Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@adria88 @kima1404 ahojte baby 😊 jeej to je milé od teba, ze si si spomenula 😊 aj ja občas myslím na baby zo skupiny, ale tiež som to prestala sledovať. Bruško začalo rast tak nejak zhurta až teraz posledné dva týždne. Bude to chlapec 👦 😊❤️ a zatiaľ teda všetko OK, klop klop, len už by som si vydýchla keď budem doma. Cele dni v práci, tak si to ani nemám čas užívať 😕 a ty ako sa máš? Čo nové?
@linda1984 no na nejaký čas som sa odpútala od koňa, ale nedalo mi nenapísať Vám, keď viem, že ste tehuľky a ako pokračujete 🙂 som zvedavááá strašne 😎 takže chlapec, gratulujem 😉 a meno už máte? kedy ste sa to dozvedeli? hej, viem si predstaviť, užívať si tie kopančeky doma v kľude a bez stresu... neboj, ani sa nenazdáš a bude aj to a potom už uzlíček budeš držať v náručí, len to ešte vydrž 🙂 ja sa mám celkom dobre, dosť pracujem, takže nemáme času moc na seba s mužom, celý deň na nohách, som trošku aj nevyspaná, ale nejako mi to nevadí, ja som blázen 😝 inak nič nové, mrchu pohotovo očakávam, som nejaká nedoladená celkovo tento mesiac, tak som zvedavá, kedy sa dostaví 😀 a čo leto? ako ste si užili? boli ste aj niekde na dovolenke? my len doma tentokrát, kúpaliská a tak...
@tonjadabik2 ahoooj, vidím, že si tuším tehuľka 🙂 tak tichučko gratulujem a držím palce, nech to potvrdí a Dr.
@ejuska2586 Ahoj, aj Tebe gratulujem k tehu, držím palce, nech to dotiahnete do šťastného konca 😉
@adria88 Dakujem velmi pekne tak hej zda sa ze sa na nas usmialo stastie po dlhej dobe. snad bude vsetko ok a Dr to potvrdi.
@adria88 Ďakujem. Snáď hej. Veď ten najkritickejší trimester sme už prešli, tak hádam sa už nič hrozné nestane...
@trblietava viem,ze to nebude nic strasne a zvladnem to.No ja sa vseobecne bojim akehokolvek zakroku.Verim,ze problem sa vyriesi.😉
@simka2433 to je dobre,som rada,ze vsetko je ok.Samozrejme budem informovat ako sa nam dari 😉
@mimiqa verim,ze to zvladnem,ale ja som bojko.No tesim sa,ze sa to rozhybalo a snad orideme na pricinu nasho problemu otehotniet.Ano 30tku muz teraz v oktobri a ja v januari.Tak neviem ci to bude party.Vsetci nasi kamarati ziju na vychode.A kamaratov co mame tu v BA tak jedni cakaju babatko a dalsi kamarat je naladovy a nie vzdy sa chce bavit.Ale tak oslava bude urcite 😉velmi ti drzim palce aby to bolo co najskor a dockala si sa 😉💙
@susinka2901 tak sa pojdes vyvencit sama s muzom. .len Vy dvaja...my tak ideme ked nas chyti rapel ....a je sialeny vecer xi
@linda1984
@adria88 babyyyyyyy,ahojteeeeee😍😍😘no aj my uspesne pokracujeme,teda samozrejme to neslo bez nervov,triple test bol pozitivny,ale chvalabohu sa nic nepotvrdilo,takze uz konecne pokracujeme bez stresov dalej🙏🤰no a aj my cakame chlapceka,Maximka👦❤❤❤vo stvrtok ideme na morfo utz do Ba,uz sa nevieme dockat😇tesim sa Lindus moja ze aj vy ste ok a teda tiez gratulujem k chlapciatku😍❤adri nasa,ty sa k nam tiez coskoro pridas😉ked je vela roboty,potom ste si aj s muzikom vzacnejsi a v tom je to caro😉❤
@susinka2901 drobec je v poriadku ma 15cm zacali sme 17tt🙂 skrecok lezal s prekrizenymi nozkami tak nas drzi v napati:D
@kima1404 @linda1984 takže 2 chlapčiatka a kedy máte baby termín? to je super @kima1404 , že sa nič zlé nepotvrdilo, daj potom vedieť aj ako dopadlo morfo, ale určite to bude OK 😉 no ja neviem, či sa pridám, som spokojná s novou robotou momentálne a keď do teraz nič, tak už neriešim a nemám ani zbytočné nádeje.. proste to tak má byť a hotovo 🙂 ale nejaká som chorá teraz aj mm, malá to prekonala pred týždňom, ona bola síce našťastie len prechladnutá, no manžel má chytené priedušky a ja zase mandle 😀 sme top...
