icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
archanjel007
5. okt 2017

@veja232 mam 9 dni pred ms 🙂a mozno je test hlupy ale ovulacny je pozitívny🙂

veja232
5. okt 2017

@archanjel007 no niečo na ňom je 🙂 určite by som ešte skúsila o pár dní 😊

matik7
6. okt 2017

@archanjel007 vidiiim😍 A ani ju nemusim hladat. Nemala si skorej ovulku? Drzim palce🙏🏼

saskia00721
6. okt 2017

@natalia11111 ja som už v stave, že sa test aj bojím spraviť aby som zas nebola sklamaná

arthemiis
6. okt 2017

@archanjel007 ja tam vidiiim podla mna to vyslo ovulka mohla byt klufne skorej telo nie je stroj 🙂

tyty64
6. okt 2017

@simka2433 veru veru☺️ Ľudská hlava si toho vie navymýšľať. Aspoň že manžel je nohami na zemi a zdravo všetko podporuje. Tebe gratulujem 👍🤗

butterfly333
6. okt 2017

@archanjel007 moja aj ja vidím // držím palčeky.

archanjel007
6. okt 2017

@matik7 sa mi zda ze neviem ci je to normalne lebo v juli som mala potrat v 20 tyzdni a teraz v septembri som pocas menses na posledny den mala tahavy hlien a tutu mutu bola takze to vychadza he tak uvidime

marisse2428
6. okt 2017

Ahojte, myslite, ze silnejsu?? Sice kazdy den je ina znacka, prikladam foto. V utorok pepino zeleny, v stredu modre women secret robeny vecer a stvrtok rano a dnes rano rapi clear cerveny. MS ma prist v nedelu, ovulacia neviem kedy bola. Posledny pepino robeny dnes vecer. Dakujem, dufam, ze ma potesite ❤️

marisse2428
6. okt 2017

Tento je robeny dnes vecer

olafienko
6. okt 2017

@marisse2428 nepoteším ťa, ja tam nevidím nič, sú negatívne. mrzí ma to:( aj ja mám také snehobiele...a som z toho smutná. ale rozhodla som sa, že si každý mesiac snaženia kúpim niečo milé bábätkovské a to mi robí radosť🙂

nikusiak9
6. okt 2017

@marisse2428, na rapicleare vidim ale oni niekedy duchuju...snad nie tento pripad

sibrez
7. okt 2017

@olafienko nás tým rozmýšľam ja, treba si to dajak spríjemniť to snažilkovanie a čakanie.

sandrita124
7. okt 2017

@tyty64 neliecime sa lebo ja mam vsetko ok,vajecniky pekne priechodne.a som sklamana a znechutena z pristupu lekarky z CAR,lebo ona ze ked partner este absolvuje vyšetrenie u urologa tak nam odporuca uz rovno ivf.ziadna snaha skusit nam pomoct nejak inak.hned tlacia na umele oplodnenie.a tam my este nechceme.takze to este skusime prirodzene.aj ked ma partner pomalsie spermie sa da otehotnieť len to dlhšie moze trvat.

butterfly333
8. okt 2017

@marisse2428 žial ani na jednom.nič nieje

lensos29
8. okt 2017

Ako naozaj nepochopim baby,ktore sem pridavaju cisto jasne neg.testy....a este napisu dufam,ze ma potesite....niektore su tu fakt suce na psych.vysetrenie

matik7
8. okt 2017

@archanjel007 no co..ako dopadli testiky? Cely vikend cakam na foto dvoch ciarok🙏🏼😍

wewe28
8. okt 2017

Ahojte. Ako to tu tak čítam, sme asi všetky na tom rovnako. Za každým si povieme, že už si testy nekúpime a testovať budeme až vynechaní ms, no vždy to aj tak urobíme. Kúpime zásobu testov a ešte pre (ne)očakávanou mrchou testujeme s malou dušickou, že tam nájdeme tie vytúžené // čiarky. Že všetky sa tešíme, že našim blízkym a známym sa narodilo zdravé
dieťatko, ale v duši prežívame veľký smútok,lebo aj my chceme. Verím a držím palce, aby sa nám to všetkým podarilo ✊🏻

arthemiis
9. okt 2017

Ja som uz uplne zufala 12dpo zase test cisty ako prádlo oprane vo vanishi.. brala som to zatial dobre ale uz začínam panikarit je mi hrozne denne sa staram o male babulky a ja svoje neviem mat 😢 tak závidím vsetkym co si pichnut raz a hotovo 🙄

jaruskatt
9. okt 2017

Dnes 34.DC... mrchu mešká 2-4 dni (cyklus mávam 30-32 dní), teplota 36,6 (nízka), teh.test negatívny... čo sa to zase robíííí 😨

