icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
nellynnnka
15. dec 2017

Boli ste baby v 5tt...na ultrazvuku a dr uz nieco videl ?
Som v 5 tyzdni zajtra mam ist na ultrazvuk len koli tomu ..ze uz 3 den spinim ruzovo hnedy vytok svetly....
Obavam sa ze tam lekar neuvidi nic ms mi zajtra bude meskat este len 7..Dni obavam sa ze je to skoro ... keby ze ten dr bol zadarmo a nedaleko nedavam
Idem
Ci uvidi ci nie ale je to dost daleko a za nemale peniaze tak si chcem byt ista ze nejdem ..zbytocne ze mi nepovie ze mam pockat ..

sonkaxxx
15. dec 2017

@nellynnnka ahoj ja som bola na ultrazvuku ked mi ms meskala tyzden (mam 28dnovy cyklus a vysiel mi pozitivny test nie ziadny duch ale kolajnice) a bolo uz vidno vacok ako to doktori u nas hovoria potom cca objednal ma za 10dni a videl aktivitu srdiecka...

nellynnnka
15. dec 2017

@sonkaxxx mne ide skor ..o to ze spinim
Uz 3 den mam divny vytok prve dve bol hnedy dnes .. slabsi a skor ruzovejsi alebo slabo hnedy .. zijem v zahranjvi na ..prvy ultrazvuk mam sancu az 27.Decembra
Alebo zajtra...
Neviem co mam robit ...lebo je to strasne daleko a za nemale peniaze a nejde ani tak o peniaze a dialku skor o obavy ze pojdem a dr mi povie nevidi nic a nezisti preco
Spinim 🙄🙄

lenakiss
15. dec 2017

@nellynnnka veľmi zalezi aj kedy si mala ovu...

sonkaxxx
15. dec 2017

@nellynnnka a tehotensky testsi skusala si znova spravit?

nellynnnka
15. dec 2017

@lenakiss to neviem kedy som ..mala ako naschval kazdy mesiac som
Si robila ..tehu testy a tento nie .. ale myslim si ze okolo 12-16
Novembra

nellynnnka
15. dec 2017

@sonkaxxx Stredu rano doma a potom stredu poobede u lekara teda lekar mi potvrdil ze je to tam myslis ze ak spinim test by uz nemusel byt pozitivny ? ...

lenakiss
15. dec 2017

@nellynnnka to ťažko povedal koľko trvalo uhniezdovanie ....môžeš tam.mat malý machulku ...tenpkodovy vak ..ale aj nemusi byt vidieť...:(

nellynnnka
15. dec 2017

@lenakiss
Ved to asi mi nic ine neostava Len risknut ..ono kazda tehu kalkulacka mi ukazuje ....
Iny tyzden tehotenstva ....
Takze kto
Vie jeden ukazuje. Ze 6tyzdne druhy 5 tyzdne a 3 dni ale myslim si ze 5 tyzdne urcite nie 6

sonkaxxx
15. dec 2017

@nellynnnka moze byt pozitivny len ta ciarka bude slabsia co nevesti nic dobre... a vtedy treba ist k doktorovi ale treba verit ze je to ok vies v takom rannon stadiu tehotenstva doktori moc nezmozu ani tu na sk

nellynnnka
15. dec 2017

@sonkaxxx Neni slabsia akurat som si robila test uvidim zajtra budem
Jim tam volat a spytam sa na rovinu ..

nikusiak9
15. dec 2017

@nellynnnka, mne povedal ze najskor uvidi pri 10dnovom meskani aj to len gestacny vak

lenakiss
15. dec 2017

@nellynnnka myslím tiež že v 5 tt si ...skús tam zavolať ako píšeš ...nech sa neprezenies zbytočne...

nellynnnka
15. dec 2017

@lenakiss jasne hned
Rano volam ved
Predsa ..jim nebudem platit za nic .

lenakiss
17. dec 2017

@nellynnnka ahoj...no čo ako si dopadla ???

nellynnnka
17. dec 2017

@lenakiss ahoj chvalabohu je vsetko v poriadku aj ..
Vytok pomalicky myzne .. pre
Istotu mi predpisal tabletky na udrzanie ..
Tak dufam ze uz bude len dobre 🙂
Snazim sa mysliet len pozitivne...
Negativne ... myslenie ..si myslim ze nerobi dobrotu .. nemozem povedat ze som
Si to privolala sama to krvacanie ...
Ale mam na tom zasluhu aj ja
Takze sa snazim na nic zle
Nemysliet .. lepsie povedave vobec nato nemysliet a fungovat ako keby ze nic 😂😂😁

lenakiss
17. dec 2017

@nellynnnka no vidíš tak ti držím palce nech už to ide len dobre 🙂 vidíš ja na to nechcem myslieť vôbec a dr mi dá miesto 3 týždňoch mi dal po šiestich...takže som bola v novembri a idem až v januári...ale ja verím že bude všetko ok 🙂 inak ja som zo seredi ..tak nie sme ani tak ďaleko

