Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@nellynnnka toto nie je duch ale pozitivny test 🙂 blahozelam
Ahojte dievčatá, momentálne som po IVF, robili nám metódu ISCI, žiaľ, z 12 spojených vajíčok so spermiami sa ani jedno neoplodnilo. Môj muž má veľmi zlý spg. Chcem sa spýtať, nemáte niekto skúsenosť s IVF bez stimulky? Chodíme do Gynfivu.. Totiž, nechcem ísť už do stimulky, je to veľká záťaž na organizmus ženy a podľa mňa je prvoradé zdravie či už bábätka, ale aj mamičky ♥ Zrejme by sme zvolili darcovské spermie, lebo manželove sú katastrofálne :( :( Ďakujem za akúkoľvek radu! 🙂
Ahojte. Ako som písala mám //. som v 6tt, od začiatku mám hnedý výtok od 5 tt slabé krvácanie, teraz ma začína pobolievať vaječník.Doktor mi povedal, že mi nedá žiadne gestačné lieky na udržanie tehotenstva, lebo to neuznáva a je za prirodzený výber. No ja kľudná nie som najmä preto, že stále krvácam. Povedal, že až keď budem krvácať silnejšie ako menzes tak mám ísť do nemocnice. Mali ste niektorá podobné krvácanie a bolesť vaječníka-dá sa vydržať. Ako to dopadlo. Trochu sa obávam, lebo som doma sama s dcérou a ak by som do tej nemocnice aj musela nemám ju ani kde nechať. 😔
@sasajanaj ahoj mam podobny problem som asi v 5tt
A mam slabe spinenie ...hnedy vytok ...pocas dna sa meni farba ..tmavo hneda svetlo hneda az zlta ... aku farbu mas vlastne ty???
Mas slabu cervenu krv ??
@sasajanaj inac na tvojom mieste by som si hned dr vymenila ....
@nellynnnka ja som v tom tyzdni tiez spinila ale len malinko a raz ked som sa pytala doktorky potom povedala ze moze sa stat nejaka zbytkova krv napr ale ze ak sa mi to esre stane hned k nej alebo na pohotovost... tak minimalne rano by som isla ;)
@1mina keby ..tu boli normalny lekari ani nevies ako rada by som
Isla
Uz davno ...by som vedela na com som a nevypisovala .. cele dni tu o mojom vytoku ver mi 😁😁😁😁
Tu to funguje bohuzial inac dokonca ani vysetrit ma nechcu lebo ze som tehotna este len kratko a to som sa snazila naliehala na nich a nic ...
Tak som nasla
Sukromnu polikliniku a oni su jediny schopny urobit mi .... ultrazvuk v 5tt
tak sobotu ..som obiednana a uvidime .... coto bude no ja som na tom tak ze pocas dna je to stale ine raz ten vytok mam ..raz nemam raz je hnedy potom zlty raz je tmavo hnedy inokedy svetlo hnedy ... raz je ho viacej potom menej ... inokedy uplne len skvrnky ...
A mam ho od
Vcera ...ako dlho si spinila ty?
@nellynnnka ja som tiez bola vtedy asi 5 tyzden a ani som nesla ze isto ma posli este kdesi 😃 ale v 6 som bola teda na prvej prehliadke u mojej a ta mi vtedy povedala ze nabuduce hned nech idem...ved toto ze s niektorymi tazko niektory daju nieco na udrzanie niektory v skorych stadiach nechcu... no ja vtedy ale malicko pol dna maximalne v praci som bola nervozna doma som si lahla a uz to preslo nastastie...
@1mina A ja ten vytok stale mam a vies co je na tom najlepsie ?
Zistila som ze ho mam ... na wc u lekara ktory cakal na moj moc ... aby mi urobil tehu test ....
Samozrejme hned som mu o tom povedala bolo to len na toaletnom papieri...a bola to len ruzova skvrna ... neze ma ani len nevysetril ale povedal ze ...on nevie coto moze byt ... ze mam sa ozvat ak to bude jasno cervena krv ... 😁😁
Tak som tam ostala ako ...vyflaskana stat ... z tym ze hned volam na pohotovost a kde sa len da a vsade som bohuzial dostala taku istu odpoved ze som tehotna velmi kratko ....
