Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@linda1984 tak potom všetko splnené do bodky a už len čakať, veriť, modliť sa 🙏😍
@tifinka no inak s tou ovulaciou ja vobec neviem zistit kedy ju mam lebo skoro kazda hovori ze ma priesvitny vytok lenze ja som na sebe nic take nespozorovala.. mozno sa malo sledujem alebo co:D no utesujem sa tym ze ked mam pravidelnu MS tak asi ovulacia prichadza na ten cca.14 den ale vazne netusim kedy a ci vlastne ju mam
@tamarka9 A kolko deti sa vam tak podarilo? No urcite na tom nieco bude, ked to kazdy odporuca. Ved mozno prave medzi tymi co vytecu je ta spravna spermia a ak by neboli nohy hore, nedostala by sancu na uspech. 🙂 😉
@myskahryzka ja mám koľkokrát nohy vyložené polhodinu aj hodinu. Len nech tam čo najdlhšie zotrvajú, dakam sa schovajú a počkajú na vajíčko. Najhoršie potom je, že keď sa postavím, vždy mám pocit, že neúprosná gravitácia ich všetkých vyhnala a sú vonku... Ale tak snáď, ak je dostatok plodného hlienu, zopár ich tam zotrvá. No uvidíme, tento cyklus poctivo od 13 DC nožky hore. 😀
@crazy_girl1 Ja uz by som tie nohy aj na plafon primontovala, keby to malo zelany efekt 😀 Inak, na sebe nebadam moc ten plodny hlien. Neviem, ci malo pijem, alebo som nejak vadna. Podla tohto sa ja riadit vobec nemozem. Ale som zvedava na tvoj vysledok zdvihnutych noh. 😀
@myskahryzka ani nehovor, tiez by som si ich najradšej zalepila a robila stojku, kým to tam konečne nedopláva 😝
Ja som ten hlien nikdy nevedela rozoznávať, ale odkedy jedávam grepy, tak je ho podstatne viac a je taký priesvitný, ako vaječné bielko, a ťahavý. Ak to však nevieš určiť podľa hlienu, nevadí, buď ovu testíky, meranie BT alebo aj ovu bolesť. Neviem, či to pociťuješ, ale ja napríklad každý cyklus, keď mám ovu, tak pociťujem bolesť niekoľkohodinovú na jednom z vaječníkov. Podľa toho viem aj určiť, na ktorej strane praskol folikul. 😉 Len vajko jedno nepodarené, nie a nie sa spojiť s bojovníkmi môjho miláčika. Ale raz to príde.
@crazy_girl1 Vies co, po kyrete nejaky ten hlien vidim priesvitny, co dovtedy som nespozorovala nikdy a aj tak som dva krat otehotnela. Tie grepy idem aj ja jest, plus som si kupila conceive gel. No nespolahla by som sa na ten hlien. Ovu testy robim o dusu spasenu. Vajecnik ma boli kazdy mesiac ten isty. Uz fakt neviem co ine by som este robila na prirodnu podporu. Mam predpisany clostil, no bojim sa davat si ho, najma ked ma dr neobjednal na kontrolne sono. Ale pockam este tento mesiac a ked sa nepodari, tak si ho uz nasadim.
@myskahryzka trikrat som otehotnela takto,no bohužiaľ mame len jednu dcérku. Ale ja som mala tak nohy asi 10 minut 😁 a ty mas ake velke dieta uz?
@myskahryzka veď práve, človek sa nechce doslova pchať chémiou, a ak lekár potvrdil, že je všetko v poriadku, nemá sa to prečo nepodariť. Ja si teraz dávam Inofolic, mám len pár sáčkov na tento jeden cyklus, alchemilku pijem, užívam vitamíny - C, B a pyridoxín na predĺženie luteálky.
Gynekológ mi tiež predpísal ten clostil, sestrička na mňa žmurkala, že každá s tým otehotnie či na prvý alebo druhý cyklus, lenže ja ho mám už pol roka doma a ešte som si ho nedala. Mám voči tomu rešpekt a stále dúfam, že sa nám podarí normálne.
@korytnacka1981 a mas aj tehu testy 10kove? Nevidela som v inzerátoch. Ovu este zopár mam,ale tehu by sa zisli...
