Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@slniecko939 my sme sa snažili vyše roka a pol a pred rokom som mala MA, takže mám teraz obavy, aby všetko bolo dobre, lebo to čo som si prežila už znova nechcem
@ikaa76 tak asi si test už robiť nemusím 😢 dostala som MS..aj keď neviem či to môžem tak nazvať lebo je to skôr len také spinenie čo sa aj čudujem keďže prvý deň zvyknem mať strašne silné.. a teraz len tak kusok, ale brucho ma bolí statočne .. tak zase raz sklamanie 😒
@angel993 tak to držím palce aby všetko dobre dopadlo 🙂
Zienky, ktory najskorsi DPO vam test ukazal aspon ducha?
@sophinka17 mne asi 13 dpo 🙂
@slniecko939 nebuď smutná :(
@sophinka17 mne tiež asi 13 DPO, ale to už nebol duch ale pekná čiarka
@sophinka17 cca dpo 14ty den..bol duch.....kazda sme ina...pri krpatej ani po mesiaci az v 8smom tyzdni ked uz som bola ...bola ciarka..mozno test bol zly..vtedy som len raz skusila...som si myslela ze som prechladnuta preto menzes nikde
@sophinka17 oo to je skoro do 10teho dna je len uhniezdovanie vyyddrrzzz 🤗
@zaralondon jasne gratulujem krasne sa ciarocka vyfarbuje aj ja som tak mala a uz mam 3mesacneho synceka
@zaralondon určite je pozitívny 👍🏻
@alilka ja som skúšala upraviť aj tú fotku, ale nevidela som. ale možno na živo je to iné, bo tým fotiakom sa to často nedá dobre zachytiť. ja len viem ako som to mala ja....že až po tých 6 dňoch meškania sa objavil prvý duch. Ale vzhľadom na ten graf čo si tu dávala, verím že Ti to vyšlo 😉✊🏻😘
@wewe28 veď áno..ale u teba to bolo iné .podľa mňa to 6dni vôbec nemeskali..len si mala neskôr ovu ako si si myslela preto sa nezbrazila vtedy kedy si už ty myslela že meska 😉 coz to ja mám ovulku odsledovanu..😉 veď ale aj tak to nijako nezmením ..aach no chýbalo mi doma toľko tých tehu testov?..😂😂 už mi pridrbava aj bez nich dostatočne 😂😂
Ahojte baby.chcem sa opytat....moja sestra je v 7tt tehotenstva a vecer postrehla na gatkach kusok krvi...je to normalne? Uz odvtedy nemala.....dakujem
Ahojte zienky...surne by som potrebovala pregnyl. Lekar mi volal, ze idealne ho pichnut cim skor, len som zistila ze moj je po expiracii 😵😵 trnava a okolie

@ikaa76 bodaj by si mala pravdu, ale začína ma nejak bolieť brucho zvláštne tak to vyzerá na MS 😢 ak nedostanem dnes, zajtra testnem a dám vedieť 😉