icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
ejuska2586
2. okt 2017

@saskia00721 A už ti mešká MS? Koľko si od ovulácie?

saskia00721
2. okt 2017

@ejuska2586 praveze 6.9. som mala slabucke spinenie 6 dní po ovulke a 6 dní zaroven aj po sexe, pichlo ma velmi v oblasti laveho vajecniku keby nejdem na wc ani neviem ze som mala trosicku krvi take to bolo slabulinke.. no a odvtedy ma pali tak zaha ako pri prvom tehu. ale vtedy som mala kolajnice ako hrom teraz nic a termin u lekara mam 16.10 az :(

ejuska2586
2. okt 2017

@saskia00721 Fuuu, to uz je dlho. To uz by malo byt vidiet aj na teste...

sandy152
2. okt 2017

Ahojte baby, riesim momentalne celkom dilemu, nikdy som to doteraz neriesila lebo som nebola v takej situacii ale k veci 🙂 Zajtra idem na prehliadku ku gynekologovi no akurat mam plodne dni, dnes pravdepodobne ovulku, myslite, ze sa mozeme dnes snazit? Doteraz som sex nikdy pred vysetrenim nemala takze neviem ci je to v pohode alebo nie 🙈

ejuska2586
2. okt 2017

@sandy152 A este doplnim, ze ak ste sa snazili vcera, predvcerom, tak tam tie spermijky vydrzia. Nemusis mat stres, ked 1 den vynechate.

sandy152
2. okt 2017

@ejuska2586 tak snazili sme sa v sobotu doobeda, podla kalendara som mala mat plodne dni od 25.9 - 2.10 a snazili sme sa 25.9,27.9,30.9 no a chcela som aj dnes kedze manzel nebol doma ale tak asi to nebudem riskovat pred tym gynekológom lebo asi by to bolo trapne keby tam nieco videl. Myslela som, ze som ovulku mala uz ale vcera a dnes ma dost pichalo na pravej strane tak ja uz neviem. Nerobila som si ovu testy ani si nemeram teplotu...

ejuska2586
2. okt 2017

@sandy152 Ta sobota by mohla kludne stacit. Drzim palce...

sandy152
2. okt 2017

@ejuska2586 dakujem 🙂

sibrez
2. okt 2017

Ahojte je tu niektora z TT ? Hľadám si gynekologa. Teraz mám dr. Resetu.

tonjadabik2
2. okt 2017

a co PP neaky dobry gynekolog???

simka2433
2. okt 2017

@mimiqa my dnes cakame kocik a autosedacku ;) dr.povedal ze ide vsetko podla planu babatku sa dari az moc dobre klop klop klop🙂 a nasli sme za dobru cenu kocik sportovu cast aj autosedacku v NR a ptm sme ho kukli cez net tam bola lepsia cena tak sme ho objednali🙂

simka2433
2. okt 2017

@mimiqa povedali sme ze kazdy mesiac nieco kupime aby to nebola naraz taka financna supa🙂

nivea777
2. okt 2017

@simka2433 aky kocik ste kupili? ja idem teraz sportovy kupovat..chcela som ist kuk do HC ale nemam tam cestu

olafienko
2. okt 2017

Dnes idem kupit test a ocakavam dve ciarky

sticker
tonjadabik2
2. okt 2017

👍

mimiqa
2. okt 2017

@simka2433 nooo pomalicky nakupuj...a na nete je vzdy lacnejsi ...moja ani sa nenazdas a budes uz prebalovat 😉

olafienko
2. okt 2017

Tak nic:( nevadí. Este ja tava som si kupila test za 8.50 aby som sa vyhla skuleniu na ciarky

simka2433
3. okt 2017

@nivea777 @mimiqa tento sme kupili plus sportovu cast plus autosedacku. K tej sme dokupili adaptery a da sa to napojit na kocik 🙂 uzasne lahucko ide velky priestor ma vanicka aj sport.cast

