icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
snazilka2017
19. jan 2017

@sm23 a ako ti prosím ťa zistil, že nemáš ovuláciu?

sm23
19. jan 2017

@snazilka2017 cez sono. Povedal ze nevidi ani naznak... to som mala 14 den cyklu

alilka
19. jan 2017

@crazy_girl1 často vidím že baby spomínajú pre chlapov ten folsnfrov,zinok a selén..Čo je na čo dobré?😉

myskahryzka
19. jan 2017

@alilka Ahoj moja. A ty si dnes kolky DPO? Este netestujes?

katyav
19. jan 2017

Ahojte, ozývam sa vám opäť zase aj ja. Moje posledné príspevky boli s pozitívnymi testami, tak sa s vami trošku podelím o to, ako to pokračuje.
Išla som k lekárovi teraz v pondelok, kde som mu povedala, že poslednú mrchu som mala 30.10.2016... podľa výpočtov by to mal byť 11tt. Urobil mi sono a že nič nevidí. Skoro ma porazilo. Samozrejme ma postrašil aj mimomaternicovým tehotenstvom a zobrali mi krv. Popoludní som tam volala a HCG som mala 650. Tak že je to tehu, ale že treba prísť na krv vo štvrtok (dnes), aby sa videlo či HCG stúpa... Ja od pondelku a vlastne dnes celý deň v strese a pred chvíľočkou som sa dozvedela keď som volala kvôli výsledkom, že mám HCG 3305. Takže lekár vylúčil mimomaternicové a ďalší týždeň idem na kontrolu a znova na sono, kde už dúfam niečo uvidím. Povedal, že sa mi riadne posunula ovulácia, takže uvidím vlastne v koľkom tt. som... lebo to zatiaľ ani srnka netuší 😀 ...V každom prípade dúfam, že to bude už len dobre. Babuľky, prajem aj vám veľa šťastíčka a aby ste onedlho mali pozitívne testíky 🤰👶😍😘

myskahryzka
19. jan 2017

@katyav Viem si predstavit tie stresy, co si mala.. Ale hlavne je, ze je to dobre dopadlo. Gratulujem a prajem vela zdravia.

alilka
19. jan 2017

@myskahryzka ahooj 😉 ja som dnes 7,alebo 8dpo..Takže ešte má testovanie skoro..😁ale asi ani nebudem testovať,jediné že by mrcha meškala..24.1 by mala milostiva doraziť 😁

myskahryzka
19. jan 2017

@alilka No ja som asi zvedavejsia ako ty 😀 Drzim ti palce, nech nepride.. svina jedna 😀 aspon 9 mesiacov. 🤰

linda1984
19. jan 2017

@katyav ked sa mozem spytat ako dlho ste sa snazili a robila si nieco specialne preto? 🙂 a moc moc gratulujem, som rada, ze to vidim aj pozitivne spravy 😍

katyav
19. jan 2017

@myskahryzka Ďakujem veľmi pekne. A áno, stresy hrozné... viem, že lekár musí upozorniť aj na toto riziko, ale na druhej strane strašne to podľa mňa vystresuje ženu, ktorá by mala byť práve že kľudná a nie deň a noc premýšľať, či narastie ten blbý hormón a keď áno, tak či narastie dosť, alebo málo...či je to na správnom mieste atď... Ale dnes mi z časti odľahlo. Uvidím čo vo štvrtok na kontrole. Snáď bude všetko v poriadku 🙂

alilka
19. jan 2017

@myskahryzka nooo ja tento mesiac fakt ani zvedavosť ani nič..😁 divné 😁 ale taký mám vnútorný pocit že to nevyšlo asi preto som teraz taká 😁😁 dnes som zrovna musela zájsť na gyndu,lebo mi trebalo recept na lieky,tak mi doki rovno predpisala aj clostylbegit na ďalší mesiac(tretí) a keď to ani potom nevyjde tak a clostylbegitom musím mať pauzu a pošle drahého na vyšetrenie 😁 a vraj ak chcem mám prísť budúci týždeň na krv na HCG a rýchlo zistíme či tehu som alebo niesom ..Zlatá tá moja doki 😁😁

myskahryzka
19. jan 2017

@katyav Presne.. naposledy som si to tiez zazila. V kuse som robila testy, ci ciarka tmavne. No ale ked tebe to hcg tak krasne narastlo, mozes sa konecne kludne vyspat. Urcite bude aj vo stvrtok vsetko v poriadku. Tvoje vajecniky sa s tebou len trosku zahrali 🙂

katyav
Autor odpoveď zmazal
myskahryzka
19. jan 2017

@alilka Tak to ano. Moj mi ani krv nezobral, ked som bola tehotna. len sono urobil. Nas , teda mojho , najprv poslal na spermiogram az potom predpisal Clostil. Ja sa nan uz pripravujem. Len ho musim najst. Tie dve krabicky mam aj na rozdavanie. Mam predpisanu len jednu tbl denne.