Dufala som ze vytok .... zmyzne ale zatial nic ... ja mam skor pocit Ze tam nieco mam .... podrazdene ...lebo ked sa utieram
Nieje mi to moc prijemne ako keby nieco opuchnute ...
A ak idem na malu nikdy nemam
Nic v moci ..vytok alebo divna farba tak som si myslela ze ked ides na malu a ak mas v sebe ten vytok tak trosku vytecie alebo ako to nazvat dufam ze neni som nechutna 😁😁😁😁😁
To je teda tiez napomocny doktor teda 😃 nieee v pohodke ja som mala v podstate tak isto akurat ze mne to rychlo preslo ale samozrejme som sa zlakla tiez doma som si hned lahla 😃 ... no mne to vlastne vysvetlila tak ze moze byt napriklad v case ked by si mala mat ms tak este telo sa zbavuje nejakych tich zbytkov krvy napr coby tam mohli ostat...alebo aj akosa maternica prisposobuje ze moze napr nejaka cievka prasknut...aj ked neviem uz takto par dni ti mohli cosi dat neviem preco to niektory riesia podla toho ze v skorom stadiu tak nic....snad to nebude nic ine ktovie aj ked mas zvlastny pocit mohol ta aspon vysetrit no 😃 ale budem drzat palce na vysetreni teda 🙂 mne tak povedala ze 10 dni meskania by ti mali vidiet gestacny vak 🙂 a ci je teda v maternici ako ma byt...
@1mina
Fuha tak ... mne bude meskat v sobotu len 7 Dni ...tak to teda neviem ci...nieco uvidi...
@nellynnnka mozno preto aj sa do toho doktor nechcel pustat ja som volala ked som zistila kedy mam prist a povedala mi ze minimalne 10 dni...prisla som 12 den po vikende a vtedy uz bolo pekne vidno 🙂 tak kazdopadne ziadny stres aj keby tam nevidia bublinku moze to byt len ozaj skoro 🙂 ale aspon budes kludnejsia mozno aj tam ti to aspon vysvetlia preco a co ako
@1mina
To budem v 5 tyzdne .. a 4 dni som myslela ze
Uz Nieco uvidi 🙄🤔
@1mina ono vies ..je to od nas autom zhruba hodinka a bude ma
To stat 180 libier tak ... ist taku cestu za take peniaze .. preto aby mi lekar povedal ze nevidi....nic to by ma veru ze nastvaloo ...
@nellynnnka mozno ano mne teda len tak povrdala vtedy ze aby mi 10 dni meskala ms...a napr mala som 30dnove cykly ale nato sa ani neopytala to asi pre nich nie je podstatne...vsam uvidis moze tam uz byt nieco 🙂
@1mina mne ide hlavne o ten Vytok mozno zisti co je zle ale
Teda vystrasila si ma ... ak nic...neuvidii tak neviem lebo dalsi ultrazvuk mam az 27 decembra
@nellynnnka to veru neviem nechcem to naisto tvrdit len mne sestrick tak povedala :/ ale mozno davaju tich 10 dni aby si boli iste ze jz nieco uvidia nech zbytocne nestresuju zeny... no ja idem 21 a vzdy mi je dlho ze najradsej by som stale vedela ci je vsetko ok 😃
@nellynnnka ale zas pokial mas aj ten pocit podrazdenia a jedno s druhym lepsie by bolo vysetrit len skoda ze ta nedali na pondelok aspon...a mozu ti krv zobrat aspo skontroluju ci stupa hormon aj podla toho vedia ci je to vyzera byt ok 🙂
@1mina
Ja som pozerala
Videa ... a na kazdom bolo vydno malu machulku .... a citala som ze daco by vydno mohlo byt ... Ono aspon dufam ze ked je to sukromna poliklinika a za ne male peniaze tak urobia maximum...
Aby zistili co mi je ... aspon teda dufam
Pani z ktorov som volala ... skor rozpravala tak ze len pod hlavna vec ze zaplatis tak ... bud alebo ak nepojdem a nieco sa stane budem si to vycitat ak pojdem a nic sa nedozviem budem nastvana ale viem ze som to skusila ...a o peniaze vobec nejde ... aj ked jasne ze ma to stve ale tak ... stoji to zato mozem na pokoji spat a nie 20x chodit na wc sa kontrolovat ...
