Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Ahojte. Chcela by som sa spýtať, či mi niektorá z vás nevie poradiť. Pred rokom som bola tehotná, ale bohužiaľ išlo o mimomaternicové tehotenstvo. Nebola síce nutná operácia ale odvtedy sa mi nedarí otehotnieť. Bola som aj na HSG vyšetrení a to je ok. Robila som si posledné dva mesiace ovu testy a ani raz nevyšiel pozitívny. Dnes som bola u dr a povedala jej to, v domnienke , že ma posle na folikulometriu, ale ona mi povedala, žeje bežné že žena má anovulacne cykly. Beriem jej názor, a viem že je to možné ale po roku snaženia som si myslela že ma posle na folikulometriu. Neviem, chcem postupovať správne? Prosím vás o rady. Vopred ďakujem
🙂
@zuzka6432 tak prve,co muso zistit ci vobec ovulujes a to vdaka folikulmetrii. A ak to tak je,tak ti zvoli liecku vo forme tabletiek-clostilbegytu( na dozretie vajicka) moja doktorka mala podobny nazor,tak som ju vymenila a nelutujem.Tehotna nie som,ale mam pocit z mojho gyndaka,ze je dobry odbornik a hlavne ma ludsky pristup a ochotny odpovedat na akekolvek otazky pacientiek...
@kukurica77
Ďakujem pekne. Tiež rozmýšľam nad zmenou dr, pretože čo si sama nenaordinujem to nemám a keďže som dosť čítala aj tu na fórach o folikulometrii, že to v podstate dr robí ako jedno z prvých vyšetrení ak sa nedarí otehotnieť a mne to ani po roku nechce spraviť, pritom domáce testy mám neustále negatívne čo sa tyka ovulácie, tak potom už neviem...☹
@suldenka Gratulujeeem
@tonjadabik2 ďakujem🙂
Ahojte žienky, pridávam sa do diskusie - už 10 mesiacov sa snažíme o naše prvé bábo, zatiaľ neúspešne. Držím všetkým palce, aby sme maximálne do Vianoc našim polovičkám oznamovali skvelé správy 🙂
tak ma láka urobiť si zajtra test, ale ešte musím asi počkať :( Som len 14 den po +ovu teste. Bože daj mi trpezlivosť alebo rozum, aby som vydržala!
@slavkom aj rennie myslim http://www.rennie-ice.sk/sk/tehotenstvo-a-palen...
Ahojte chcem sa spýtať mám na zube taký ten hnisavy vacok myslíte že to môže spôsobiť aj potrat?
ahojte, ktorá kys listová okrem femibionu je dobrá?
@monika2101 Toto som mala na teste (myslím, že dokonca tá istá značka) aj ja. Potom som tri dni pred termínom mrchy začala špiniť a následne prišla červená o deň skôr, v takej intenzite, že už dva dni sa nemôžem poriadne vystrieť😠. Tiež som zo nechápala, či je to pozitívny test, alebo nejaká chyba... Prajem ti, aby to u teba znamenalo tehu so šťastným koncom 😉

@alison11
@sasajanaj kočky ďakujem,keby ale viete aké mám bolesti ,Gyn povedal,že lieky mi aj tak nesmie dať, takže takto sa trošku trápime ale snad to prejde čím skôr 🙂 😘♥♥