simka2433
3. okt 2017

@mimiqa @nivea777 a sranda bola ze my sme ho videli prvykrat v tom obchode a ptm ked sme ho objednali tak sme ho uz aj v nasom meste zo dva razy videli na ulici ptm kazda reklama na kocare co bola tak sa ukazoval tento kocik:D

mimiqa
3. okt 2017

@simka2433 velmi pekny....pre maleho sportovca😘

simka2433
3. okt 2017

@mimiqa dakujeme🙂 23.10.zistime ci sportovec alebo sportovkyna:D

tonjadabik2
3. okt 2017

@olafienko ach to mi luto moja..ale nevadi na dalsi cyklus to tam uz bude neboj len sa nevzdavaj

susinka2901
3. okt 2017

@mimiqa
@simka2433 ahojtr zienky takze uz mam aj ja prve vysledky a tiez nie su dobre.Kedze mi brali specialne stery na infekcie ktore sposobuju neplodnost tak mi nasli,ze mam ureaplazmy.Doktorka vravela,ze tieto testy sa bezne nerobia a ze tie ureaplazmy tam mozem mat roky.Prejavuju sa u kazdeho inak.Ja uz chapem preco som mala tolko vytokov a zapal mocovych ciest. Nastastie da sa to preliecit.3 tyzdne budeme brat s manzelom silne atb.No udajne sa je tazke zbavit tejto svine.Takze snazenie o babo odkladame minimalne na 2 mesiace.Musime sa dat doporiadku.Ak si to citaju aj ine zienky ktore sa snazia o babo odporucam im tieto testy lebo touto infekciou trpi udajne 50% populacie.Ja lutujem,ze sme my nezacali skor riesit tieto veci.Tak fufam,ze sa dame co najskor dokopy a bude vsetko ok. Mame zle obdobie s manzelom teraz.Vobec sa nam nedari.Vcera este nejaky chlap vrazil autom zo zadu do nasho auta.Nastastie manzel je ok.Akurat na uate nam nejde zavriet kufor. @simka2433 pekny kocik ste vybrali 😉

susinka2901
3. okt 2017

@simka2433 a inak ja som ti vravela,ze to najhorsie mas za sebou. Teraz uz bude vsetko ok a porodis krasne babatko 💙✊

matik7
3. okt 2017

@susinka2901 tak vidis moja, nasli ste priciny preco sa nedari na jednej aj na druhej strane..nastastie su to veci, ktore sa daju odstranit/zlepsit-na manzelovej strane🙂 verim, ze dalsi spg dopadne lepsie a babatko k vam bude mat volnu cestu❤️ Velmi vam drzim palce

adulka1989
3. okt 2017

@susinka2901 poznam to no musi povedat ze my sme sa dvakrat liecili dokonca po prvych 3 tyzdnoch som mala ztery ok a ked mi ich urobili zas o mesiac zas tam bola ta bajteria strasne to je zas sme sa liecili od znova teraz je to ok a dufam ze sa to nevrati

susinka2901
3. okt 2017

@matik7 ahoj na jednej strane som rada aspon uz vieme na com sme.Dame sa dokopy a potom pokracujeme dalej. Nebolo to vsak prijemne zistenie ani pre mm a ani pre mna tie moje vysledky. Uz sme sa cez to preniesli.Lieky mam kupene este musim pockat na mrchu a tak zacneme brat.A verim,ze ak nie tento tak novy rok zacneme // ciarkami. Dakujem krasne za podporu 💙

susinka2901
3. okt 2017

@adulka1989 ahoj pocula som,ze vela ludi trpi touto svinou zakernou a ani o tom nevie.Aj to,ze niekedy sa to nepodari odstranit hned. Nas to este len caka.Momentalne este musim pockat na mrchu a hned zacneme s liecbou. Tebe vsak drzim palce nech sa ti to uz nevrati ❤

adulka1989
3. okt 2017

@susinka2901 dakujem ja som momentalne uz po laparoskopii inac vraj sa da pri tej bakterii otehotniet no sanca je tazsia prvy krat sme brali summamed a druhykrat desat dni doxyhexal to som myslela ze neprezijem prve dve tabletky som vyvratila su strasne tazke na zaludok musela som si ich davat po polke