icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
tamarka9
19. jan 2017

@xixiximyxi jej to vážne? Mala si ofotiť a hodiť sem,tu maju niektoré baby taký zrak ze dovidenia 😉 tak silno držím paste,bolo by fajn vidieť tu dve ciarky ☺

xixiximyxi
19. jan 2017

@tamarka9 dakujem este pockam ak to bude pravda tak to bude nase 1 babo po roku a 4 mesiacoch este musim vydrxat

simka2433
19. jan 2017

@adia11 dakujem velmi pekne🙂 nebudem sa dopredu vytesovat lebo to spinenie mam jeden den uplne slabohnede druhy den viac.. a takto sa to strieda:-/ po cervenej zatial ani stopy. A kolko dni ti to asi trvalo?

xixiximyxi
19. jan 2017

@tamarka9 tak posielam ducha

nina4
19. jan 2017

@xixiximyxi je taaaam 😍 jeeeej tichučká gratulka 😘😘

tamarka9
19. jan 2017

@xixiximyxi vsak to žiadny duch veď to uz ciarovka hotova,je to tam! Držím palce nech silnie a nech mas krasne tehulkovanie ☺

livuska25
19. jan 2017

Jak sa vám tu krásne darí. Len ticho a v dobrom závidím 😍

xixiximyxi
19. jan 2017

@tamarka9 dakujem velmi pekne este to dotiahnut do uspesneho konca

xixiximyxi
19. jan 2017

@nina4 dakujemm velmi
pekne
Dufam ze aj vam sa podari
a taketo ciarky budu
Pribudat

bejulik3
19. jan 2017

Ahojte dievčatá , rada by som sa k Vám pridala, viem ze je vas vela v takej istej situácii ako sme my s mojim priateľom, snažíme sa o miminko uz 13 mesiacov a zatial nic, pomaly sa začínať báť ci budem vôbec niekedy mamou ... tak velmi si to prajem... gratulujem každej z vas co sa to podarilo ❤️A ja musím veriť a dúfať ze to raz pride ...

bejulik3
19. jan 2017

@xixiximyxi gratulujem 👍Čítala som ze ste sa o babo snažili rok a 4 mesiace , my sa snažíme 13 mesiavov , das mi prosim nejaký tip co mozno aj tebe pomohlo po toľkých mesiacoch otehotnieť? Zatial sme to moc s partnerom neriesili, povedali sme si ze ked to mam prist tak to pride, ale prešiel rok a uz ma to začína trápiť a tak zbieram informácie co by mozno k tomu dopomohlo. Zatial som este neriešila ovulacne testy, nemeriam si ani bazalnu teplotu, ale Asi sa začnem tomu venovať, mozno to pomôže 😄Budem vďačná za každú radu.

xixiximyxi
19. jan 2017

@bejulik3 tak ja som mala problemy s ms a takto pred rokom to tiez meskalo len testy boli snehobiele a potom mi ms nastartovala vyvolavacka. Pila som alchmilkovy Caj a od Augusta som uzivala pupalkkovy olej v
4 kapsulky denne / sem tam aj len 1 do tyzdne koli mojej zabudlivosti. My
Sme to cele nechavali tak
Ak ze ked sa podari tak sa podari. M sme si uzivali a mozno pomohla silvester v uvolnena bez starosti a boli sme spolu 2x 😀.... este som mu to nepovedala pockam Kym to bude krajsii test ale mysli si ze som asi tehu 😍budem na vas mysliet

alilka
20. jan 2017

@xixiximyxi ahoj..Mne je nijako 😁 mne nič nieje..O 4dni má prísť milostiva ale zatiaľ nič..Včera má trocha začali boliet prsia,ale pred ms je to normálne 😁tak uvidíme 😁 a tebe keď mešká veď testnut teraz ráno 😊 čakám čo napíšes😉

xixiximyxi
20. jan 2017

@alilka vcera vecer som sa o 21:00 testla a bol duch pozri vyssie na foto ja meskam dnes 4 den uz ma bolia prsia ale inac ako na ms / krize a podbrusko .... zajtra rano vyskusam opät test ale teraz rano ze co ukaze

alilka
20. jan 2017

@xixiximyxi áno áno videla som 😁 myslím že není o čom 😊 si v tom 😁 blahozelam 😉 dlho ste sa snažili?

