icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
slavkom
29. okt 2017

@alison11
@sasajanaj kočky ďakujem,keby ale viete aké mám bolesti ,Gyn povedal,že lieky mi aj tak nesmie dať, takže takto sa trošku trápime ale snad to prejde čím skôr 🙂 😘♥♥

alison11
30. okt 2017

@slavkom Tie bolesti sú z rozťahovania sa maternice za pár sní prejdú a možno ťa budú prsia bolieť potom.

zuzka6432
31. okt 2017

Ahojte. Chcela by som sa spýtať, či mi niektorá z vás nevie poradiť. Pred rokom som bola tehotná, ale bohužiaľ išlo o mimomaternicové tehotenstvo. Nebola síce nutná operácia ale odvtedy sa mi nedarí otehotnieť. Bola som aj na HSG vyšetrení a to je ok. Robila som si posledné dva mesiace ovu testy a ani raz nevyšiel pozitívny. Dnes som bola u dr a povedala jej to, v domnienke , že ma posle na folikulometriu, ale ona mi povedala, žeje bežné že žena má anovulacne cykly. Beriem jej názor, a viem že je to možné ale po roku snaženia som si myslela že ma posle na folikulometriu. Neviem, chcem postupovať správne? Prosím vás o rady. Vopred ďakujem
🙂

kukurica77
31. okt 2017

@zuzka6432 tak prve,co muso zistit ci vobec ovulujes a to vdaka folikulmetrii. A ak to tak je,tak ti zvoli liecku vo forme tabletiek-clostilbegytu( na dozretie vajicka) moja doktorka mala podobny nazor,tak som ju vymenila a nelutujem.Tehotna nie som,ale mam pocit z mojho gyndaka,ze je dobry odbornik a hlavne ma ludsky pristup a ochotny odpovedat na akekolvek otazky pacientiek...

slavkom
1. nov 2017

@alison11 prsia má boleli od začiatku anonto už viem aj.pri prvom to bolo, a teraz zase začalo bolieť aj bradavky, a nevieš cosi poradiť na zahu, akurát čaj a SUCHÁRE.... :(

suldenka
1. nov 2017

Ahojte baby 3 dni mešká mrcha a kuk duch na teste tak aj vám ostatným prajem nech si nájdete tiež čoskoro dve ciarocky na teste🙂

mimiqa
1. nov 2017

@slavkom ahoj..na zahu cudna kombinacia no mlieko a lyzica horcice..a tusim talcid ak si pamatam dobre

mimiqa
1. nov 2017

@suldenka vesele tehulkovanie😘

suldenka
1. nov 2017

@mimiqa ďakujem🙂

zuzikboc
1. nov 2017

@mimiqa
@slavkom Baby bacha, myslím že Talcid sa v tehu nesmie. Keď som si ho naposledy pýtala v lekárni, tak ma na to lekárnička (známa) upozornila, lebo vie, že sa snažíme 🙂

mimiqa
1. nov 2017

@zuzikboc nooo neviem..ja som ho brala ako tehu...ale na konci posledny mesiac

zuzikboc
1. nov 2017

@mimiqa Môže byť, teraz som v letáku prečítala, že sa treba poradiť, nie že by bol priamo zakázaný 😊. Ja len, že mi to hovorila pani, ktorá mi vždy dobre poradila. Ale možno len na začiatku tehu, kedy je drobček najcitlivejší 😉

mimiqa
1. nov 2017

@zuzikboc tak prve tri mesiace urcite su dolezite...radsej nebrat nic

zuzka6432
2. nov 2017

@kukurica77
Ďakujem pekne. Tiež rozmýšľam nad zmenou dr, pretože čo si sama nenaordinujem to nemám a keďže som dosť čítala aj tu na fórach o folikulometrii, že to v podstate dr robí ako jedno z prvých vyšetrení ak sa nedarí otehotnieť a mne to ani po roku nechce spraviť, pritom domáce testy mám neustále negatívne čo sa tyka ovulácie, tak potom už neviem...☹

tonjadabik2
2. nov 2017

@suldenka Gratulujeeem

suldenka
2. nov 2017

@tonjadabik2 ďakujem🙂

1sunny
3. nov 2017

Ahojte žienky, pridávam sa do diskusie - už 10 mesiacov sa snažíme o naše prvé bábo, zatiaľ neúspešne. Držím všetkým palce, aby sme maximálne do Vianoc našim polovičkám oznamovali skvelé správy 🙂

slavkom
4. nov 2017

@zuzikboc je to na plánovane tehu nie? My sme sa snažili chceli a nič ťažké teraz to papam a pomáha,je to ja ochranu plodu a iných vecí 🙂

sasajanaj
4. nov 2017

tak ma láka urobiť si zajtra test, ale ešte musím asi počkať :( Som len 14 den po +ovu teste. Bože daj mi trpezlivosť alebo rozum, aby som vydržala!

jankalis
4. nov 2017

@slavkom v tehu radsej na zahu veci bez hlinika...gaviscon sirup je fajn

slavkom
4. nov 2017

@jankalis na zahu nejem nič akurát dnes som dostala chuť na buchty a zase záha 👏👌😔😔😔 ja už fakt neviem čo mám jesť iba minerálka je fajn pre mňa a ovicie

slavkom
4. nov 2017

@jankalis kúpim to v lekárni ?? Neublíži to bábätku už som aj citala 🙂. Ďakujem krásne 🙂

jankalis
4. nov 2017

@slavkom jasne v lekarni aj gaviscon sirup aj to rennie...este spomen pre istotu ze si tehu...s cim maju naj skusenost 🙂

slavkom
4. nov 2017

@jankalis oki najbližšie tam pôjdem ďakujem krásne za radu

liliputka23
5. nov 2017

Ahojte chcem sa spýtať mám na zube taký ten hnisavy vacok myslíte že to môže spôsobiť aj potrat?

sasajanaj
5. nov 2017

ahojte, ktorá kys listová okrem femibionu je dobrá?

slavkom
5. nov 2017

@sasajanaj ja som malá femelin aj ..m železo a kyselina listová fajn bola teraz pri druhom mi zmenil..

monika2101
5. nov 2017

Som kus mimo 🤦🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

zuzikboc
5. nov 2017

@monika2101 Toto som mala na teste (myslím, že dokonca tá istá značka) aj ja. Potom som tri dni pred termínom mrchy začala špiniť a následne prišla červená o deň skôr, v takej intenzite, že už dva dni sa nemôžem poriadne vystrieť😠. Tiež som zo nechápala, či je to pozitívny test, alebo nejaká chyba... Prajem ti, aby to u teba znamenalo tehu so šťastným koncom 😉