@nellynnnka ved to aj ja by som sla na tvojom mieste uz len pre ten pokon lebo to je na nervy ked sa clovek len boji kontroluje nervy nerobi to dobre ani tomj babu ;) a zase druha vec je napr ze taka moja doktorka aj ma urcite nekvalitnejsie sono kde by neuvidela tak skoro ako na suktomnej klinike maju isto lepsie pristroje 🙂
Ale tich preklepov tam mala by som ist spat 😂
@1mina no ved to si Myslim aj ja ...su to poliaci v anglicky lekari su Na hlavu ...
a sono nerobia vobec skor nez v 12tt
Ja idem na sono 27 to budem pravdepodobne v 7tt a to len preto ze som otehotnela cez jedno centrum ktore mi predpisalo lieky na podporu ovulky a oni robia prvy ultrazvuk ... v 7tt extra je to ich povinost ..ale
Ak sa nieco deje .. pred tym tak to neni jich problem ... a normalny lekar ..
Robi ultrazvuk prvy az v 12tt a skor vobec aj kedy boli komplikacie
Jedina sanca su .. poliaci ktory funguju by som povedala ako slovensky lekari ... ale teda niesu vobec lacny ..lebo vedia ze tu v anglicku nema
Ziadna zena sancu na ultrazvuk ..skor nez v 12tt
@nellynnnka fuha to je teda fakt komplilovane no nic moc clovek ke potom v neistote...mne robila sono v 6 tyzdni a potom ma hned dala zase za dva tyzdne ze ci narastlo a bije mi srdiecko.... tak drzim palce nech to dobre dopadne hlavne potom daj vediet 🙂 mozno tam budu aj milsi doktory si myslim ked je to i
Sukromne aspon ta upokoja troska 🙂
@1mina tak
Uvidime coto bude ..
Ale ... dakujem .. a urcite dam vediet 🙂
@nellynnnka krv bola najprv tmava teraz cerstva ako pri menzese.
@sasajanaj to si uz Mala byt na pohotovosti drzim
Palce
Nech vsetko dopadne dobre
ahojte snazilky, na 10 den cyklu ultrazvuk ukazal dozrievajuci folikul na lavej strane o velkosti 19mm kedze mam 26 dnovy cyklus a lekarovi sa zdalo ze ovulka prebieha skor dal mi v ten den vecer pichnut si pregnyl potom 3 dni snaha a na 10 dni duphaston. Zial cyklus sa skratil a bol len 24 dnovy (bezne mavam 26) a prisiel menzes, a to som sa uz nadejala ze ked mam lieky ze to vyjde, mam este jeden problem z krvi mi zistili protilatky, teda niektore spermie likviduje hlien uz pri vstupe a neprejdu dalej, je tu prosim niekto kto mal tiez tie protilatky a podarilo sa mu otehotniet alebo ako ste to riesili za kym ist, su na to lieky, strasne by sme chceli babo prirodzene, lekar na totiz odporuca inseminaciu.
Dakujem vopred za odpovede
@lucia27490 ved inseminacia je prirodzene.Iba by sa obisiel ten vrazedny hlien.
@lucia27490
Uziva sa na to prednison a potom treba skontrolovat protilatky ci su v norme.Treba si najst dobreho imunologa.drzim palce.

@kakatulik
@sonkaxxx
@alilka Kočky ok tak zacneme teraz a každý druhý deň, som prekvapena že až teraz bude ovulka, mne predtým ukazovali ovu testy vysoké LH 10DC a teraz je viac...Hmmm no uvidíme,ale nás už začína gyn riešiť, mám novú gynekologicku včera som bola u nej prvý krát a že ona nebude čakať tak ide základné vecí riešiť mňa potom spermiogram, vraj nemam žiadne cysty cez sono povedala že všetko je zatiaľ v poriadku 🙏 uvidíme vyter, z krvi mi budu brať až keď budem mat kramy musim hneď dobehnúť...