sibrez
9. okt 2017

Ja som dnes 15DC a ovulku ani náznak ani výtokom ani klasickou bolesťou ovulácnou. Akurát keď konečne sledujem cyklus tak ovulka mešká, dúfam že príde. :(

tyty64
9. okt 2017

@sandrita124 My tiež všetko Ok, len ja mám vraj menej vajíčok tak nám odporučil lekár mat čím skôr deti (ak ich chceme mat viac) no a navrhol nám kopec dalších variant predtým ako prejdeme k IVF. Začali sme s podporou vajíčok a o tri mesiace ak nič budeme skúšať ďalšie možnosti. Kde ste boli v CÁR? My v Helios Martin

vyhuelka
9. okt 2017

Ahojte baby, pridávam sa k vám... mám 25, manžel 27... už rok sa snažíme a nič... 🙈 Dali sme sa vyšetriť, mne zistili endometriozu ale inak sme OK 👍 S doktorom sme sa dohodli na jednom skúšobnom IUI a ak nevýjde idem na laparku... uvidíme... napíšem o týždeň aký je výsledok 😉🙏🏻 (CAR v Martine)

honey7777
9. okt 2017

Baby jedna vec... od mamci som dostala kupón na las.epil. už pred pol rokom.... ale zistila som,že to nie je vhodne v tehotenstve preto som tam doteraz nebola - vždy som si povedala, že čo keby som náhodou tehotná... mesiace utekajú tehotenstvo nikde tak som sa konečne objednala na termín avšak trochu mi v hlave hučí či by sa niečo nemohlo náhodou stať .... pred zákrokom si určite preistotu spravím test.... baby nemáte niekto skúsenosť?

premotivovana_matk
9. okt 2017

Ahojte baby. Som tu uuuplne úplne nová....neviem ešte moc ako to tu funguje ale hľadala som rovnako naladené žienky, ako som ja. Tento mesiac sme sa začali snažiť o druhé babätko a ako čítam. Nie som jediná čo testuje o život aj keď MS ešte nemešká. Jooj nech sa nám teda zadarí všetkým😍

tifinka
9. okt 2017

@susinka2901 ahoj moja. Ako prve drzim silno ✊✊ nech sa das co najskor do poriadku a mozte ist opat so toho.. a chcela som sa spytat kde si bola na vysetrenie? U svojho dr. ci niekde v car?

sandrita124
10. okt 2017

@tyty64 tak to tam maju u vas lepsi pristup k ludom ti lekari ked vas netlacia do ivf.my chodime do GynFiv Bratislava a nepaci sa mi ten pristup k tak citlivej záležitosti.vobec ich nezaujima ako sa citim len mi stroho tak doktorka tak chladne vsetko oznami.proste ze ivf a hotovo.nechápem ked ja mam vsetko ok,len partner ma lenive spermie tak preco mam na to doplacat.urcite sa da najst aj ine riešenie.rozmýšľam ze oslovim ine CAR.mozem sa ta spýtať kolko mate s partnerom rokov?on ma v poriadku spermie?

susinka2901
10. okt 2017

@tifinka jej ahoj moja. Dakujem krasne za podporu. Tak v prvom rade som isla k svojej gyndoske a ona robi prvotne vysetrenia.Spravila mi stery na rozne infekcie.Dnes som bola na odber krvi(hormonalny profil). Ten robi kazda lekarka inak. Niekde ti odoberu krv 3 krat vzdy v inom case pocas cyklu. Mne moja zatial robila,len jeden odber v case od 2-5 DC(2 hodiny po prebudeni). Potom su este dalsie 2,jeden sa robi okolo 15 DC a potom este jeden pred mrchou.A pri prvom vysetreni mi gyndoska povedala co nas caka vsetko a ako sa postupuje. Manzel bol na spermiogram,bol sice zly,ale kedze mne nasli infekciu tak ten spermiogram mohol byt ovplyvneni tou infekciou ktoru moze mat aj on.o tyzden budeme zase mudrejsi.Budu vysledky z jeho vyteru.A on bol v centre kde mi odporucala gynekologicka repromedica.Ja tam pojdem na prefuk vajcovodov,ale musi byt negativny vysledok na tu ureaplazmu.A vsetko ostatne dalej sa bude vyvijat od vysledkou,takze uvidime co sa bude diat dalej. Fuh no troska som sa rozpisala,prepac 🙂

susinka2901
10. okt 2017

@premotivovana_matk ahoj vitam ta medzi nami a drzim palce aby sa co najskor podarilo 🙂

tyty64
10. okt 2017

@vyhuelka Ahoj. Aj my sme v Martine 🙂 držím palce nech to vyjde ☺️