Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@zuzikboc len nechapem tie tri III 🙍🏼♀️ 🙄😁😁 to mi je ľúto no uvidime co to bude 🙂 😘
Ahojte snazilky, snažíme sa uz viac ako rok o druhe, mam oco, beriem inofolic, cyklus mam 31-34 dnovy, dnes je 31 DC...kazdu chvíľu čakám menzes ze pride, chcem sa opýtať od včera ma pichá vo vaječníkoch, včera pravý a dnes lavy od rana...myslite žeby to mohol byt priznak tehotenstva ? (aj ked pochybujem) tento mesiac sme sa riadne snažili...testy uz nechcem robit, kvôli sklamaniu, včera asi na 10 min bolesť brucha akoby sa uz každú chvíľu mala spustiť menštruácia, potom to prešlo a odvtedy nic len ma pichá vo vaječníku....zaujima ma ci mala z vas niektorá takýto priznak tehotenstva, dakujem
@angel993 je tam dusik! 🙂 gratulujem a drzim palce ❤
@angel993 krasne ciarky.Ja by som sa "potichucky" tesila.Drzim palce,aby testy silneli a babo sa dobre zabyvalo👍
@kukurica77
@lensos29 ďakujem vám žienky 😉 veľmi sa teším 🙂 aj keď obavy tam sú aby to dobre dopadlo
@goldmolly
@sophinka17
@natalia137 ďakujem vám dievčatá 😍
tak ja sklamanie, Ddošla mrcha. vysadzujem lieky, ovu testy a nechám to na prírodu. Vám držím palce.
Ahojte.mne dal dnes doktor Inofolic a clostilbegyt,tak dnes som si prvy krat dala inofolic a vcera skoncili kramy,tak dufam,ze sa to uz konecne podari
Zdravím ..baby snazilky ... vidim ze je vas tu docela dost ..bolo by prijemne ....si pokecat z niekym
Kto ma podobny problem 🙂
Taze zacnem z tym ze beriem uz 3 mesiac tabletky clomid na vyvolavanie ovulacie.
Bohuzial zatial sa nam nezadarilo aj ked uz som si pred par dnami myslela ze som v tom .. na testoch som mala duchov a nakoniec mrcha dosla ale neda mi to stale mi to vrta v hlave preco som mala slabe ciarky na tehu testoch ? Stretol sa z tym uz...niekto v minulosti ?
A poberal tu niekto tabletky clomid pomohli ?
Dakujem za
Odpovede 🙂
....dnes som 6 dpo a vcera som mala krv na toaletaku a dnes uz nic nic ma neboli ani nic...mali sme sexik ale chlap my neublizil...
Bambuľky takže dnes to.prišlo akurát čakám , pred dverami gynekológa, celá nervózna verím,že všetko bude v PORIADKU neskôr sa ozvem ako sme dopadli 🙂 ♥🎈
@mimiqa @simka2433 ahojte zienky moje. V prvom rade mimiqa do fora uspesne snazliky do konca roka 2017 moc neprispievam,lebo z tejto skupiny odisli zienky ani absolutne netusim preco a zalozili si novu skupinu.A mam pocit,ze som im moc nesadla. Sem uz tiez neprispievam.A dlho som tu nebola aj kvoli tomu,ze svokra mala vaznu autonehodu a lezi v nemocnici so zlomenou panvou. 😏 Teraz skor prispievam do noveho fora novy rok=nova nadej. 2018 uspesny rok. Kedze ja uz to tento rok asi aj tak nestihnem. Teraz k Vam obom mam sa vyborne vcera po 2 mesacnej pauze bol keksik,ale s ochranou no neopisatelny pocit 😂. No dopocula som sa od svokry,ze ludia nam zavidia,ze sme sa zobralin. A zavidia nam to taky ktorym sa podarilo na prvy sup otehotniet a nie su svoji. Co Vam poviem. V pondelok idem na kontrolny ster silno na mna myslite aby bol negativny. 😉 Simka sledujem kazdy jeden tvoj prispevok co si s mimqou pisete a tesim sa s tebou na malu Ninku. Inak ak ma chcete kontaktovat a ste na fb tak mi napiste Vase mena a pridam si Vas do messengeru. Tam som castejsie a mozme si pisat. Mna velmi zaujimavu Vase pribehy a oblubila som si Vas.😍👍

@slavkom hm, google nepozná femelin.