri mladšom synovi pri staršom som ovu testy ešte nepoznala 😀
@ejuska2586 dakujem za radu, a dufam ze bude vsetko a cim skor sa dostanes z nemocnice domov
@jajoda Držím palce neboj už len chvíľku vydrž 🙂
@miruska114 Neboj už to za nedlho zistíš už len vydržať a ovu testy Ti ukážu aj skôr ke´d bdueš testovať denne v tom istom čase zistíš pokiaľ budú silnieť a druhá čiarka bude silnejšia než kontrolná tak sa uchytilo riadne 🙂
ahojte baby, nemate na predaj duphaston 20tebletiek to jedno balenie, lebo mne v lekarni dali len jedno 20tabletkove na mesiac a doktor ze mam prist na kontrolu po 2 mesiacoch ked douzivam a uz nemam nic a zrovna ma doktor dovolenku, no na zblaznenie..

@lenka_vi1 boze co nas este caka?? Dufam ze bude uz len lepsie lebo ked som naposledy odpadla bola som 5hodin v bezvedomi tak sa toho riadne bojim