Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@ejuska2586 oo sorry tak som sa nejak prepocitala..tak budem drzat palce nech to uz potom klapne 🤰
@domik666 tie čiarky mi skoro oči vybili.... Waw!!! Začali sme mimoriadne úspešne tento rok, samé pozitívne testíky každý deň. Babule, pošlite aj nám niečo, nech sa už konečne nalepí.... CMUK! A veľká gratulácia!!!! Nech ste zdraví. 🤰😘
@crazy_girl1 ďakujem veľmi pekne ❤☺ @iva0905 ďakujem ☺🙏🏼 @nikoleta_rapko ďakujem pekne ☺ dva mesiace aj niečo mi mešká 🙈
uau tak to uz nieje meskanie to uz je riadne tehotenstvo :D drzim palceky❤
Super..koniec koncou zaklad je ze testik je riadne pozitivny a ty stastna..tak treba vychutnat tie krasne mesiace s bruskom a darcekom dnu 🤰
Ahojte dievcence.Prosim vas som 12 DC dobeda o 10 h. som robila ovu test jasne neg.a o 14 uz ciarka tmava síce nie este úplne pozitivny ale na dobrej ceste ,ale je to možne ze tak za pár hodín stmavne ?Mam skusiť este navečer testnút ci bude tmavšia či stači až zajtra ? Tuľkať sa budeme večer nech to neprešvihneme
@iva0905
Mna ubezpecovala ze sa nič nestane vraj mala x pripadov a bum mne to skocilo dost zle
@sevcikovaanna to mi je luto ale my si verime hejze ze sa to nakoniec podari a aj stastne dopadne az do konca ako ma..🙏
@iva0905 ono som bola na kyrete 30.12. a ak mi pride mrska do toho tyzdna, tak akurat pred koncom marca by mala prist 3. A po nej sa chcem snazit. Podla mrsky to teda ma vyjst na marec, ale podla kalendara keby idem fixne tie 3 mesiace, tak april. Ale to sa vsetko este uvidi podla toho, kedy mi teraz realne pride. A aj podla vysledkov testov.
Mam 11DC,grepovy dzus s pohari,alchemilka zaliata,inofolic vypity,kys.listova tiez,vitC tak isto,ovulacny test sice slaby,ale vecer ideme dfm na to 😅 aby bolo 🍼
@xixiximyxi je to tam!!! gratulka!! a silno drzim paste do tehu a do prichodu 👶 ...nech je zdravicko v najlepsej kondicii 😍
@ejuska2586 no tak moja zelam vela trpezlivosti ale tak trpezlivost ruze prinasa a verme ze nento rok bude stastnejsi ako minuly
Ahojte baby, mali sme s manželom pred mesiacom tesne po MS nechránený pohl.styk. DNes mi už 4 dni meškajú krámy, už asi dvakrát som mala pocit,že to v noci dostanem a nič. Bolesti akoby tesne pred a stále nič. K tomu ešte biely výtok Test urobený včera 2 x negat. Už by mi ukázalo myslíte? Nechcem si domýšľať,ale čo ak? Máte niektorá skúsenosť? Vďaka.
ahojte!hlasim sa aj ja ! 😀 ked vsetko bude i nadalej ok k dokimu idem 3.2 vtedy by som mala byt 8+2tt tak verim ze povie len dobre spravicky!posielam vam tehu bacilku aby ste kazda nasla na testiku //! no poviem vam v septembri buderiadne preplnena porodnicka sala,gynekologovia budu mat kopu porodov! 😀

@iva0905 ved to budu 3 mesiace vtedy.