katyav
19. jan 2017

@myskahryzka Áno, dnes sa konečne vyspím... 🙂 A potom sa ohlásim po kontrole, ako som dopadla 😉

alilka
19. jan 2017

@myskahryzka ty len jeden u denne?A zaberá ti dostatočne?Lebo ja som bravala 2x1 tabletu. 😉 Ja som dnes taká unavena že des..nechapacka ešte že mám v robote voľno 😊 nevadí že mi treba vypratať veci Zo skrine čo sa budeme sťahovať že?😂😂😂😂

myskahryzka
19. jan 2017

@alilka No ved este neberiem. Od buduceho cyklu chcem zacat. Cakam, ci tebe pomoze 😀 😀 Ty si moj pokusny kralik 😀 No unava byva prvy symptom 😀

myskahryzka
19. jan 2017

@katyav Tak zelam pevne nervy. 🙂

katyav
19. jan 2017

@myskahryzka Ďakujem, budem sa snažiť už nestresovať 🙂

tamarka9
19. jan 2017

@19mirka90 ja mam uz dieta,otehotnela som uz trikrat,vždy na prvýkrát,hlien žiadny ☺

alilka
19. jan 2017

@myskahryzka viem že neberies ale myslela som že predtým v minulosti si niekedy brala,😛😛 hahaa že pokusny králik 😁😁 počúvaj toto..Včera bola kamoška u nejaké "baby " čo veští,či čo to ona robí..Ani neviem..A že sa pýtaš na mňa o bábo..A tá jej povedala v aj mám ja vysoko maternicu a priateľ pomalé spermie..😕 ak som z toho včera bola taká sklesla..😁 ja viem že "jedna baba povedala " 😁 ale ja akosi verím takým veciam .A že vraj nemam stresovať že budem tehu ešte tento rok..😉 ešte tento rok??Pane bozeeee veď ja chcem hneď a nie až tento rok 😁😁😁

myskahryzka
19. jan 2017

@alilka No ved toto.. ze v januari, ked sa povie "tento rok" , tak to neznie moc optimisticky. 😀 Ale ten rok zbehne raz-dva.. Ja si myslim osobne, ze uz si v tom.
Ja verim tiez takymto veciam, ale nie keby to povie mojej kamoske. To moze vidiet aj nemusi. Mozno ina kamaratka ma pomalu maternicu a vysoke spermie 😀

19mirka90
19. jan 2017

@tamarka9 to je super, to môžeš byť šťastná :-* ja som také šťastie nemala, ale neprestala som veriť 🙂

alilka
19. jan 2017

@myskahryzka ty si veľmi povzbudivý človek 😉 si zlata že si myslíš že som v tom 😁😁 no a veď toto že žiadna výhra že povedala že tento rok..Tá do frasa,tento rok som už kocikovat chcela a nie robiť sexuálne maratóny 😁😁 a ešte aj aké ne maratóny keď podľa nej sú na maratón pomaly 😁😁😁

myskahryzka
19. jan 2017

@alilka Sak oneee.. kup stopky a stopni im cas, ako rychlo plavaju 😀

alilka
19. jan 2017

@myskahryzka nooo hej a hneď ma budú upodozrievať že o nich pochybujem ..Tá mne toto treba?Jedna proti 20milonom žiadna výhra 😁😁😁😁😁

myskahryzka
19. jan 2017

@alilka No inak.. volaco hovoris. 😀 😀 😀 😀 😀 Radsej ich nedrazdi, ked ti je zivot mily.

alilka
19. jan 2017

@myskahryzka 😁😁😁 ja s nimi pohovorim neskôr keď ma už naštvú 😁 ale to už nerucim za seba 😁 šak ešte zasraný mi po hlave skákať nebudú 😂😂😂

myskahryzka
19. jan 2017

@alilka To vies.. deti. Raz uz su take, tak si zvykaj 😀 😀

janulino
19. jan 2017

@n1colette
@snazilka2017 nooo,ja normalne som schopna chytit hysak ak nieco ide mimo planu..a z tohoto mam len depky,kedze som si predstavila,ze sa posnazilkujeme mesiac,bude tam vela materialu a uz to aj bude..a nic..uz aj tu ovulaciu ani neviem kedy mam,kedze doteraz som bola v tom,ze ju citim,podla mna to ani to nebolo..teda neviem ani sama..tak sa teraz testujem a zistujem,ci moje bolesti boli ovulacne..sama sebe uz nejako nerozumiem..😒toto male dietatko da cloveku zabrat aby vzniklo 👶