Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@miruska114
@zaralondon No baby kramy nic ... vcera uz uplne take ako ked sa rozbieha a dnes nic biely vytok... pardon za doslovne opisanie... a test biely
@baby0000 tak to ms nebola teda si myslim,ja by som testla za par dni..len to cakanie ze?🙂
Ved to.. asi to nemozem takto prezivat lebo to ma aj porazi kym otehotniem. Musim dako to menej riesit. Ale ako!?@miruska114
@baby0000 predne ta chapem..ale ze uplne..ale inak je dobre ze uz sme minimalne v tom "procese" snazenia..ze vlastne akoby najdlhsie cakanie a doba je na tu MS ale v podstate aj ked pride,tak je to len nejakych 14 dni od dalsieho snazenia takze to ma tak drzi nad vodou ze vlastne stale je to ten proces..vravim si stale ze ono vie kedy ma prist,je to dar,my to dostaneme nie ze pojdeme si vtedy a vtedy a kupim.Takto na to cele pozeram juj ale tazke to je ked uz si myslime ze teraz to vyslo a pritom nie no...ale tesim sa na moment ked uz brusko budeme mat vsetky co sme tu😊
Ahojte neviete náhodou že či pri každej ovulke musí byť zvýšená tvorba hlienu.dakujem
Neviem ale z mojej skusenosti: pri prvom tehu sa mne skoro vobec hlien nedal kontrolovat. Mala som cca 70-89 dnove cykly a ten hlien ako bielko som nepoznala a otehotnela som. Takze je to indivindi podla mna.
Suoer si to napisala. Budem sa aj ja snazit na to menej mysliet a menej sa sledovat. Ale dnes napr zase nasi znamy ze cakaju .. fak je to take kase chodim viidm
rodiny s dietatom a tehulku mamu ako naschval...Ozyvame sa a dajte vediet myslim na vas nech ste co najskor tehu hlavne tie co ste este nemali to stastie... @miruska114
@jajoda no ja neviem mne sa tam nič nezda. Mas aj predosly tes daj ich spolu a odfot.
@butterfly333 nechce mi to zachytit telefon, neda sa mi to priblizit. Zajtra kupim digitalny test😀
Baby, snažíme sa stále a posledne mám akési bolesti-tupé pichanie v bruchu, ani nie tak priamo v podbrušku ale okolo, neviem, môže to niečo znamenať?? Ďakujem
@milasik10 neoznacilo ma to asi lebo mi nic neukazalo:( ale gratulujem z celeho srdiecka!!! Malinka je krasna ta pusinka je krasna🙂 mala modelka;) ja sa mam tusim kazdym dnom lepsie obcas ma napne ale velmi zriedka. Zacina mi viac chutit jest s to ma velmi tesi🙂 v utorok idem na krv a na moc
@simka2433 ďakujem, velmi sa tesime... skoda, ze sa ten cely proces beda urychlit, uz aby bola pri nas 🙂 🙂 nezavidim ti teda tie nevolnosti, mne absolutne nic nebolo- ziadne chute, pachy ani nevolnosti... co uz, kazde telo sa s tehotenstvom vysporaduva inak, mam zname, ktorym tiez nic nebolo ale naopak aj take, ktorym bolo zle aj pri prvom,aj pri druhom babu... ale urcite to stoji za to vydrzat 🙂 drzim ti palce aby vsetko dopadlo dobre 🤰
@jajoda podla mna je na digi skoro ked ešte ani na teste niesu skoro vidiet //. Mala si ešte dnes skusit klasicky test. Držim palce
Zajtra či pozajtra má byť ovulka... tak dnes sa musíme "posnažiť", lebo zajtra odchádza manžel do nemocnice... :-/
@butterfly333 zajtra máme s manželom druhé výročie svadby a chcela by som mu ten test dať ako darček 🙂 Tak dúfam že už ukáže niečo ten digi 🙂
@jajoda tak to gratulujem a držím palčeky no skus pre istotu pružkovy či pekne silnie.😙

@baby0000 supisko aj som Ti chcela napisat este vcera ze to stale moze byt nadejne no nestihala som takze parada prajem Ti velmi z celeho💝 ja som mala vcera tie bolesti brucha no do vecera prestali spala som desat hodin a teraz zase na mna unava dolahla😴 urob si testik a daj vediet tesim sa😉😘