snazilka2017
20. jan 2017

no to máš pravdu, dá to zabrať, sú mesiace, kedy naozaj už nevládzem :(

xixiximyxi
20. jan 2017

@alilka rok aj 4 mesiace 😀 som zvedava ako to bude dalej a kedy k lekarovi.... ja zijem vo svedsku a tu to funguje trochu inak

iva0905
20. jan 2017

Ahojte zienky..tak pridavam sa k vam aj my s manzelom sa nejaky ten piatok snazime o babo ale nevychadza..ja som mala 9rokov mirenu mam ju vytiahnutu od septembra a stale sa nedari otehotniet..teraz naposledy uz som v kutiku srdiecka myslela ze by to mohlo klapnut jeden den mi to meskalo a ked som chcela ist robit rano testik tak mrcha ma navstivila 😢 nebolo to sice dlhe a silne krvacanie ale bolo..tes som si nakoniec zrobila ale vysiel negativny tak uvidime hadam nabuduce..tak a vsetkym buducim mamickam z ceho srdiecka gratulujeme

alilka
20. jan 2017

@xixiximyxi nooo tá super že po takej "štafete" sa konečne zadarilo 😉😁

ejuska2586
20. jan 2017

Ahojte. Tak uz to mam za sebou. Zobrali mi kopu skumaviek krvi, kopu vyterov. O 2 tyzdne kontrola-mali by byt uz aj vysledky (7.2.). Maternica vyzera tak, ze do 1-2 tyzdnov pride mrcha. Stale tam je hematom. Cakame, ci sa vyplavi s mrchou, ak nie, nasadi nejake lieky. Hystologia potvrdila len to, ze plod odumrel. Nic viac.

kotatko1232
20. jan 2017

@ejuska2586 Ahoj verim tomu ze to bude všetko ok a budeš cim skor tehulka...
mne MS este nedorazila ☹

crazy_girl1
20. jan 2017

@ejuska2586 Ahoj, zlatko, tak som rada, že to už máš za sebou. Mrška čoskoro príde a môžete sa pustiť do snažilkovania. Keď nezistili nič závažné na hystológii, tak si myslím, že to príroda tak zariadilo, možno by bábenko nebolo zdravé... Všetko je tak, ako má byť a ty už čoskoro budeš maminkou. Uvidíš 😍❤

ejuska2586
20. jan 2017

@kotatko1232
@crazy_girl1 Dakujem baby. Musime vraj cakat 3 mesiace, ale ja sa chcem zacat pokusat uz v marci. Dufam, ze tentokrat uz s uspesnym koncom.

iva0905
20. jan 2017

@ejuska2586 nieje fakt lepsie pockat tie 3mesiace pokial sa da vsetko do poriadku?

lili2015
Autor odpoveď zmazal
sevcikovaanna
20. jan 2017

@iva0905
Ahoj...bud len rada,ze si hneď neotehotnela.. ja som otohotnela hneď po vybrati mireny a výsledok potrat v 20tt ...neverila som ze sa to podari hneď a dala som na radu lekárky...ono vsetko chce svoj cas

iva0905
20. jan 2017

@lili2015 no uvidime ako sa hovori na vsetko treba cas a trpezlivost

iva0905
20. jan 2017

@sevcikovaanna ano to viem nato ma upozornovala doktorka ze nieje dobre otehotniet hned v prvy mesiac po vytiahnuti mireny..no hadam do konca roka sa nam vsetkym podari a zadari..ja to prajem kazdej zene..je to krasny pocit byt matka..ja uz mam 12rocneho syna a zatuzili sme po druhom

bienennest
20. jan 2017

@xixiximyxi Ahoj, skus si precitat zopar tipov, co moze pomoct k prirodzenemu otehotneniu.. mozno uz niektore poznas a mozno je tam aj zopar novych - https://www.modrykonik.sk/blog/bienennest/article/rady-a-tipy-na-prirodne-cesty-k-podpore-qpb6vu/

takisto preposielam zoznam prirodnych lieciv, ktore plodnosti napomahaju (okrem alchemilky je ich podstatne viac.. treba vyskusat)- https://www.modrykonik.sk/blog/bienennest/article/prirodne-lieciva-bylinky-na-podporu-pl-mktisu/

drzim palce nech sa ti rychlo podari otehotniet!

adia11
20. jan 2017

@simka2433 mne len dva.a to este 3 mesiace po tom ako som otehotnela,vzdy v obdobi menstruacie..dobre robis,aj my sme sa parkrat tesili a zbytocne tak som tomu potom ani nechcela uverit,len manzel ma nahovoril ze to uz som isto tehotna nech si spravim test