Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@bejulik3 no som rada len viem ze keby ma poslal radsej na endokrinologiu bolo by lepsie bo ja mam problem zo stitnou zlazou mam pomale a aj ked som cakala prvehp syna toto bol jediny problem co mi vyskocilo takze viem ze tam je problem!
@nina4 dakujem si velmi zlata!tak verim ze sa mu tam paci v mojom brusku. a vsetko bude ok!a ty ako?
Žienky, nezahlasujete za Žihadielko v Galante (ak teda nehlasujete za iné mesto)?
@ejuska2586 zlatko, ahoj, rada by som, ale už hlasujem za Piešťany. Ale jeden vám mozem dať😁 Ak aj ty nám 😍😘
@crazy_girl1 Tak si šetri na Piešťany. Ja len že ak sú tu ľudia, čo nehlasujú, lebo nemajú pre koho. Naše detičky by to potešilo....
@nina4 potom ti drzim moc mpc palceky!
@ejuska2586 ahoj ked dobre viem ti si bola na hematologii kvoly tym potratom mohla by som sa spytat ako to prebiehalo co tam robili?
@nita216 Ahoj. Nebola som na hematologii, odbery mi spravil moj gynekolog. Zobral mi dost vela skumaviek a posiela sa to na hematologiu. A robil mi aj nejake vytery kvoli bakteriam, aby sa aj toto vylucilo. Teraz cakam na vysledky, tie by mali byt buduci piatok, ale na kontrolu idem az 7.2.
@ejuska2586 no tak neviem preco mi nemohol zobrat ten krv a poslat ale ma posiela na tu hematologiu!tak uvidime. kedy dostanem termin. bo maju. vela a terminov malo
@nita216 Tak to netusim. Mne to zobral on - povedal, ze tak to bude rychlejsie, co sa vysledkov tyka. A ze ked sa tam nieco vyskytne vo vysledkoch, potom pojdem normalne do hematologickej ambulancie. Takze takto mi to trosku urychlil, nastastie.
@ejuska2586 potom mas stastie ze ri zobrali krv v ambulancii a nemusela si hladat hematologiu
@tamarka9 dnes som este nemerala, lebo podla navodu priblizne v rovnaky cas a kedze som v praci, meriam okolo pol 6 vecer, tak uvidime, ale vcera uplne slabucky pasik, takze necakam ze dnes by to vyskocilo 🙂 uvidime ci to bude sediet podla doktorovej predpovede, alebo to bude uplne iny den :/
Jaj, baby co myslite mam uz testnut ci este pockat? Som 25DC, 12DPO. Cyklus mam 23-27dnovy. takze bud mi meskaju druhy den, alebo dojdu az za dva dni.
@vilma30 ja by som už vyskúšala nič za to nedáš , a keď nič tak počkáš dva dni a vyskúšaš znovu 🙂
Baby. mame v praci lekaren a maju tam testy Rapiclear, Mamatest, alebo ich znacku, je to pluslekaren, alebo z DM pepino. ktory mam kupit? Mate skusenosti?

@nina4 tak rime silno palceky nech to vyjde..daj potom vediet..nikdy nehovor nikdy