Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Ja keď toto riešim, vždy si poviem ´, že si spravím ďalší test až o týždeň ale nedá sa, za dva dni robím vždy ďalší, nechápem, niektoré baby, ako zareagujú, že počkaj do menzesu a uvidíš, ty kokos, kto by to vydržal... :D :D :D
@lenna1 Hej. A väčšina z nich testuje už 10 dní po ovulke s tým, že nevydržali :-P
kocky este k tej dlzke cyklu. Dnes mi prisla ms, cize to je prvy den cyklu ano? mesiac predtým som doslala 21.12, cize 21 sa berie ako 1DC a vlastne som mrchu dostala 28my den. Ale to nemam cyklus 28,ale len 27, kedze ten 28my den je dnes a to uz ratam ako 1DC?
@tamarka9 Ano, presne ako vravis.. 1 den menzesu je 1DC. a cyklus je 27 dnovy.
@myskahryzka jasne dik,lebo ja som si myslela,ze ked dostavam mrchu na 28my den, ze mam 28 dnovy cyklus 🙂
@tamarka9 Aj ja som si to kedysi myslela 😀 Ale potom by musel byt zaroven 28. aj 1. 🙂
@myskahryzka jj nejako mi to nedošlo,len som začala rátať a nikdy som si neuvedomila,ze raz den ked dostanem mrchu rátam ako prvý a inokedy nie 😁
@myskahryzka ja som začala po skoncení MS a beru sa 21 dni potom 7 dni pauza a znovu začať ale ak ostaneš tehu tak treba vysadiť.
@nina4 Takze teraz som napr 10dc. Ma to vyznam zacat teraz? Netusim ake ucinky to ma mat
@myskahryzka ja som začala brať 6 DC a ovulaciu más kedy približne?ak ju nemas teraz niekedy skus su to bylinky.A ja beriem 3 × 8 kvapiek pol hod pred jedlom
@eliss19 moja tebe umrel brat? Tak to je skutocna tragédia,určite mladý chalan,to mi je strasne ľúto 😢 ale neboj,ja som dnes dostala mrchu,aj linda1984 včera,tak ideme spolu do dalsieho mesiaca. Myslím ze sa ti neudzalo tehu,aj ked ti dusikovia boli slabunky,ktovie ci boli naozaj a ci len proste mrcha nemeskala z toho stresu čakania.

@crazy_girl1 Ďakujem teda počkám ešte... skúsim si spraviť ešte jeden vo štvrtok , lebo do bud. týždňa to nevydržím... :D :D :D takže vo štvrtok sa ozvem aj z výsledkom testu....pekný deň vám žienky všetkým želám....