Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Slabučký ružový výtok týžden pred menštruáciou ...
Čo to je??😔😔
Ahojte čo to ma byť??týzden pred ms slabý ružový výtok ale bolesti žiadne pomoc...😬
@susinka2901 daj si vsetko vysetrit..nemboj dockas sa....😘 hlavne klud... pride to uvidissss
@susinka2901
Ahooooj, chcem sa opýtať- hneď deň po MS som si robila ovu test a boli // čiapočky, tak sme sa v stredu milovali,včera pauza a dnes s ranného mocu ovu test a // čiapočky tak som spravila sj tehu test a // čistučký myslíš že sa podarilo???? Alebo to je dáko ovplyvnené ovuláciou?? Dakujeeeeem a dúfam že sa nám to podarilo
@lubka9763 skús tu nahrať fotku testu tehotenského
@calmmeadow ahoj, prosím ta, ako sa rám pridáva foto?? Mne to nejde, ani odfotiť ani z knižnice 😔
@calmmeadow Ahoj, už sa mi to podarilo, tak posielam foto.. ráno si urobím ešte jeden
@susinka2901 @mimiqa ahojte babyy ja som bola tyzden pn volaka chripkovica ma drapla tak som lezala a doberam antibiotika. Brusko trochu rastie no volako nepriberam:-/ jem o vela viac ako predtym ale zatial som si nevsimla kila navyse.snad trochu zacnem:D zuzi vsetko bude dobre urcite ti dr.pomoze a nepovie nic strasne🙂 bude to ok!!!!!!🙂 mozno bude treba spravit nejaku uuuplnu jednoduchu vec a ptm sa to hneed podari🙂 moc vam drzim palce a daj nam hned vediet!🙂
@lubka9763 pfuuuu,tak toto su ine kolajnice na ktore sme tu zvyknute na konikovi.Gratulujem a prajem prijemne tehulovanie🤰
@kukurica77 Ďakujem 😀😀
ahojte žienky. som tu medzi vami SNAŽILKAMI ako nová a chem sa Vám podakovať, za každú jednu radu, či skúsenosť. 9 mesiacov sme sa snažili a vyzerá to tak, že sa to podarilo 🙂 🙂 🙂 🙂 Dúfam, že to všetko dobre dopadne a Vám ostatným držím palčeky 🙂 ozaj ste (sme) super tím!!
prajem ešte pekný zvišok dňa.
@lubka9763 nemáš nad čím rozmýšľať,to je jasne pozitívny tehotenský test 😉 koľko dní si po ovulácii,že ti už vyšli také silné koľajnice?
Baby všetky čo veľmi túžite po mimi a nedarí sa, pošlite chlapov svojich na spermiogram minimálne..Ja som sa 4 mesiace haluzila sledovala špekulovala a vymyšlala si mozne diagnozy a nakoniec ked bol priatel na spermiograme na odporucania mojho gynekologa, zistili sme že problém je na jeho strane..Nie je to samozrejme neriesitelny problem, ale sme ho pomenovali. Pointou je, že darmo budete do seba pchať vitamíny, kvapky, čaje.. (ako aj ja) a zbytočne prídete o ďalšie drahocenné vajíčka..Minimálne budete na čistom a pomože to určite aj Vašej psychike..len tolko..a samozrejme v dobrom..drzim nam vsetkym palce
@calmmeadow ahoj, to je dobrá otázka, pretože ja sama v tom nemám jasno. Preto som to uz uviedla minule v správe, či to nemôže byt nejako ovplyvnené, keďže nemám veľmi skúsenosti s tehotenstvom... ja mám trosku dlhšiu MS, takze keď mi skončila tak som si robila ovu test a vyšiel // čiarky, lebo aj pri samo vyšetrení mi to tak vychádzalo-tak sme sa snažili a ovu mi skončila len včera. Tak ja neviem, myslíš že tam môže byt niečo zle?? Ja si chcem urobiť tehu test aj o týždeň, že čo to povie...
@lubka9763 a kedy si mala naposledy ms ? 🙂
@updatevani od 4.9.-12.9.
@lubka9763 no uzas ked uz mas pozitivny tehu test ale take paradne ciary som uz nevidela davno 👏 😉
@updatevani ďakujem 🙂 a čo myslíš ty, môže to byť ?? Či to môže byt aj nejako skreslené??
@lubka9763 no ja som take mala tri dni po meskajucej ms ... (tehu neuspesne bolo ) ..ale ja som na tom inak ako ty 🙂 nie som velmi skusena ... ale ak test ukazal tak potom to je jasne 🙂 ze si tehu 🙂
@updatevani ani ja veľmi niesom skúsená, ale tak hádam to bude tak, keď obydva testy boli // krásne čiapočky.. každopádne dakujem a držím ti palceky 🙃

@nivea777 dakujem pekne za radu 🙂