Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@crazy_girl1 často vidím že baby spomínajú pre chlapov ten folsnfrov,zinok a selén..Čo je na čo dobré?😉
Ahojte, ozývam sa vám opäť zase aj ja. Moje posledné príspevky boli s pozitívnymi testami, tak sa s vami trošku podelím o to, ako to pokračuje.
Išla som k lekárovi teraz v pondelok, kde som mu povedala, že poslednú mrchu som mala 30.10.2016... podľa výpočtov by to mal byť 11tt. Urobil mi sono a že nič nevidí. Skoro ma porazilo. Samozrejme ma postrašil aj mimomaternicovým tehotenstvom a zobrali mi krv. Popoludní som tam volala a HCG som mala 650. Tak že je to tehu, ale že treba prísť na krv vo štvrtok (dnes), aby sa videlo či HCG stúpa... Ja od pondelku a vlastne dnes celý deň v strese a pred chvíľočkou som sa dozvedela keď som volala kvôli výsledkom, že mám HCG 3305. Takže lekár vylúčil mimomaternicové a ďalší týždeň idem na kontrolu a znova na sono, kde už dúfam niečo uvidím. Povedal, že sa mi riadne posunula ovulácia, takže uvidím vlastne v koľkom tt. som... lebo to zatiaľ ani srnka netuší 😀 ...V každom prípade dúfam, že to bude už len dobre. Babuľky, prajem aj vám veľa šťastíčka a aby ste onedlho mali pozitívne testíky 🤰👶😍😘
@katyav Viem si predstavit tie stresy, co si mala.. Ale hlavne je, ze je to dobre dopadlo. Gratulujem a prajem vela zdravia.
@myskahryzka ahooj 😉 ja som dnes 7,alebo 8dpo..Takže ešte má testovanie skoro..😁ale asi ani nebudem testovať,jediné že by mrcha meškala..24.1 by mala milostiva doraziť 😁
@alilka No ja som asi zvedavejsia ako ty 😀 Drzim ti palce, nech nepride.. svina jedna 😀 aspon 9 mesiacov. 🤰
@myskahryzka Ďakujem veľmi pekne. A áno, stresy hrozné... viem, že lekár musí upozorniť aj na toto riziko, ale na druhej strane strašne to podľa mňa vystresuje ženu, ktorá by mala byť práve že kľudná a nie deň a noc premýšľať, či narastie ten blbý hormón a keď áno, tak či narastie dosť, alebo málo...či je to na správnom mieste atď... Ale dnes mi z časti odľahlo. Uvidím čo vo štvrtok na kontrole. Snáď bude všetko v poriadku 🙂
@myskahryzka nooo ja tento mesiac fakt ani zvedavosť ani nič..😁 divné 😁 ale taký mám vnútorný pocit že to nevyšlo asi preto som teraz taká 😁😁 dnes som zrovna musela zájsť na gyndu,lebo mi trebalo recept na lieky,tak mi doki rovno predpisala aj clostylbegit na ďalší mesiac(tretí) a keď to ani potom nevyjde tak a clostylbegitom musím mať pauzu a pošle drahého na vyšetrenie 😁 a vraj ak chcem mám prísť budúci týždeň na krv na HCG a rýchlo zistíme či tehu som alebo niesom ..Zlatá tá moja doki 😁😁
@katyav Presne.. naposledy som si to tiez zazila. V kuse som robila testy, ci ciarka tmavne. No ale ked tebe to hcg tak krasne narastlo, mozes sa konecne kludne vyspat. Urcite bude aj vo stvrtok vsetko v poriadku. Tvoje vajecniky sa s tebou len trosku zahrali 🙂
@alilka Tak to ano. Moj mi ani krv nezobral, ked som bola tehotna. len sono urobil. Nas , teda mojho , najprv poslal na spermiogram az potom predpisal Clostil. Ja sa nan uz pripravujem. Len ho musim najst. Tie dve krabicky mam aj na rozdavanie. Mam predpisanu len jednu tbl denne.
@myskahryzka Áno, dnes sa konečne vyspím... 🙂 A potom sa ohlásim po kontrole, ako som dopadla 😉
@myskahryzka ty len jeden u denne?A zaberá ti dostatočne?Lebo ja som bravala 2x1 tabletu. 😉 Ja som dnes taká unavena že des..nechapacka ešte že mám v robote voľno 😊 nevadí že mi treba vypratať veci Zo skrine čo sa budeme sťahovať že?😂😂😂😂
@alilka No ved este neberiem. Od buduceho cyklu chcem zacat. Cakam, ci tebe pomoze 😀 😀 Ty si moj pokusny kralik 😀 No unava byva prvy symptom 😀
@myskahryzka viem že neberies ale myslela som že predtým v minulosti si niekedy brala,😛😛 hahaa že pokusny králik 😁😁 počúvaj toto..Včera bola kamoška u nejaké "baby " čo veští,či čo to ona robí..Ani neviem..A že sa pýtaš na mňa o bábo..A tá jej povedala v aj mám ja vysoko maternicu a priateľ pomalé spermie..😕 ak som z toho včera bola taká sklesla..😁 ja viem že "jedna baba povedala " 😁 ale ja akosi verím takým veciam .A že vraj nemam stresovať že budem tehu ešte tento rok..😉 ešte tento rok??Pane bozeeee veď ja chcem hneď a nie až tento rok 😁😁😁
@alilka No ved toto.. ze v januari, ked sa povie "tento rok" , tak to neznie moc optimisticky. 😀 Ale ten rok zbehne raz-dva.. Ja si myslim osobne, ze uz si v tom.
Ja verim tiez takymto veciam, ale nie keby to povie mojej kamoske. To moze vidiet aj nemusi. Mozno ina kamaratka ma pomalu maternicu a vysoke spermie 😀
@myskahryzka ty si veľmi povzbudivý človek 😉 si zlata že si myslíš že som v tom 😁😁 no a veď toto že žiadna výhra že povedala že tento rok..Tá do frasa,tento rok som už kocikovat chcela a nie robiť sexuálne maratóny 😁😁 a ešte aj aké ne maratóny keď podľa nej sú na maratón pomaly 😁😁😁
@myskahryzka nooo hej a hneď ma budú upodozrievať že o nich pochybujem ..Tá mne toto treba?Jedna proti 20milonom žiadna výhra 😁😁😁😁😁
@alilka No inak.. volaco hovoris. 😀 😀 😀 😀 😀 Radsej ich nedrazdi, ked ti je zivot mily.
@myskahryzka 😁😁😁 ja s nimi pohovorim neskôr keď ma už naštvú 😁 ale to už nerucim za seba 😁 šak ešte zasraný mi po hlave skákať nebudú 😂😂😂
@n1colette
@snazilka2017 nooo,ja normalne som schopna chytit hysak ak nieco ide mimo planu..a z tohoto mam len depky,kedze som si predstavila,ze sa posnazilkujeme mesiac,bude tam vela materialu a uz to aj bude..a nic..uz aj tu ovulaciu ani neviem kedy mam,kedze doteraz som bola v tom,ze ju citim,podla mna to ani to nebolo..teda neviem ani sama..tak sa teraz testujem a zistujem,ci moje bolesti boli ovulacne..sama sebe uz nejako nerozumiem..😒toto male dietatko da cloveku zabrat aby vzniklo 👶

@sm23 a ako ti prosím ťa zistil, že nemáš ovuláciu?