icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
marisse2428
15. sep 2017

@nivea777 dakujem pekne za radu 🙂

besser
15. sep 2017

Slabučký ružový výtok týžden pred menštruáciou ...
Čo to je??😔😔

besser
15. sep 2017

Ahojte čo to ma byť??týzden pred ms slabý ružový výtok ale bolesti žiadne pomoc...😬

lucinocka
15. sep 2017

@besser uhniezdovanie ?:P

mimiqa
15. sep 2017

@susinka2901 daj si vsetko vysetrit..nemboj dockas sa....😘 hlavne klud... pride to uvidissss

lubka9763
15. sep 2017

@susinka2901
Ahooooj, chcem sa opýtať- hneď deň po MS som si robila ovu test a boli // čiapočky, tak sme sa v stredu milovali,včera pauza a dnes s ranného mocu ovu test a // čiapočky tak som spravila sj tehu test a // čistučký myslíš že sa podarilo???? Alebo to je dáko ovplyvnené ovuláciou?? Dakujeeeeem a dúfam že sa nám to podarilo

calmmeadow
15. sep 2017

@lubka9763 skús tu nahrať fotku testu tehotenského

lubka9763
15. sep 2017

@calmmeadow ahoj, prosím ta, ako sa rám pridáva foto?? Mne to nejde, ani odfotiť ani z knižnice 😔

lubka9763
15. sep 2017

@calmmeadow Ahoj, už sa mi to podarilo, tak posielam foto.. ráno si urobím ešte jeden

luckavla
15. sep 2017

@lubka9763
Tak podľa mňa je to jasne pozitivny test 🙂 gratulujem

lubka9763
16. sep 2017

@luckavla To dúfam aj ja 😀 A ďakujem. Dnes o 6:00 som urobila další, tak snáď je to pravda ☺️😀😀☺️

luckavla
16. sep 2017

@lubka9763
Jeeeej 🙂 tak dobre sa nato pozera 🙂 bodaj by som si aj ja nasla na konci mesiaca take krasne // 🙂

besser
16. sep 2017

@lucinocka tak to by som bola rada ale nejdem sa tešiť dopredu
Teraz sa to zmenilo na take hnedkaste špinenie a aj teochu tlak v podbrušku 😕

simka2433
16. sep 2017

@susinka2901 @mimiqa ahojte babyy ja som bola tyzden pn volaka chripkovica ma drapla tak som lezala a doberam antibiotika. Brusko trochu rastie no volako nepriberam:-/ jem o vela viac ako predtym ale zatial som si nevsimla kila navyse.snad trochu zacnem:D zuzi vsetko bude dobre urcite ti dr.pomoze a nepovie nic strasne🙂 bude to ok!!!!!!🙂 mozno bude treba spravit nejaku uuuplnu jednoduchu vec a ptm sa to hneed podari🙂 moc vam drzim palce a daj nam hned vediet!🙂

lenka_vi1
16. sep 2017

@simka2433 Ahoj, ani ja som este nepribrala a koncim 17tt tak kasli na to. A uz viete co to bude?

kukurica77
16. sep 2017

@lubka9763 pfuuuu,tak toto su ine kolajnice na ktore sme tu zvyknute na konikovi.Gratulujem a prajem prijemne tehulovanie🤰

monika2101
16. sep 2017

Ahojte ... 🙂 kanalik či ... ? 🙈

lubka9763
16. sep 2017

@luckavla Držím ti palceky, aby to aj tebe tak vyšlo 😀 Nám sa to po 9 tich mesiacoch predsa len podarilo a tej radostiiiiiii 😀

lubka9763
16. sep 2017

@kukurica77 Ďakujem 😀😀

lubka9763
16. sep 2017

ahojte žienky. som tu medzi vami SNAŽILKAMI ako nová a chem sa Vám podakovať, za každú jednu radu, či skúsenosť. 9 mesiacov sme sa snažili a vyzerá to tak, že sa to podarilo 🙂 🙂 🙂 🙂 Dúfam, že to všetko dobre dopadne a Vám ostatným držím palčeky 🙂 ozaj ste (sme) super tím!!
prajem ešte pekný zvišok dňa.

calmmeadow
16. sep 2017

@lubka9763 nemáš nad čím rozmýšľať,to je jasne pozitívny tehotenský test 😉 koľko dní si po ovulácii,že ti už vyšli také silné koľajnice?

darina89
16. sep 2017

Baby všetky čo veľmi túžite po mimi a nedarí sa, pošlite chlapov svojich na spermiogram minimálne..Ja som sa 4 mesiace haluzila sledovala špekulovala a vymyšlala si mozne diagnozy a nakoniec ked bol priatel na spermiograme na odporucania mojho gynekologa, zistili sme že problém je na jeho strane..Nie je to samozrejme neriesitelny problem, ale sme ho pomenovali. Pointou je, že darmo budete do seba pchať vitamíny, kvapky, čaje.. (ako aj ja) a zbytočne prídete o ďalšie drahocenné vajíčka..Minimálne budete na čistom a pomože to určite aj Vašej psychike..len tolko..a samozrejme v dobrom..drzim nam vsetkym palce

lubka9763
16. sep 2017

@calmmeadow ahoj, to je dobrá otázka, pretože ja sama v tom nemám jasno. Preto som to uz uviedla minule v správe, či to nemôže byt nejako ovplyvnené, keďže nemám veľmi skúsenosti s tehotenstvom... ja mám trosku dlhšiu MS, takze keď mi skončila tak som si robila ovu test a vyšiel // čiarky, lebo aj pri samo vyšetrení mi to tak vychádzalo-tak sme sa snažili a ovu mi skončila len včera. Tak ja neviem, myslíš že tam môže byt niečo zle?? Ja si chcem urobiť tehu test aj o týždeň, že čo to povie...

updatevani
16. sep 2017

@lubka9763 a kedy si mala naposledy ms ? 🙂

lubka9763
16. sep 2017

@updatevani od 4.9.-12.9.

updatevani
16. sep 2017

@lubka9763 no uzas ked uz mas pozitivny tehu test ale take paradne ciary som uz nevidela davno 👏 😉

lubka9763
16. sep 2017

@updatevani ďakujem 🙂 a čo myslíš ty, môže to byť ?? Či to môže byt aj nejako skreslené??

updatevani
16. sep 2017

@lubka9763 no ja som take mala tri dni po meskajucej ms ... (tehu neuspesne bolo ) ..ale ja som na tom inak ako ty 🙂 nie som velmi skusena ... ale ak test ukazal tak potom to je jasne 🙂 ze si tehu 🙂

lubka9763
16. sep 2017

@updatevani ani ja veľmi niesom skúsená, ale tak hádam to bude tak, keď obydva testy boli // krásne čiapočky.. každopádne dakujem a držím ti palceky 🙃

luckavla
16. sep 2017

@lubka9763
To ti verim 🙂 a to je vaše prve babo?