@susinka2901 vyrieši sa a bude 👶 🙏 ja som chcela zdupkat tesne pred laparkou lebo ma vzali o hodinu neskôr ako mali 😀 držím palce ❤
@mimiqa v nedelu sme takto boli sami dvaja na hodoch.Nikomu sa nechcelo.Zabavili sme sa vyborne.Ako keby sme druhe rande mali 😉...inak mm ide v piatok na ten spermiogram 😉
@simka2433 tak dufam,ze najblizsie sa nam uz aj predvedie.Nech vieme co to bude 😉...moja sestra je v 12tt a bola som poziadana ci pojdem za krstnu mamu.😉
@trblietava 😂 to nemyslis vazne? Este,ze si nezdupkala a zvladla to 😉 a dakujem 💙
@susinka2901 urobte si len ty a on pekny vecer.....to je naj....pekne dakde zabavit vecera popit dobre vinko a hotovo
Ahojte, sledujem Vase snazenia a pribehy a sem tam odpoviem na nejaku otazku v diskusiách. Momentalne rozmyslam ci ist do tretieho babatka ci nie, uvidíme 🙂 Kedze mam uz tolko vela odsledovanych a nastudovanych veci ohladne otehotnenia, pred par mesiacmi som sa rozhodla to vsetko dat na jedno miesto a napisat knihu s prostym nazvom "Ako otehotniet", kedze som zistila, ze nic podobne zatial nie je, kde by zeny mohli najst pokope vsetky dolezite info plus rady ako sa v tom celom procese otehotnenia orientovat, co si vsimat atd. V knihe je vsetko ohladne menstruacneho cyklu zeny a jeho fazach, merani BT, ovulacnych testoch, hlienu a cipku maternice, vela grafov BT a ich interpretacii, reálnych fotiek hlienu, testov, opis roznych problemov menstruacneho cyklu, mnozstvo otázok a odpovedi na dane temy, ktore sa casto zeny pytali v ramci roznych diskusii. V prilohe najdete obsah knihy. Plus link ku knihe, aby ste videli ako to cele asi vyzera:
https://www.youtube.com/watch?v=3W2MvVQ5v9Y
Ak by ste niektora mali zaujem, popripade vedeli o niekom komu by sa to zislo, napiste mi 🙂
Ahoj Zuzka, áno podarilo sa😀😀😀 a dakujem. No u gynekologicky som este nebola lebo ja pracujem v zahraničí a o 2 týždne idem domov, tak som s ňou písala a povedala že stačí keď pridem domov. Že tu nemusím ísť. Tak dúfam, že bude všetko v poriadku. Robila som si 4 testy a boli všetky pozitívne 😀. Som šťastná a dúfam že všetko bude dobre kým pridem na SR. Neviem, ale vyzerá to tak že asi dostanem MS a neviem čo mám s tým robiť...😔 Pozdravujem ta ☺️
@susinka2901ahoj Zuzka, áno podarilo sa😀😀😀 a dakujem. No u gynekologicky som este nebola, lebo ja pracujem v zahraničí a o 2 týždne idem domov, tak som s ňou písala a pivedala mi, že stačí keď pridem domov. Že tu nemusím ist. Tak dúfam, že bude všetko v poriadku. Robila som si 4 testy a boli všetky pozitívne 😀.som šťastná a dúfam, že všetko bude dobre kým pridem na SR. Neviem, ale vyzerá to tak, že asi dostanem MS a neviem čo mám s tým dobyť...😞 Pozdravujem ta
@susinka2901 ahoj Zuzka, prepáč ale ja som ti odpísala, ale mi to dalo len tak, nie na tvoj link, tak to bude niekde medzi... ja som sa ponáhľala lebo idem do roboty a všimla som si to až po odoslaní že tam nieje tvoj link. Prepáč . Tak si to potom prečítaj začína to Ahoj Zuzka..... pa🙃
@lubka9763 ahoj moja vyborne tesim sa s tebou 😉💙 a preco mas pocit,ze ti dojde ms? Ci tam malo byt,ze nedojde? 😉
@susinka2901 to sa napraviii😘
@susinka2901 ahoj moja, no mám také bolesti ako pred MS a večer som mala trochu vytok, ale dnes som uz nič take nespozorovali tak neviem.... 😀

@susinka2901 to neni nic strasne...za pol hod ta preberu a vecer ides domov.. drzim palec..tak 30 noooi to ano..party ako ma byt xi....dam v3diet..dufam ze na dalsi mesiac to poriesim....