icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
semisa
6. sep 2017

@susinka2901 v nedelu som skusala a ten bol negativny a az potom som dostala take spinenie ale trvalo len do vcera a ak dnes nebude ziadne spinenie tak zajtra skusim test ... ale dnes mi je od rana strasne zle od zaludka ...ale to mam asi z histaminovej ... to mi byva casto

susinka2901
6. sep 2017

@semisa ako dlho zvyknes mavat mrchu? Tak je tam sanca,ze by si mohla byt tehu kedze si mala,len take slabe spinenie.Drzim palce aby to bolo preto,ze si tehu 😉

semisa
6. sep 2017

No ja som vysadila pred rokom hak .. takze moja ms je vseliaka pol roka som nemala .. v tomto roku mi naskocila a zacala normalne tak tyzden a od maja az skoro do zaciatku agusta bola ze tri tyzdne v kuse a potom tyzden pauza ... ale teraz v aguste som mala ms normalnu slabsiu a trvala tyzden a teraz uz mam toto ... ale keby som mala mat ms uz by davno bola a nesla by takto postupne

semisa
6. sep 2017

@susinka2901 No ja som vysadila pred rokom hak .. takze moja ms je vseliaka pol roka som nemala .. v tomto roku mi naskocila a zacala normalne tak tyzden a od maja az skoro do zaciatku agusta bola ze tri tyzdne v kuse a potom tyzden pauza ... ale teraz v aguste som mala ms normalnu slabsiu a trvala tyzden a teraz uz mam toto ... ale keby som mala mat ms uz by davno bola a nesla by takto postupne

mimiqa
6. sep 2017

@susinka2901 neprriiddeee..aj ja som to takto mals..drzim palleecc....ja uz riesim Brno..mam papiere cakam na potvrdenie..tak typujem mesiac este aa hadam uz umeellee

simka2433
6. sep 2017

@mimiqa ahooj🙂 no mam sa trosku lepsie nepriberam zatial nic:-/ injekcie stale picham...26ho idem na kontrolu s drobcom tak sa modlim aby bolo vsetko v poriadku🙂

mimiqa
6. sep 2017

@susinka2901 len pis pis

mimiqa
6. sep 2017

@simka2433 aa v skole ok??

susinka2901
6. sep 2017

@mimiqa ked ja uz neviem nechcem nic predbiehat.Vcera robeni test bol negativny,dnes tiez.Teplota sa drzi,ale hore.Uz som za ten rok mala rozne "priznaky" potesilo by ak by tieto naozaj znamenali to,ze som tehu 😉

mimiqa
7. sep 2017

@susinka2901 aa meska ti uz mrcha??

susinka2901
7. sep 2017

@mimiqa moja ak som sa nepomylila v pocitoch(myslim ovulka) a vypocitala som to spravne tak dnes som 16den lutealnej fazy a mrcha nepride a ani zajtra(teplota sa drzi hore). Dokonca z 36,8 stupla na 36,9 co je dobre. Len akurat tie testy zatial boli biele ako sneh 😏...ak ani zajtra neklesne tak je to na dobrej ceste,dufam ✊😉

kakatulik
7. sep 2017

@susinka2901 juj,tak toto vyzera velmi dobre😍
Ani prepocitat si sa nemusela.
Niekedy trva dlhsie pokial sa uhniezdi a telo zardgistruje volucujuce sa HCG.
Vela stastia!🙂

simka2433
7. sep 2017

@mimiqa zatial hej snazim sa byt nad vecou akurat na mna leze nadcha a boli ma hrdlo tak idem teraz k doktorke nech mi cosi da🙂

mimiqa
7. sep 2017

@susinka2901 drzziimm palleecccccc..cmuk

mimiqa
7. sep 2017

@simka2433 jujj teda nadcha mrcha jednaaa...fuj nech ide prec

susinka2901
7. sep 2017

@kakatulik viem,ale zatial si to nechcem pripustat. Pockam teda a uvidim ako sa to bude vyvijat 😉✊ Po roku snazenia by to velmi potesilo 😉

susinka2901
7. sep 2017

@mimiqa dakujem moja 😉...dam vediet aj zajtra ci teplota neklesa 😉

kessica87
7. sep 2017

Baby ako to mám chápať? V utorok som bola u Dr. a videl tam 19mm folikul ale či praskne neviem... Ale pozitívny test bol aj pred týždňom.....
Som po potrate v 21tt pred 8 týždňami....

ejuska2586
7. sep 2017

@kessica87 Nemoze byt zostatkove HCG?

kessica87
7. sep 2017

@ejuska2586 už som 8 týždňov po zákroku a pred 3 týždňami som skúšala tehu test a bol úplne negatívny.... Tak netuším

ejuska2586
7. sep 2017

@kessica87 Tak to asi nie. Tak ktovie... Keby boli par dni po sebe, tak by to mohol byt vzostup a pokles. Ale takto s tyzdnovym rozostupom... To je divne. Medzi tym si netestovala?

kessica87
7. sep 2017

@ejuska2586 po prvom pozitívnom teste z toho 31.8 som testovala a bol už slabší a včera som urobila ďalší ovu a zdal sa mi opäť silný tak som urobila aj dnes ráno a pozitívny.... Nechápem

ejuska2586
7. sep 2017

@kessica87 Tak ja by som povazovala vcerajsi a dnesny za pozitivny. Mozno ten pred tyzdnom bola len nejaka "hormonalna nerovnovaha". Ale len tapam - mne sa toto nastastie nikdy nestalo.

ja197
7. sep 2017

@kessica87 ahoj, pozerám že si po kyrete tak dlho ako ja...ani ty si ešte nemala menzes? Ja nie dodnes nič, v pondelok mi pichli vyvolávačku a už neviem čo si mám myslieť o tom...

mimiqa
7. sep 2017

@susinka2901 drziim silno vsetko co sa da moja...prajem ti to velmi velmi😘

kessica87
7. sep 2017

@ja197 práveže ja som menštruáciu dostala hneď po 4 týždňoch len ovulácia sa dvakrát ukázala tento mesiac asi 😂 a ty si ešte nedostala?

ja197
7. sep 2017

@kessica87 aha, som myslela že si nemala...nie mne ešte neprišla, už som bola aj na vyvolávačke tak čakám čo sa udeje

susinka2901
7. sep 2017

@mimiqa dakujem za podporu 😘👍😉

mimiqa
7. sep 2017

@susinka2901 mojaa...rada velmi......cmuk

arthemiis
7. sep 2017

Ahojte mna by zaujímalo ci je tu niektora co uziva duphaston popri snazeni, lebo ja mam pocit, ze ma tie tabletky chcu zabit a nie pomoct :D beriem ich druhy mesiac a katastrofa, je mi zle, som nafuknuta, bolia ma neskutočne prsia, stale ma cosi kdesi taha v podbrusku a nalada ciste PMS, nechuti mi ani jesť no na umretie proste :D .. prvy mesiac som si normálne myslela ze huraa podarilo sa ale ms prisla a tento mesiac je to to isté.. podla mna by sa nemali tie tabletky volat duphaston ale 10 dni v utrpeni :D boze povedzte mi aspon jedna ze nie som sama prosiiiim .. bodaj by to tento mesiac vyslo 😊