Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@butterfly333 urobím teda najskôr prúžkový, mám ich doma dosť 🙂 ( z aliexpresu- neviem ani ako sú citlivé ) a ked sa zafarbí urobím digi, ale ako sa poznám, tak mi to nedá a urobím všetky čo mám 🙂
Ahojte 🙂 dnes som bola na hycosy - vysetrenie pre mna dost neprijemne 😕 ale vysledok to napravil...vajcovody mam krasne priechodne 🙏 dakujem bože 😀 no doktor nam odporucil IUI vzhladom k tom ze moje telo vytvara protilatky proti spermiam, ale su to hranicne vysledky....no ja chcem este pockat ci sa nepodari normalne, sice uz cakam viac ako dva roky....co si myslite vy?
@lussyzachar ahoj test je krasne pozitivny. Myslim,ze to aj sama musis vidiet. Ja keby som mala takto pozitivny test sa asi(pardon za vyraz) poseriem od stastia. Mozno to vyznie kruto,ale nemyslim to tak. Chcem tym,len povedat,ze sa mozes tesit,budes maminou.Test je urcite pozitivny,gratulujem 💙
@nadej1111 ahoj to je super dobra sprava 😉...no ja by som asi isla uz do iui ked to aj lekar odporucil 😉
@susinka2901 ja sa tesim aj slzicky vyhrkli len som myslela ze ro moze byt aj poplach len ;)
@lussyzachar ver mi,ze poplach ako pises vyzera uplne inak. Tie mavam ja kazdy mesiac. Toto je krasna druha ciarka viditelna aj z velkej vzdialenosti. 😉 Tu uz chyba,len kusok a bude ciarka uplne rovnaka. Ked testnes o 2 dni bude krasne plne ruzova 😉
@butterfly333 odpísala som sama sebe, chcela som tebe 🙂
no nevydržala som , spravila som v práci ten digi a je negatívny :( mohla som ťa radšej počúvať že je skoro ešte :(
@jajoda tak to ma mrzí. Tak a ms už meška? Skus zajtra rano teda ten pružkovy
@butterfly333 mňa 11 dní do ms začali, ale zase len ľavý prsnik, mam ho hrozne citlivý, ms ma prísť za 9 dní 😕
@butterfly333 ms mešká 2-3 dni. Ale aj pri prvom tehu som mala slabulinú čiarku až na 17-ty deň
@updatevani mam ich od jednej baby. No ja testy nerobim ani som nerobila bt mi vzdy potvrdila a ms prišla. Čižr skusenost nemám.
@butterfly333 jaaaj no ja zas bt nemeriam, ani tie ovu testy nepouzivam a ani sa nechystam mam pred tym respekt a z casti som voci takejto metode nezodpovedna teda bola by som(uz len ked porovnam ze ked som chora a mam brat na cas lieky - to nehrozi stale zabudem obcas sa mi stane ze ich ani nedoberiem)... mna to len tak zaujimalo ci maju nejaku vypovednu hodnotu 🙂 predsa je to aliexpres...predsa podla ceny pozeram ze su uplne lacne
Ahojte baby. Mozno niektora z vas to zazila. Chcem sa len spytat jednu otazku. Maly ma 6 mes. Kojim. Pred mesiacom som mala prvykrat menstruaciu od porodu.ale tento mesiac uz neprisla.je to zapricinene tym ze kojim? Mala som dostat 14 augusta. Ci azda sa moze stat ze som tehotna. Dakujem
Mala ste niektorá na 13dc tmavú do čierna krv špinenie a 14dc z krvou sfarbenou do hneda a dnes už nič len pozitívny ovu test?

@baby0000 dnes som bola aj u lekárky, ale nechcela mi ešte robiť sono, že je zavčasu. Dala mi duphaston preventívne