Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Ahojte snazilky☺presuvam sa do tejto skupiny lebo zatial stale bezuspesne snazenie😕snazime ma zhruba 4roky skusili sme toho dost teraz ma caka v januari laparka tak snad to pomoze☺
@nita216 samozrejme poctivo,uvidime za par dni ci to bolo uspesne snazilkovanie.😉 ...moj manzel ma rad prirovnania.Minule sme sa takto bavili(28.3 ideme na svadobnu cestu)ze ci budeme dalej snazilkovat alebo to na teraz prerusime a potom budeme pokracovat.Som mu nato povedala,ze mozme pokracovat,ze podla mna ked sa nam to za 5 mesiacov nepodarilo tak za tie 3 sa to tiez nrmusi podarit.A on nato,ze to mas ako leteriu ked vsadis 5 krat sa ti nepodari,ale na 6-krat sa uz moze podarit. Tak ma rozosmial.Samozrejme,ze na babo sa tesi.On je vacsi optimista ako ja 😉👍
@nina4 to je uz pekny priznak prsia ked bolia alebo ked su naliate!a na 10dpo pekny dusik!ja si myslim ze budes tehulka!neviem preco ale mam taky nadej aj ja!dajak mam taky pocit ze sme si splodili aj mi vytuzeneho potomka!verim. e sa nesklamem!neviem preco ale mam taku predtuhu!kiez by bola peavda!
Žienky dnes testnute a beloba biela
@nita216 ahojky testovane z prveho ranneho a uplne meskanie budem brat az 1.1 nakolko ja mam take rozhadzane cykly.Ale vecer dam vinko ak ma MS prist nech dlho neotala ja chcem snazilkovat dalej 😜.Tu je aj fotka oproti tomu predtym tam neni vobec nic .mozno ten test predtym bol divny 😊
@nina4 no ten testik je ozaj biely!ake znacky si pouzila?no ja testovat budem az 3-4.1 uvidime ci bude treba testik alebo pride skorsie ms!momentalne. este stale mam naliate prsia co je dobrym naznakom bo inokedy po ovu sa to vrati do " normalu" 😀 ! ale teraz ostava pekne naliate!ale este nebolia takze test len vtedy ked aj boliet budu !
Ahojte. Ja sa k vam pripájam. My este nemame ziadne bejby ale snazime sa od októbra cize kratko ale zatial stale nic :-/. 1.1.mam.dostat mrchu tak snad nie 😀 i ked moje pocity tomu nasvedčujú 😀

Viem si to predstavit 😀..ale aspon mate veselo doma 😉...ja sa budem tesit ak sa ti zadari uz aj tento mesiac 😉