icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
mimiqa
13. aug 2017

@susinka2901 a citis sa na prichod????pozri ta ovulacia..ja som bola v tom doteraz aj podla hlienu vsetko presne 14 den ......a bola som u gynekologicky na vysetreni a ona aa prebieha ovulacia na lavom vajicku..kukam na nu a to bol 10 ci 11 den....tak vidis

ivanusko
13. aug 2017

@mimiqa dakujem uvidime zajtra ma prist ms tak uvidime ale necitim sa ze by mala prist😉

susinka2901
13. aug 2017

@simka2433 no hej prisla a s takymi bolestami,ze manzel musel dovarit obed lebo ja som nevedal co skor.Vychadzalo to somna s kazdej diery asi 😢...uz je dobre oddychujem,zobrala som tabletku a dala som si teply vankusik na brucho 😏...a zacala som pit alchemilku,ideme dalej 😉

susinka2901
13. aug 2017

@mimiqa prisla mrcha jedna...ja som mala ovulku tiez 10 DC a mrcha prisla na 26 DC.Strasne silne bolesti som mala,teraz uz je to dobre...zacala som pit aj alchemilkovy caj,ideme dalej 😉

mimiqa
13. aug 2017

@ivanusko drzim palecky nech nepride a o tri dni testni😘

mimiqa
13. aug 2017

@susinka2901 mrcha jedna potvorska naco dosla....moja jasne ide sa dalej caj je fajn vec....ja idem riesit ivf

ivanusko
13. aug 2017

@mimiqa dakujem uvidime dam vediet😊

juraja547
13. aug 2017

Ahojte dievčatá som7 DC 3 dní po ms a stále mám krvavé hlieny neviete mi poradiť čo to doteraz som to nemala. Ďakujem.

sugarinka10
13. aug 2017

Baby je mozne mat plodny hlien a negat.ovu testy?

nivea777
13. aug 2017

@sugarinka10 áno,preto sa nie je dobre riadiť hlienom

adela58
13. aug 2017

@sugarinka10 ahoj, no ak mas odsledovane ze toto je naozaj plodny hlien tak sa treba urcite snazit. Praveze sledovanie hlienu patri medzi spolahlive metody urcenia plodnych dni. Ak robis ovu testy napr iba raz denne nemusis zaznamenat "vrchol" a tym padom nestihnes pozitivny test. Plodny hlien je znamenie ze ovu sa blizi a v takomto hliene vydrzia spermie aj tri dni. Supnite na to, ale dalej skus testovat (aj dvakrat denne ak je skoro pozitivny) a aj sledovat hlien. Moze byt plodny niekolko dni. Kebyze aj merias bazalnu teplotu, presne by si vedela kedy k ovulke doslo.

kakatulik
13. aug 2017

@sugarinka10 urcite,ja mavam plodny hlien este pred pozitivnym testom tak 2,niekedy aj tri dni.

waleri17
13. aug 2017

@susinka2901 aach niee svina mrchava...velmi ma to mrzi ale nevadi v dalsom cykle tu bude uz uspesne!!! 🙂🙏

susinka2901
14. aug 2017

@mimiqa tiez som si to povedala,ale tak co narobim.Nic to posledny cyklus predtym ako idem ku gynekologicke 👍...tak verim,ze to tentokrat vyjde uz 😉

susinka2901
14. aug 2017

@waleri17 som ta nemohla v tom nechat sama moja 👍...pokracujeme dalej 😉...teraz ne to posledny cyklus predtym ako pojdem k lekarke 😉

mimiqa
14. aug 2017

@ivanusko ako?😉

miruska114
14. aug 2017

Zienky dnes sim si robila test som 12dpo a zase negativny..uz treti den mam take slabucke ruzove krvacanie,myslim si ze je to uhniezdovanie.Za tri dni mi ma prist menzes.Uz dva dni ma zacali strasne boliet zuby,citala som ze to moze byt priznak.No neviem myslite ze by z toho este nieco mohlo byt?

ivanusko
14. aug 2017

@mimiqa este neprisly....skusim test a uvidime snad nepridu😁😁😁😁

mimiqa
14. aug 2017

@ivanusko skuuuss raannooo drzim palec😉

mimiqa
14. aug 2017

@miruska114 moze preco by nie....a nemusia to byt len zuby..drzim palec..vydrz tych par dni😉

sugarinka10
14. aug 2017

@adela58 test uuplne biely, teplota zatial nizka ale snazime sa.

sugarinka10
14. aug 2017

@kakatulik mam pocit ze u mna je to podobne🙂 dakujem za rady

alison11
14. aug 2017

@miruska114 Jasné že môže držím palce pokiaľ sa nespustí riadne a nemáš kŕče v podbrušku iba ak bodavú bolesť vo vaječníkoch tak pojde o uhniezďovanie.

adela58
14. aug 2017

@sugarinka10 len pokracovat 🙂

mey8
14. aug 2017

Ahoj zienky potrebujem poradit..cyklus mavam 33dnovy..no tentoraz MS meska...na 38-39DC som mala slabe spinenie..skutocne take slabunke ze pokial by som nemala tampon tak o tom ani neviem ....na 40DC som bola u Gyn.vecer o 17:30 mi robili tehu test-Negativny.. a dr. Ma kontroloval..vsetko v poriadku... (ziadna cysta,ziaden zapal..dokonca ani prevhladnuta som nebola) vysvetlil to takto: mozno meska MS lebo ste nemali ovu.a vraj mam pockat ak sa nerozbehne tak pojdem na vyvolavacku...dnes 43DC ..ani naznak MS..a stale mi vrta hlavou to spinenie (kt. Som dr. Nespomenula...v tom zhone som pozabudla)....stalo sa vam to niektorej?? Aky to moze mat este iny dovod -to spinenie??

tryromy
14. aug 2017

@mey8 ja by som skusila este tehotensky test. kludne mohlo byt aj uhniezdenie

ivanusko
14. aug 2017

Tak baby je to tu...som stastna😍😍😍😍

matrix87
14. aug 2017

Baby, zas po mesiaci sa hlasim...
ani treti cyklus s clostilom nebol uspesny, ms sa pomaly rozbieha. aj ked som si robila test, a ja som tam fakt tu druhu ciarku videla, ale asi to bol len kanalik (nemam ich rada)...

lubka9763
14. aug 2017

ahojte baby. mám otázku, čo to presne znamená keď mám už asi 4-tí deň taký hnedy výtok? sme si dali aj pauzu a potom po styku som krvácala. MS mám mať o týžden. Ďakujem 🙂

ivanusko
14. aug 2017

@mimiqa tak sa asi podarilo😍😍