Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@miriamn76 tak to mi je luto, nevedela som ze mas za sebou potrat, vedela som ze si bola na tripple testy a tam som uz akosi stratila prehlad ako pokracujes. Ja akurat teraz cakam na vysledky, ale NT nam dopadlo dobre tak tomu verim viac. O mesiac ideme na morfologicky tak verim ze bude vsetko ok. Drzim palce nech sa zadari.
@marisse2428
@miriamn76
@kakatulik
@mey8
Uz som si myslela ze sa mi aj sniva o dvoch ciarkach, ale som strasne rada ze aj vam sa nieco mari😀 Citim ze tentokrat to vijde. Buduci tyzden mame s manzelom druhe vyrocie svadby, tak by som mala uplne uzasny darcek. Urcite budem aj zajtra testovat, lebo uz mi to nedaaaaa. Drzte vsetky silno palce
@jajoda Tiež ešte ziadne deti nemam...prsia nebolia ani mna,len ten pocit mam ze kazdu chvíľu to ma prist.inak na tom poslednom teste aj ja vidim // drzim palce nech je všetko ok 🙂
Vcera priserna bolest prsnikov,dnes som v robote vracala keby to prislo v inom obdobi tak si zacnem namyslat.Skoda,ze dnes 5DC a to vracanie bolo zapricinene asi z tepla 😏
@waleri17 ja neviem asi sa stal zázrak dnes žiadna operácia nebude púšťajú ma domov že nakoniec je v maternici len budeme čakať ako sa to vyvíja 😊 Ako za tento týžden čo tu ležím psychika pracovala dobre raz nejedzte idete ma operáciu potom môžete nejdete a takto cely týžden Ach
Ahojte dievcata. idem si k vam po radu. Co si myslite o taktomto vyvoji testov? odstup medzi nimi nimi je vzdy 2 dni (pondelok-streda-piatok) ale nezda sa mi ze hcg stupa :( Je to normalne? Mam este cakat, resp. robit vacsie rozostupy, aby som videla progres? podla PM mi vychadza cca 5 tt, podla pocatia (viem presny termin) to nebude viac ako 4tt.
@susinka2901 skus test aj napriek tomu ze bola mrcha...vela zien je takych, ktore mali mrchu a boli tehotne... 😊
@baby0000 drzim velmi prsty aby to bolo len a len tehu a nie ms! a nech sa dockame konecne toho co si tu vsetky zelame👶😇❤🙏
@zaralondon Dakujem moja. Uz teraz to vyzera na ms.... tak nevadi ideme dalej ...Ty ako?
@baby0000 ideme dalej presne..ja verim ze sa to coskoro podari.O tyzden ideme na to,zacala som odvcera brat Inofolic,odporucila mi ho kamoska ktora po troch rokoch snazenia vdaka nemu otehotnela na druhy sup.Tak som zvedavaaa🙂
@baby0000 juuuuj strasne som Ti priala❤ ale neboj coskoro sa postasti😘 mna zacalo dnes pobolievat brucho presne ako pred ms tak sa uz aj zmierujem s tym ze ak dorazi dorazi nevadi....babatko pride v spravny cas❤
@zaralondon No je to vzdy take napatie a potom aj sklamanie a potom si aj nahovoram ze mozno som aj tak tehu 😂✌️No ale ako pise
@miruska114 ideme dalej a basta.
@miruska114
@zaralondon Baby tak si predstavte, ja som mala akesi spinenie uz to
bolo ze menzes a dnes nic? To co.
@baby0000 vazne nic uz dnes?ty brdo...ja by som sa testla asi.Zaujimavee..napis ako to pokracujee.Co ked naaahodou?😊

@lenka_vi1 ahoj ale chodim sem.kazdy den sledujem testiky a vsetkym velmi drzim palce☺. Ja mam take striedave obdobia po tom potrate. Sme si s mm povedali ze skusime este raz a ak sa do konca roka nezadari tak uz to nechame tak. A ty ako? Som citala ze sa zadarilo? Drzim palceky ☺