lenakiss
18. dec 2017

@nellynnnka hádam som ťa nevytrasila:D

lenakiss
18. dec 2017

@nellynnnka *nevystrasila 🤣

nikusiak9
18. dec 2017

@lenakiss, vsak po 3t sa dava az od 30t ci kedy, dovtedy kazdych 4-5t, mne tiez urobila v 12t a ptm az v 17t dalsi screening

lenakiss
18. dec 2017

@nikusiak9 nie...v tehu knižke je normálne napísané kontrola každé 3 týždne...A minule tehotenstvo som bola presne každý mesiac ...teraz som bola v 11 tt a idem až v 17

nellynnnka
18. dec 2017

@lenakiss
Len som ..bola zaneprazdnena ..vianocnimy kolacikamy 😂😁😂😁😂😁
Vianoce su za rohom a zacinam
Panikarit ... ja momentalne zijem v zahranici ale tak daleko teda nesme ze vystrasila. ? 😁😁😁😁. Urcite nie pobavila
Si ma 🙂

sibrez
19. dec 2017

Ahojte dievčatá, ovulku som mala 13.12./14.12 cca. , 13.12. bolesť podbruška silná, plus pozitívny ovu test ( prvýkrát mi vyšiel pozítivny, že teda boli 2 čiarky rovnako silné). Avšak keďže môj muž nebol doma, tak sme sa tulkali iba 10.12 a 11.12 naplno a potom až 16.12. O bábätko sa snažíme už 14 mesiacov. Podĺa vysledkov som ja v poriadku, partner bol na spg a tiež mu vyšiel super. Nemôžem povedať, že by som sa nejako na to upla. Ale už ma to dojíma, a je mi z toho smutno. Od včera mám bolesť podbruška... ach tak veľmi by som si priala keby ten menzes neprišiel toho 28.12. ... Ake su dalsie postupy, ked su obaja zdravi a nedari sa im? Obaja mame 26 rokov. :( :-/

zuzka6432
19. dec 2017

@sibrez drzim palce aby sa to podarilo 🙂 . My sa tiež pokúšame 14 mesiacov, aj ja aj partner sme zdraví a to mám len 23 , kedy sa hovorí že je tá plodnosť najlepsia a nám nie a nie. Dr mi povedala že postup je taký, že ak sme obaja zdravi tak do 24 mesiacov by sme sa mali snažiť s tým, že si mám nasadiť gynex (beriem ho už týždeň) a po tých 24 mesiacov sa zvykne zvažovať IVF. Ale tak dúfam že sa podarí prirodzene aj keď už začínam mať strach a stresujem tým aj partnera. :(

sibrez
19. dec 2017

@zuzka6432 čo je ten gynex ? na čo to je prosím ťa? No a inak akože úplne som viem vžiť do tvojej kože, ja by som to najradšej všetko mala prirodzene, a nie nejakými umelými spôsobmi. Však sme mladé, zdravé. Nerozumiem prečo nám to nejde :( Ja už tiež neviem kudy kam, čo ešte preto urobiť.

nikusiak9
19. dec 2017

@lenakiss kamoska je gynekologicka a napr.oni davaju kazde 4-5 ako najdes aj na nete prve 4mesiace. Skor ti tam ani nemaju co ine sledovat. Ja tiez chodim inde kazde 4-5 a co kamoska chodieva v inom meste ona bola zac.decembra a ide az za polkou januara na dalsie testy

vyhuelka
19. dec 2017

@sibrez ahoj, ja mám 25 a manžel 27, tiež sa snažíme už 14 mesiacov, obaja sme boli na vyšetrení v centre, ja som bola na laparke či mám priechodné vajcovody a podstúpili sme insemináciu, ak tá nevýjde 3x zvažuje sa až potom umelé alebo popr podľa diagnóz páru 😉

sibrez
19. dec 2017

@vyhuelka asi ti nepovedali, prečo to nejde prirodzene však? Pretože je defakto smutne ak su obaja zdraví a maju problem otehotnieť. Ja ani neviem za kym už zájsť... v centre by nás tlačili asi do inseminácie či? Kedy sa máme rozhodnú´t pre centrum? Podľa mňa už aj týchto 14 mesiacov je dosť dlhá doba. Ja idem ešte na endokrinologicke vyšetrenie v Januari pre istotu, ale to je už posledné čo viem mimo centra asi podstúpiť. Navyše som teraz znepokojena tou bolesťou v podbrušku ako keby mám dostať menzes ma bolí podbruško a kríže už druhý deň.

vyhuelka
19. dec 2017

@sibrez no oni nás do ničoho netlačili, sami sme sa rozhodli lebo deti chceme čím skor, mne však v centre zistili endometriozu, moj gynekolog ju doteraz nevidel, vždy vravel že som zdrava a v poriadku, takže tak 😒 hlavne sme chceli vedieť či je spermiogram u manžela dobrý, naskor treba muža poslať lebo u neho je menej vyšetrení ako u ženy 😃

lenakiss
19. dec 2017

@nikusiak9 no v knižke sa píše že do 16 tt sa ma robiť nejaký test ...A ja budem v 17 tt....ale to je jedno ....ja som chodievala každé 4 týždne presne ...A aj teraz mi tak chcel dať ale sú sviatky ...tak to presunul