icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
19mirka90
28. dec 2016

@zuzu2901 mam aj apku ktorá mi ukazuje plodné dni aj ovu a snažíme sa tie dni ísť naplno, som si tento mesiac kupila aj test a keď sa mi zdalo, že má ovu tak mi potvrdil aj test..išli sme teda naplno takmer celé plodné a hlavne deň pred a po ovulácií tak hádam to padne aj mne :-* nesmierna ďaka Zuzka :-*

nina4
28. dec 2016

@zuzu2901 presne aaale ved mojkanie je super😄 a ked by som ostala tehu tak viem ze zase by bol zakaz .Tak teraz si to aspon uzijeme a aj tak v januari mame este vystavu z havinkami v maji uchovnenie tak tam ten hore asi vie ze preco to je takto 😉

19mirka90
28. dec 2016

@zuzu2901 ja som si zase hovorila, že najprv by som chcela mať zásnuby a pak bábo..som to nejak mala v hlavke..a zásnuby prišli tak v januári bábo :-*

m_i_s_k_a_2
28. dec 2016

ahojte tak sa k vam pridavam aj ja 🙂 s manzelom sa snazime od decembra tohto roku. Ovu nekontrolujeme iba ked sa nam chce sa snazime dufam ze sa nam to podari tento rok 🙂

alilka
28. dec 2016

Ahojte..Aj my sa snazime prvý mesiac .Noo teraz druhý cyklus začína..Berie tu niektorá z vás clostylbegit?Neviete mi poradiť či môžem aj popri ňom piť alchemilkovy čaj?😉

nita216
28. dec 2016

@m_i_s_k_a_2 ahoj vitame Ta a drzim palceky aby si otehotnela!
Zuzka tak ja stale mam naliate prsia a uz aj bolesti mam vnich ale este len take pychnutie!tak neviem bo ked som bola tehu tak cele bolelo!
nina4 no ja son v septembri na 13Dpo som mala snehobiely testik a na 15 DPO pekny dusik 16DPO uz silnejsi!Nic nie je stratene!
@19mirka90

tifinka
28. dec 2016

Ahojte..tiez sme v procese snaženia sa 🙂 ..resp. druhy mesiac som teraz brala clostil, bola som na folikulometrii v pondelok (13ty den) a mam ist zajtra znova, lebo este bol folikul maly, len 13mm :( ...minuly mesiac mi aj dozrel ale nepodarilo sa..ja mam všetko v poriadku akurat nemam ovu (nizky progesteron) ...mate ešte niekto podobný problém? 🙂 ..a prajem vááám všetkým nech sa vám to podarííí!! 😉

nita216
28. dec 2016

@19mirka90 tak drzim palceky aby ti to vyslo a aby si ostala tehotna!prajem ti to z celeho srdca

nita216
28. dec 2016

@tifinka Dakujeme a aj tebe prajeme to iste aby sa ti podarilo otehotniet ale v prvpm rade nech dozrievaju tie folikuli aby si mohla otehotniet!a vitaj!!!

tifinka
28. dec 2016

@alilka tiez mam doma alchemilkovy caj ale citala som ze v tehotenstve nie je odorucany (aj ked kamaratka ho pila ked chcela otehotniet) ...tak ha ho radsej nepijem 🙂 ..aj ked tiez som ho pijavala davnejsie..vyskusala som vsetko aj vitaminy, aj inofolic...ale nic nepomohlo..

alilka
28. dec 2016

@tifinka viem že v tehu nie ale on sa pije od 1DC až po ovu a potom už nie .Len neviem či ho môžem kombinovať s clostylom..Lepšie povedané či to bude mať význam keďže clostylbegit si robí svoju "robotu"..😁 inak aj my sa snažíme teraz začína druhý mesiac..Dnes som 1DC ..Minulý mesiac som tiež brala clostylbegit,mne pekné zabral,mala som 3folikuly na ľavej strane,jeden alebo 2 praskli a tretí sa začal vstrebávať..Ale nezadarilo sa..Ale aspoň som vedela že som mala ovu na 16DC..Moje samé dorástli až na 30mm ale už ma potom ku konci boleli ako sviňa..No predsa boli dosť veľké 😁 tak som zvedavá ako tento mesiac v sobotu znova začínam a clostylbegitom,predpísala mi aj prednison..

