icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
mooojko
16. okt 2017

@juraja547 môže to byť tým, že bola ovulácia...

nivea93
16. okt 2017

Ahojte dievčatá vraciam sa do tejto skupiny. Síce si teraz dáme pauzu ale snažiť sa po prestávke opäť začneme. Držím všetkým palce😉

premotivovana_matk
17. okt 2017

Ahoj babulky. 4 dni od meškania MS a clearblue negatívny. Ach jo.... tak snád sa čoskoro dostaví a o cyklus neskôr sa zadarí.

monika2101
17. okt 2017

Dievcence moje ... je mozne ze mi este neukaze // v den mrchy? Mala dojst dnes no zatial sa jej nejak nechce 👀

nivea777
17. okt 2017

@monika2101 mozne je všetko..aj ked vacsinou v den ms aspon duch by mal byt na teste..

monika2101
18. okt 2017

@nivea777 dnesny test som urobila no zabudla pozriet 🤣🤣🤣

nivea777
18. okt 2017

@monika2101 no darmo,si pripad :D ja som cumela na ten test uprene a cakal co bude

monika2101
18. okt 2017

@nivea777 jej hej ved toto 🙂

alison11
18. okt 2017

@arthemiis Ahoj Ja beriem Hlivu ustricovú je aj z lactobacilmi vyjde tak na 12eu od Teresie a je tam 60 kusov ja beriem len ráno a žiadne gyn. zápaly počas brania nemám hoc aj mám dni keď zabudnem užiť ráno nalačno kapsulu a nič mi nie je 🙂 skús je fakt dobrá a aj cenovo býva aj kacia 1+1 do 14eu čiže to je na 4 mesiace keď berieš 1 denne 🙂

sasajanaj
18. okt 2017

Dnes som bola na preventívke, a doktor mi ukázal krásny dominantný folikul, ktorý mal 24mm som 10 DC a aj výstelka je taká ako má byť! Jupí! Mala som ísť zajtra na folikulometriu, ale povedal, že netreba. Akurát mi nevedel presne povedať kedy praskne, to cez sono nevedel. Nevadí kúpila som si ovu testy, tak budem testovať. Neviete aký veľký folikul už praskne. Ja viem, že to nie je ešte tehotenstvo, ale 6 rokov problémy s cyklom, potom strata menzesu, nízka výstelka..., tak sa nečudujte, už rozmýšľali nad predčasným prechodom.

kakatulik
18. okt 2017

@sasajanaj a nepremyslal o pichnuti pregnylu aby bola istota? 24mm je uz dost vela. To je take,ze bud uz by mal prasknut,alebo sa vytvori folikularna cysta ak nepraskne.
Dufajme,ze to prve.😉

sasajanaj
18. okt 2017

@arthemiis ak máš opakujúcu sa mykózu, tak to len tak hneď nevyriešiš nejakými probiotikami, pretože plesne budú aj v črevách. Treba zmeniť jedálniček, vylúčiť všetky rafinované cukry a potraviny, spôsobujúce kyslé prostredie. Na 5 týždňov úplne vylúčiť sacharidy, to znamená len mäso a zelenina, žiadne ovocie ani pečivo. Potom už môžeš pridať aj ovocie,ale skôr kyslé ako sladké. A pečivo celozrné, ktoré neobsahuje droždie ale prírodný kvások, alebo maces. Zemiaky-áno s mierou, ryža len natural. z prírodných vecí, pomáha pridať napr. do jogurtu lyžičku škorice, ale pravej ceylonskej, nie tie čínske náhrady, 1 kvapka mätovej esencie po jedle - kvalitný EO vhodný na farmaceutické účely, z ladnejších od Hanusu, drahší Dottera, veľmi účinný je aj čaj Lapacho, doplnok výživy wobenzym. Bude to znieť trochu čudne, ale na intímnu hygienu používaj biely jogurt. Podľa závažnosti sa za 2 a viac mesiacov z toho dostaneš.

tyty64
18. okt 2017

Ahoj. Chcem sa opýtať či máte niektorá nejaké skúsenosti s Clostilbegytom.

sasajanaj
18. okt 2017

@tyty64 a čo chceš vedieť?

tyty64
18. okt 2017

@sasajanaj Nejaké skúsenosti? Či vám pomohol.... Mám ho začať užívať, ale akosi s tým nie som stotožnená nakoľko mi lekár povedal, že mám vyšetrenia v poriadku. Na druhej strane si ale myslím, že keď je všetko v poriadku len tie moje vajíčka sú nejaké spomalené, že by ich to mohlo nakopnúť a mohlo by to vyjsť. Aspoň mesiac - dva vyskúšať...Máš nejakú skúsenosť s ním? Mám k nemu aj pregnyl.