@tamarka9 Ja mam uz velkeho 11 rocneho chalana. 🙂 No s tymi nohami robim vselico, ked uz sa mi nechce drzat ich v sviecke 😀 Muz na mna sem tam pozera pomedzi prsty 😀 a rehoce sa. Rad by mi pomohol, no ja som hrozne steklava 😀
@crazy_girl1 Ak by si chcela, mam doma asi 5 sackov inofolicu, mozem ti ich poslat, ak by si chcela. Ja uz ho nebudem a zbytocne sa pokazi. Presne aj ja na ten Clostil poskulujem a som si povedala, ze ak sa nepodari v decembri, v januari ho budem jest. No s muzom sme sa dohodli, ze predsa len pockame. Po kyrete ma napchali hormonmi dostatocne, stale som sa z toho nespamatala. Takze clostil je presunuty na februar. No dlhsie uz cakat nebudem. V marci mam 35, to som si dala ako strop na otehotnenie.
@myskahryzka moja, ak ti nebude tých 5 sáčkov chýbať. Ja som mu ešte dala druhú šancu. Brala som ho minulý rok august/september a nič, tak ale povedala som si, že ešte pred tým clostilom predsa len skúsim. Je tam kyselina listová a inozitol, to neuškodí, ak nepomôže.
@crazy_girl1 Jasne, napis mi do IP adresu a zajtra ich poslem po ceste z roboty. Ja mam tento mesiac posledny pokus s dzusom a gelom a potom uz clostil.
@myskahryzka zlatko, držím ti veľmi päste, nech to vyjde. Ale určite nestrácaj nádej aj po 35-ťke, čiže v marci, možno dostaneš oneskorený darček k narodkám. Ešte nehádž flintu do žita, stále sme mladé 😉
@crazy_girl1 Dakujem. Uz teraz sa citim stara, alebo unavena.. 😀 Ale to ja sa tak sama sebe vyhrazam. V 35 rokoch maximalne chcem rodit, tj do 36. narodenin musim porodit...teda na otehotnenie mam cas do juna 😀 Potom uz ma vsade budu brat ako staru rodicku,.. teda podla toho, co som pocula.
@myskahryzka ale aka stara. Janet Jackson porodila po 50-tke prve babo, my sme teda oproti nej mladice. 😉😜 Ja mam 30 a snazime sa o prve babo. Zacali sme sa pokusat v mojej 29tke, ale to som vtedy netusila, ze to nebude take jednoduche... Chcela som dieta skor, ale nedovolili to okolnosti. Teraz som pripravena po kazdej stranke a nic si neprajem viac ako byt mamou 🙏🙏🙏 Ale trrpezlivost ruze prinasa. A aj nam prinesie, uvidis. Myslim na teba aj @ejuska2586, ktorej nick viem uz naspamät 😂😂😂 Nech sme vsetky mamuše cim skor 😊
@korytnacka1981 jeeej dakujem za ponuku, uz som objednala inde, ked tak nabuduce 😉
@nita216 ahooj 🙂 držkám silno päste aby bolo všetko v poriadku :-* aby bábätko rástlo :-* ja som vlastne nedávno skončilo MS... a síce mám plodné dni ale môj partner je po operácií kŕčových žil takže žiadny styk zatiaľ nemôžme mať 🙂 máme oddych, pauzu,...a verím, že táto pauza nám prospeje aj k //... a ďakujem za opýtanie :-*
@myskahryzka srdienko stara urcite nebudes ja mám 37 a chceme 5 no nech mi skusi niekto povedat ze som stara žena v najlepšom veku.Ono sa radi druhy zastaraju dôležite je ako sa citiš citime my co to babo chceme 😉
@nina4 Tak som to aj myslela.. ze po 35ke sa vsetci naokolo, najma doktori pozeraju na zenu ako na staru rodicku. Uz teraz ked idem k lekarovi niekam a poviem o mojich tehotenskych zameroch...hned otazka.. Kolko mate rokov? viem ze uz je jedno, rok hore dole, no ta 35ka je taka hranica, ktora sa uvadza vsade uz ako rizikovy vek.

@crazy_girl1 ano este alchemilku pravdaze :D tu nasadim hned zajtra, aj tie grepy :D