icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
zuzka6432
19. dec 2017

@sibrez presne tak. Gynex je prírodny doplnok , ktorý sa užíva pri problémoch s otehotnením (ale aj preventívne) . Ja som o ňom veľa čítala už pred tým a keď mi to odporučila dr , tak som neváhala. Ja už naozaj neviem , kde je chyba. Tak som si želala mať na Vianoce už pozitívny tehu test :D ale tak snáď bude onedlho 🙂

didi2102
19. dec 2017

@sibrez ahoj my sme sa snazilirok a pol a zasadne odmietali ist do centra ved sme mladi a na gynde vzdy vsetko ok.... no sa vysetrit partner a mal zhorseny spermio potom po dalsom pol roku co on bral vitaminy nic ....tak ze sa len pojdeme poradit do centra a mne zistiliPCO ... nasadili lieky bohuzial inak by som ovulku nemala a chodila som na merania folikov a ked by mi dozreli tak sme sa mali rozhodnut ci sexovacka😊😊😊alebo inseminacia... no nepomohli mi ani lieky na tu ovulku az po3 mesiacoch a tak som bola sklamana znicena ze som sa nasral.... a povedala necakane ze idem na iseminaciu aj ked som nechcela a bum 13tyzden som neverim ❤ baby zase urcite veci neodmietajte kazdy mesiac co to neslo som mala srdce zlomene a zbytocne ... v centre vas nebudu do nicoho nutit

sibrez
20. dec 2017

@didi2102 no ja este skusim ten gynex a endokrinologiu... a potom po 3 mesiacoch pojdeme do centra a skusime tu inseminaciu.... no niekedy to hold prirodzene nejde asi. Drzim paste nech všetko dobre dopadne 🙂

natalia11111
20. dec 2017

Ahojte baby, ak ste tu niektora na clostyle?.. na 11DC by mal byt aky velky folikul? idem zajtra na kontrolu tak co mam ocakavat.. a zabral vam hned prvy cyklus?

natalia11111
20. dec 2017

a uzivali ste gynex a clostyl naraz? bojim sa aby sa to navzajom nezblblo :D

vyhuelka
20. dec 2017

@natalia11111 prvý cyklus som mala po clostile na 10dc male foliky, na 15dc uz boli vyse 20mm a dva kusy... teraz som ho brala po 2 mesiacoch znova a na 12dc som mala 3 pekne velke folikuly, hned mi pichly pregnyl 😉 ale nič ine okrem toho som neužívala, iba femibion

jutka1509
21. dec 2017

Ahojte tak sme sa rozhodli z manželikom o druhe bábenko dufam ze nam to vinde hned na prvý krat ako naša Jasmin 🙂
Prve tehotenstvo som mala trošku stresove moja mala musela urychlene na svet v 32 tt 1280g tak sme si toho prezili ale je zdravucka to je hlavne.

catallea
21. dec 2017

Ahojte, tak nám sa to predsa len podarilo tento rok 🤰 dúfam že s úspešným koncom 🙏❤
Takto to oznámim partnerovi 😂

natalia11111
21. dec 2017

@vyhuelka no tak na 11DC mam dva 18mm a na druhom jeden 16mm tak sa tesim 🙂

vyhuelka
21. dec 2017

@natalia11111 super 🙂 tak to je krásne 🙂 ideš na IUI? Či idete mať plánovaný pohlavný styk?

matrix87
21. dec 2017

Baby.vidite tam nieco?

natalia11111
21. dec 2017

@vyhuelka planovany ale.idem este na pregnyl inekciu zajtra

matrix87
21. dec 2017

Este jedna. Vidi ju tam aj moj chlap. Tak dufam ze sa nam to nezda a konecne to vyslo....

vyhuelka
21. dec 2017

@natalia11111 tak paráda 🙂 držím palce nech to výjde 😉✊🏻🙏🏻

kukurica77
21. dec 2017

@matrix87 Aj ja vidim slabeho dusika.Drzim palce,aby sa to podarilo🙏

matrix87
21. dec 2017

@kukurica77 dakujem 🙂 snazime sa uz dva roky, tak toto by bol uplne super vianocny darcek 🙂 ms mam mat az 27.12. tak dufam, ze nepride

lenakiss
21. dec 2017

@matrix87 jasme ze je tam 🙂

wewe28
21. dec 2017

@matrix87 ja ju tam tiež vidím 😉

wewe28
21. dec 2017

@matrix87 po úprave ešte viac. držím palce, aby to ozaj bol ten najkrajší
vianočný darček 😉

matrix87
21. dec 2017

@lenakiss
@wewe28 dakujem baby 🙂

sasajanaj
21. dec 2017

MA 😢😢😢

juraja547
22. dec 2017

Ahojte potrebovala by som radu.ochorela som a doktorka mi dala atb, ale 26.12. by som mala dostat menzes.dnes som si robila test je neg.mam pockat s tymi antibiotikami.poradte co robit.dakujem

vyhuelka
22. dec 2017

@juraja547 normálne si ich daj... pokiaľ máš negat.test nemožeš s určitosťou vedieť či si tehotná, takže to ber tak že nie si a daj si tie lieky... aj keby tam plodík bol zatiaľ su to len bunky a nie su napojene na tvoj krvný obeh 😉

alison11
22. dec 2017

@juraja547 Kľudne môžeš brať prvé 3 mesiace plodík žije zo žltého telieska až od 16týždňa si treba dávať pozor keď žije cez placentu.

jutka1509
24. dec 2017

Ahojte babulky 🙂 dnes som si kupila digi test ja len tak ze čo ukáze 🙂
pohlavný styk z manzelom sme mali pred týždňom ja viem že to sa skoro testujem ale predsa som skusila.
Dcerka sa nám tiež podarila na prvy raz hned som vedela ze som tehotna a aj tak bolo. 🙂
Ukazuje mi - ale ja neviem čo to za - je :D prva fotka ukazuje normálne - ale to moje

lenakiss
24. dec 2017

@jutka1509 to je normálne...to je taká predpriprava ak by tam malo byť plus kedze je to digi 🙂 test je negatívny
Keď si pozrieš na google v obrázkoch clearblue digi negat.kazda to tak ma

juraja547
27. dec 2017

Ahojte vcera som dostala ms presne na den.ale s ms aj vela priesvitneho hlienu a bolest krizov a bolest v podbrusku na lavej strane.taka dost silna bolest.neviete co to ......

katikaa222
27. dec 2017

@alison11 Praveze prve tri mesiace su rizikove. Podla mna skor sa plod nápoji na placentu ako od 16 tyzdna to podla mna nie je pravda mozno skor od toho 6 tyzdna ked zena uz vie ze je tehotna ked jej meska menstruacia..a nie po 3 mesiaci 🙂 To by tie prve 3 neboli take dolezite a rizikove vtedy sa všetko vyvija..

alison11
27. dec 2017

@katikaa222 Prepáč pomýlila som sa ale na placentu sa napojí od 12týždňa je to ten týždeň medzi 3 a 4 mesiacom.

tifinka
27. dec 2017

@natalia11111 ahoj, ja som bola na clostile rok..ale mne dorastali folikuli tak ci tak az na 15-20DC..cize ja som skor nechodila na kontroly..a aj tak sa nam nepodarilo tehu ☹ ale dufam ze vam sa zadari 😉