vever111
18. okt 2017

@tyty64 ja som brala prvy cyklus dnes mi pichol pregnyl tak cakam ovulku dufam ze to dobre dopadne.clostil ti nakopne vajecniky.

sasajanaj
18. okt 2017

@tyty64 ja som bola pár mesiacov bez menzesu, a ani na sone nič nevidel-žiadne folikuly, tak 1. mesiac som mala viacero, ale malých a k tomu aj nízku maternicu. Druhé kolo 10DC a mám dominantný 24mm. Takže teraz len sledujem kedy praskne,na prasknutie mi nedal nič. Ozaj a po 1 dávke som dostala menzes, aj keď až o 2 mes. A hlavne ja mám 37, takže sa mi nechce čakať že či sa to samo upraví, takže asi závisí aj od veku ako sa rozhodneš.

tyty64
18. okt 2017

@vever111 Tak ja ešte čakám či dostanem či nie. Dnes to malo prist, ale pocity aj sú, takze čakám a potom mám začať užívať clostyl. Držím ti palce nech to dobre dopadne. Potom daj vedieť 🙂

tyty64
18. okt 2017

@sasajanaj Uf, tak to dúfam že mi nejako nerozhodí cyklus, ale čo iné ostáva ako skúšať všetky možnosti. Vyskúšam a uvidím čo sa bude diať . Ďakujem za info. Tak uz sme tu tri čo to snom skúšajú

premotivovana_matk
19. okt 2017

Žienky. Ms som mala naposledy 17.9. Ovulaciu cca 2-4.10. Nemerala som si teplotu. Čisto iba pocitovo si to myslím. MS som mala mať v nedeľu. Včera som jednorazovo špinila asi 5 minut a od vtedy nič.... som z toho môjho tela jelen.

vever111
19. okt 2017

@tyty64 mne folikuly aj narastu krasne ale neprasknu , mna už stoho poráža😕. držím aj tebe palce nech sa nam už všetkým zadarí 🙏👶

tyty64
19. okt 2017

@vever111 To aj ja dúfam že uz sa to konečne podarí 🙂 ja som teraz práve v očakávaní MS, všetko pozorujem či príde, či nie. Mešká deň, ale v poslednej dobe to mám všetko nejak rozhodené takze do soboty sa žiadneho testu ani nechytím 😑

wero123
19. okt 2017

Ahojte dievcata. Dnes mi meska menzes treti den. Brali mi HCG hormon a ze vysledok bol hodnota 2. Moze ist stale o mozne tehotenstvo? Mate s tym niekto skusenost prosim? Ma vobec vyznam sa testovat ? Dakujem vam

nivea777
19. okt 2017

@wero123 nie si tehotná.. ženy maju normálne do 5

wero123
19. okt 2017

@nivea777 dakujem. Skoda

adria88
20. okt 2017

@premotivovana_matk ahoj píšem trošku neskoro, no ak stále nemáš ms, nádej máš... 🙂 ale poviem ti tak, mne ms meškala týždeň, po týždni meškania špinenie, testy negatívne a nakoniec ms prišla 3 týždne po tom, ako mala... takže si idem dať spraviť hormonálny profil, ale Tebe držím palce, aby ti vyšlo 😉 daj vedieť, ako to dopadlo

tyty64
21. okt 2017

@vever111 Prosím ta, ešte sa chcem opýtať , absolvovala si aj iné liečenie pred clostilbegyt. Napr. laparku? Dakujem

vever111
21. okt 2017

@tyty64 nie nic som neabsolvovala,len sa nam nedarilo tak ma dva cykli len sledoval robil len folikometriu mne sa zdalo ze nemam ovulku predtym som mala vzdy mame uz aj dcerku bez problemov no tak zato mi dal clostil i ked mi folikuly rastli pekne skor nepraskli a tento cyklus 3 velke folikuli tak mi pichol pregnyl a na kontrolnom sone uz nebol ziadny tak som zvedava.....nemozem sa dockat testovania

sasajanaj
21. okt 2017

Ešte to asi nie je úplne ono, či? Ovu test.

lenakiss
21. okt 2017

@tyty64 ja som ho chcela zacat brat ale nestihla som tak ho mam v skrinke 🙂