icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
ejuska2586
25. jan 2017

@22sisa Ja pouzivam aj ovu testy aj meriam bazalnu teplotu. Vdaka tomu sa nam 2x zadarilo.

iva0905
25. jan 2017

@22sisa tak pickaj pokial bude ms kusok meskat aspon 2..3..dni..
No co sa toho tyka to sme asi vsetky nedockave..skoda ze neexistuju testy co mozes hned po styku spravit a vies hahaha..ale teraz vazne treba byt trpezlive

22sisa
25. jan 2017

Pri našej prvej dcerke sme skúšali rok...stále som počítala podľa ovulačnej kalkulačky a nevyšlo ani raz...až nakoniec som kúpila clearblue ovulačny test a vyˇ)slo na prvý šup...teraz zatial len námatkovo opat podľa kalkulačky...ale dnes som si kúpila ovulačne testy...

22sisa
25. jan 2017

@ejuska2586 Ja som nikdy nemerala , lebo pravdu povediadz možno na hanbu ale vobec netušim ako to funguje....treba na to špecialny teplomer s lekárňe?

22sisa
25. jan 2017

@22sisa Ďakujem za odpovede...😉

22sisa
25. jan 2017

@ejuska2586 Mám pobolievanie v podbrušku ale to je všetko...tak neviem či je to kvoli mrche...ak mám pravdu povedať už si nespomínam ako to bolo pri prvom....príznaky sa u mňa dostavili ˇaz okolo 6tt

janulino
25. jan 2017

@modrykonikpn no parada..aj ja som si bola ista,ze to vyjde..no a teraz ked sa testujem,tak zistujem,ze aji neviem kedy mam ovulaciu🙄
@snazilka2017 drzim palceee..mne dnes prisiel gynex..takze ak mi tento cyklus zas pride MS,tak uz aj Gynexujem k tomu Inofolicu a alchemilke..😒 nechapem tym mojim ovulacnym testom..odhodlala som sa,ze ak do pondelka nebudu // tak idem ku gynek.🙄

miriamn76
25. jan 2017

@kotatko1232 snazim sa uz vcera som sa😀uz vcera bol pozitivny testik☺dakujem uz by sa mohlo zadarit

vilma30
25. jan 2017

Baby, kolko pred MS vas zacinaju boliet prsia?

kotatko1232
25. jan 2017

@vilma30 mna tyzden pred...

pucca144
25. jan 2017

@iva0905 Veru také testy by som brala hneď 🙂

pucca144
25. jan 2017

@vilma30 týždeň pred ms

tifinka
25. jan 2017

@alilka tak to mas dobru silnu volu..ja som testovala uz tyzden pred ms..a aj tak zbytocne..ale co uz..no a v pondelok sa idem kuknut na moje vajicka tak som zvedava ci tam budu nebudu ake budu a tak..😎

amelie2017
25. jan 2017

@vilma30 mna bolia skoro stale..teraz som mala menzes 13.1. a uz 3. den ma neskutocne bolia..

tifinka
25. jan 2017

@n1colette ja tam dusika vidim..ake teda sa mi dobre zda 👍

alilka
25. jan 2017

@tifinka to len teraz mám tu silnú vôľu lebo proste viem že tehu niesom .Mne ťa blbá mrcha ešte nedorazila..Trúba jedna 😛😛 ak nedôjde pôjdem asi v piatok ku gynde naj so mnou dačo robí 😂😂 tebe držím palcuchy nech sú tam ako majú 😁

tifinka
25. jan 2017

@alilka ako vies ze nie si?? nerobili ste to cez plodne dni ci ako? 😝

alilka
25. jan 2017

@tifinka nie nerobili 😁😁 ale jasné že hej,jak "stroje" 😂😂😛😛😛 ale proste to viem..Aj ten krcok ma v tom utvrdzuje..Je v zadu..A hlavne mi nič nieje..Iba prsia..Brucho má vôbec neboli..

tifinka
25. jan 2017

@alilka no nech to teda vnimas akokolvek ja ti prajem aby to tam bolooo!!!! 😉

alilka
25. jan 2017

@tifinka to by som si priala aj ja najviac ale ... Zajtra skúsim test a v piatok doki ak nedojde

tifinka
25. jan 2017

@alilka tak cakam na spravy 🙏 ....ja som zase nejaka poprechladzana..vzdy pocas ovu sa u nas vyskytne nejaka choroba,..uz mam pocit ze mi nieco nepraje ani to bejby..

alilka
25. jan 2017

@tifinka ti je také chorobné obdobie teraz 😛

simka2433
25. jan 2017

Ja som dnes rozbehla ,,patraciu'' akciu po gynexe pobehala som Havla Pavla a z 10lekarni ani jedna nema gynex... v jednej som sa potesila ked lekarnicka povedala jasnee mame a doniesla mi linex:D tak som odisla a v aute hovorim manzelovi kaslem na to budeme alchemilkovat:D

simka2433
25. jan 2017

@kotatko1232 tento kalendar mam aj ja uz vyse dvoch rokov🙂 si s nim spokojna?🙂

tamarka9
25. jan 2017

@modrykonikpn ak myslíš na odber krvi kvoli endometrioze,môžeš ust hocikedy,nezáleží na faze cyklu...

kotatko1232
25. jan 2017

@simka2433 ano som spokojna. 🙂

slavkom
25. jan 2017

Ženy stále čakám robila som štyri testy a všetky negatívne, počkám radšej či príde mrcha príznaky sú ale kašlem na to, snáď mrcha nepríde a radšej pôjdem ky gyndosovi... A vy ako. .. ??

zuzu2901
autor
26. jan 2017

@nina4 tak tvoj syn ma v rovnaky den narodky ako my s braskom.Akurat asi tam je vekovy rozdiel.😀My tento rok 29 rokov.A najstarsi syn a kolko? ☺

nina4
26. jan 2017

@zuzu2901 tento rok bude mať 14 a je dlhý ak týždeň pred vyplatou 😄uz nás prerastol a to mama 176 cm joj kdeže je to naše babatko velmi rychlo ubehlo tych 14 rokov

matuska133
26. jan 2017

Baby tak ja som vcera dostala MS...tak uz vypocitane ze v pondelok idem na endokrinologiu a zaciname a hormonalnym a dnes nic....uz si aj tie moje vajecniky robia zomna dobry den :(