Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@simka2433 ja som uz prestavala dufat,toto bolo take prekvapko...a ked uz meskali tyzden,tak ze teda sprqvime test a skoro ma vystrelo,ked som tam videla dve krasne silne ciarky...a ako si sa rozhodla,nastupujes do prace?
Ahojte, viem ze mozno sa to sem nehodi ale kedze aj my sa snazime o babo tak som nevedela do ktorej skupiny by som sa mala opytat tak snad ma hned nezklikvidujete ze co sem pscham svoj prispevok😀Ideme na dovolenku kde som sa tesila ze sa snad zadari mi ale presne ten termin vychadza ms. Bohuzial priatel iny termin nemoze🙁 Chcela by som sa opytat ci tie tabletky co sa davaju na oddialenie ms ci je mozne aj pri nich aby sa podarilo otehotniet? Alebo neviete iny sposob aby som nedostala ms okrem tych tabetiek? Dakujem za odpoved😊
Caute baby, o babo sa snažíme cca 1,5 roka :(. Muža poslali na spermogram. Tam mu povedali,že ma slabšiu hustotu a mám mu kúpiť folandrol a o 3 mesiace ma prísť na kontrolu. Nedali mu žiaden papier ani nič, čiže mi vedel povedať len tieto informácie :(. Ja ani neviem či mám kontaktovať gynekológa nech i mne spravia dáke testy. Na moje naliehanie mi ledva strčil do ruky môj gyndos výmenný lístok k urológovi pre muža :(. Neviete mi poradiť či mám ešte niečo kúpiť pre muža? Ovu testy si robievam a bývajú pozitívne a tento mesiac som začala brat aj inofolic. Ďakujem za odpoved
@simka2433 ahoj moja no vidis vsetko je v poriadku 💙 len tak dalej...ja som dnes bola so setrou je vo 8 tyzdni tehotenstva(som aj brusko pohladkala)...a povedala som jej nech fazulka pekne rastie 😉
No a ja momentalne ani neviem poraidne aky den cyklu som.Zacala som sa venovat bicyklovaniu.No ovulka bola bud predvcerom alebo vcera tak verim,ze sa zadari tento cyklus 😉
@zuzinkaba no ahoj 🙂 neviem, nie som si ista ale znama pred dovcou to brala tiez aby ju tam nemala a vravela o tom ze nemoze v tom case otehotniet a teda myslim ze aj cyklus po nich...no ale skus sa spytat gynekologa on ti to iste vysvetli...predsa mam len info "z druhej ruky"
Baby mam na Vas taku otazku, ked sa snazite, davate si na seba extra pozor? Myslim to tak, ci sledujete, ci nie ste nahodou prechladene, ci ste nevypili nejaky alkohol a pod.? Nechcem sa prehnane sledovata le tiez nechcem aby som nieco zanedbala a pokazila vzhladom k mojim 2 predchadzajucim MA. Ale sa mam na vsetko vykaslat a nic neriesit?
@updatevani no ja som mávala cysklus 33-34 dní, ale po kyrete som mala zatiaľ 40 DC a 38 DC, tak teraz len predpokladám, že budem mať 8.9. keďže ovulačné bolesti som mala 18.8. To aj pri prvom tehu som tak skoro cítila príznaky, len som to tehu nepripisovala, keďže som neverila žeby sa na prvýkrát mohlo bejby podariť. A pozitívny duch test mi vyšiel dva týždne na to.
No len dnes už voľajako tie prsia necítim 😔
Baby my sa zaciname od dnes snazit,je to nas druhy snazilkovy mesiac.Juj kiezby sa tak zadarilooo...inak je tu nejaka z vas ktora ma rovnako 28 dnovy cyklus ako ja?
@sandy152 super tak si vzajomne drzme palce🙂a odkial si?
My sa zaciname snazit teraz,v tej polke cyklu,som zvedavaaaa ci sa podari.Velmi si to prajem🙏🙂
@miruska114 ja som z BA, ja som tiež zvedavá ci sa podarí, doteraz a nám na prvýkrát podarilo stále tak uvidíme 🙂
dievcata prepacte ze to sem davam ale mam zvysne tehotenske testy od cemio asi 15ks a ovulacne testy od GS 6ks ja blba som myslela ze ich vyuzijem a nakoniec netrebalo a az teraz mi dotuklo zeby som ich mohla ponuknut na modrom k. ..no bohuzial su po zaruke tt do 7/2017 a ovul 4/2017 neviem ci by mali este ucinnost ale luto mi ich vyhodit do kosa tak ak naaahodou by mal niekto zaujem napiste mi 🙂 + mam este v zaruke zvysnych 11 vitaminov GS Mimistar este v zaruke ak by niekto chcel 😉

@simka2433 dakujem velmi v to dufam. Teraz mi to pride aj uplne ine ako minule pri MA. Nastastie mam sedavu pracu a doma co najviac oddychujem. Dufam to bude ok. Zajtra si spravim aj test ci je aj viac zafarbeny