icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
nellynnnka
5. dec 2017

@vyhuelka
Pokusim sa to vydrzat do ms mam 5 Dni ..
Tak uvidime A dakujem 🙂

vyhuelka
5. dec 2017

@nellynnnka vydrž to... niečím sa zabav 😉 A daj vedieť, určite sa budeme spolu s tebou tešiť ☺️

nellynnnka
5. dec 2017

@vyhuelka dakujem velmi pekne si mila 🙂 urcite dam vediet :*

sonkaxxx
5. dec 2017

@nellynnnka ahoj ja som mala takych dusikov minuly rok 2dni pred ms a ten dusik ma dnes 3mesiace netestuj pockaj este do ocakavanej ms a potom sa testni drzim palce

kakatulik
5. dec 2017

@nellynnnka skoro to je ale ktovie kedy bola ovulacia. Mozno skor,teda ani do ms nemas tak daleko ako si mozno myslis. Daj vediet ako pokracujes.

olafienko
5. dec 2017

@nellynnnka no vyzera to velmi dobre tesim sa s tebou😉 naozaj to bude dobre, je to tam👍

nellynnnka
5. dec 2017

@kakatulik Ten test je robeny ... teraz od poobedia je ta druha ciarka ..si myslim trosku vyraznejsia alebo si namyslam ?

nellynnnka
5. dec 2017

Dakujem uz len vydrzat .. sa tolko netestovat
A skusim to az o par dni :D
@olafienko

nellynnnka
5. dec 2017

@sonkaxxx dakujem ja som mala skoro takych istych aj Minuly
Mesiac a nic dufam ze tento krat je to ine 🙂

olafienko
5. dec 2017

@nellynnnka no ja by som sa tesila. Sice aj ja sompred mesiacom mala ducha ako svet. Doteraz odlozeneho mam. A nic z toho. Ale drzim ti palce ved niektora z nas musi vianocny darcek predsa mat😉

sticker
olafienko
5. dec 2017

@nellynnnka ja mam 20dc a ako sisi som si uz dnes robila test.biely alo sneh😅.ale ani neviem kedy som mala ovulaciu tak asi nic. Tento mesiac mam prvu ovulaciu (ak bola) s inofolicom, conceive gel sme pouzili ked nam napadlo, a duphaston beriem od 16dc.slusne kombo😎

olafienko
5. dec 2017

@nellynnnka
A tieto testy hentak neduchuju... 🙂

nellynnnka
5. dec 2017

@olafienko
Fuha.... je toho docela dost drzim prsty nech ti to cim skor vide 🙂
Mne sa tomu uz nechce popravde ani verit moje testy su stale ... snehovo biele a kazdy mesiac si namyslam ... priznaky je to strasny pocit

nellynnnka
5. dec 2017

@olafienko clear blue (+)
Bol moj test z minuleho mesiaca ...
Si myslim ze je to dost viditelne plusko ...
Tak som sa uz tesila a nic z toho .. a palickove testy su robene dnes prvy ... poobede druhy Pred chvilkov
Vsetky vyzeraju/vyzerali nadejne ...
😂😏

olafienko
5. dec 2017

@nellynnnka praveze ten prvy,, pluskovy to plusko vzdy trosku vidmo aj pri negativnom-ten by som nenazvala pozitivny. Ale hentaky obyc palickovy taku druhu ciarku proste nespravi👏

nellynnnka
5. dec 2017

@olafienko su obiednane cez ebay ...Tak stale mam nejake pochybnosti ...
A do ms mam 5 Dni
Ale zajtra skusim Inu znacku testu 🙂

nellynnnka
5. dec 2017

Len do buducna z clear blue +
Mam strasne ... skusenosti su zbytocne drahe a nespolahlive neoplati sa ich kupovatv
@olafienko

sonkaxxx
5. dec 2017

@nellynnnka skus obycajny mamatest na takych som mala takeho ducha 👍

nellynnnka
5. dec 2017

@sonkaxxx som v zahranici ..ten tu nezozeniem :(

kakatulik
5. dec 2017

@nellynnnka ten test je jasne pozitivny.
Ktovie,mozno by zu aj na digi bolo 1-2,ale pockala by som.

sasajanaj
5. dec 2017

Tak, už som hodila flintu do žita, ako som písala. Teraz mi zistili masívneho streptokoka v hrdle nasadili atb, kedže som 17.11. jednu dávku dobrala rozhodla som sa urobiť si pre istotu test, kým začnem brať ďalšie atb. a.. Bože tá radosť, vstávam o 5,00 som mala nutkanie zobudiť aj muža, ale odolala som

nellynnnka
5. dec 2017

@sasajanaj
Gratulujem muza kludne zobud nech sa tesi aj on ja by som to nevydrzala :D
.ja mam o nico slabsiu druhu ciarku a neviem ako to mam brat .. brala by si aj taky test za pozitivny ??

kakatulik
5. dec 2017

Ach babenyyyy,vsetky ste pozitivne❤
Zu vam aj MS meska?

sasajanaj
5. dec 2017

@nellynnnka teš sa je 😉

nellynnnka
5. dec 2017

@sasajanaj bojim sa duchov som uz mala ..Tolko krat.. ze
Uz neverim ze by mohol Byt pozitivny no ..
Nevadii musim pockat asi som uz z tym testom otravna :D

Ale tebe gratulujem su to krasne kolajnicky 🙂

sasajanaj
5. dec 2017

@kakatulik no u mňa ťažko povedať u mňa to je ako na hojdačke. Poslednú som mala 9.11, a potom 26.11 som začal krvácať ale trvalo to 5 dní ale bolo to za celý deň iba pár kvapiek tak som to brala ako menzes, asi to ale bolo uhniezdovanie. Dnes na papieri zase trochu krvi - ružová a hnedá. ale to len fakt keď sa utriem gaťule čisté.

michhaela
6. dec 2017

Babyyyy včera mi gyn povedala že mám folikul 18mm že cez víkend mame snažiť, ale nesedí mi to veď 19,20,.12. Mám dostať kramy, môžem ovulovat tak neskoro???Zaujímavé ja že včera uvidí na sone že už folik dávno praskol...

kakatulik
6. dec 2017

@michhaela pri 18mm-om by som sa snazild uz dnes.

sonkaxxx
6. dec 2017

@michhaela a pocas ovulacie sa snazte kazdy druhy den nie stale... aby sa vytvorili spermie u muza 😉

alilka
6. dec 2017

@michhaela no podľa mňa sa jednoznačne snažte skôr..foliku dorastá 2mm denne cca .a praská pri 20-24mm..čiže behom 2,3 dní to bude..rob testy teraz..ovu počítam na piatok a tým pádom v sobotu 9.12 budeš 1dpo..neviem aký máš LF ale keď nejakých 11-12dni tak okolo 20.12 má prísť ms..celé to sedí 😁