tifinka
28. dec 2016

@alilka tak to je super..a ked ti clostil takto zabera tak caje nechaj cajmi :D ..no ja som mala minuly mesiac iba jeden dominantny na 15ty den (19mm) a povedal ze idealny je tak 18-24mm..tak povedal ze mame skusit..ale obaja sme boli este aj chori cize asi sa to na tom podpisalo...teraz som v dorastani o den pozadu (cize taky rozmer ako som mala minuly mesiac v 12tom dni som mala teraz na 13ty den) tak uvidim..teraz som 15ty den tak neviem..ale uz skusame (preistotu :D) ...zajtra by som mala ist znovu na foli...metriu. som zvedava..a neboj, u teba to vytera dobre ked ti takto clostil ucinkuje, tak tfuj, tfuj, tfuj, nech sa vam to teraz podari 🙂

alilka
28. dec 2016

@tifinka vidíš ako to každý lekár inak povie..Mne povedala moja že najlepšie je keď je dozrety až do 30mm..Ale aj tí praskol?,ja som 15DC mala 27mm a 17DC už tam bola len Tekutina..T.j že 16DC praskli..Ale tiež v ten deň sme nemohli snazilkovat lebo sme neboli spolu..Ale tak spermosi mali by vydržat.. Nevadí začíname 2mesiac 😂😂

tifinka
28. dec 2016

@alilka a aku davku clostilu si brala?

alilka
28. dec 2016

@tifinka 2x1 tabletu denne..Ty?

tifinka
28. dec 2016

@alilka aj ja...tak asi mas sikovnejsie vajecniky 🙂 ...uvidime co sa este udeje u mna..robila som si dnes ovu test..este mam druhu cirarku slabu ale to je dobre znamenie ze tam vobec je...tak snad ten test nebude klamat 😒

zuzu2901
autor
28. dec 2016

@19mirka90 prosim Mirka,rado sa stalo.Ver tomu,ze sa zadari nam vsetkym.To by bolo keby sme naraz vsetky tehulkovali 🤰😘 ...snad nam tento vianocny cas pomohol 😉

zuzu2901
autor
28. dec 2016

@nina4 myslim si,ze ano.Ja verim vsak,ze raz sa zadari.Uzivajte si jeden druheho a ono to pride 👶😉

zuzu2901
autor
28. dec 2016

@19mirka90 tak super,gratulujem k zasnubam.My sme na to vhupli po svadbe nejak sme cakali,ze to bude hned na prvy sup 😀 ...no potom prisla kruta realita...nevadi,snazilkujeme 😝

zuzu2901
autor
28. dec 2016

@m_i_s_k_a_2 Miska vitaj medzi nami a silno drzime palce :-*

nita216
28. dec 2016

@zuzu2901 ty mas dajake priznaky?dnes sme boli s manzelom po nakupoch a ukazovala som mu kde najde tehotensky test ked bude treba a on ved naco ti to? Ked tam bude alebo ked tam je tak sa ozve!Hovorim mu hej ozve sa zaklope ze mami oci hallo som tu!boze ti muzi!

zuzu2901
autor
28. dec 2016

@alilka ahoj vitame ta tu a drzime palceky 😘

zuzu2901
autor
28. dec 2016

@tifinka ahoj vitame ta tu.A podobne prajeme nech sa zadari co najskor 😘

zuzu2901
autor
28. dec 2016

😀 pobavila si ma.Jj pisala som nina,ze som cca 5-6 dni po ovulke a 2 dni mam vytok taky hrudkovity(ale len na toaletnom papieri) bez zapachu a nic ma nesvrbi.No moze to byt,ze sa zase nejaka plaga na mna nalepila.Uvidime.Tak silnoo ti drzim placeky a dufam,ze sa zadarilo 😉👶

alilka
28. dec 2016

@tifinka noo neviem či šikovnejšie 😂😂 uvidíme ako budú tento mesiac reagovať ..Mal by teraz pravý tak neviem..Ten má boli neskutočne že je polycystických či čo 😊😊 aj ja som robila ovu testy ale Rapiclear mi nezobrazilo nič a potom som kúpila pepino a tam už parádne ..Veď kuk

nita216
28. dec 2016

@zuzu2901 ked nepaly nesvrbi tak by tam nemal by byt problem!moze to byt aj naznakom tehu!no mne uz fakt zacali boliet prsia!tsk uvidime ci to ozaj naznacuje tehotenstvo!

m_i_s_k_a_2
28. dec 2016

@zuzu2901
@nita216 dakujem vam baby 😌A tiez užívate kyselinu listovú ? Alebo co by ste mi odporučili a čomu by som sa mala vyhnúť ?

alilka
28. dec 2016

@zuzu2901 dakujeeem 😉😉

zuzu2901
autor
28. dec 2016

@nita216 tak si drzme placeky aby to bolo to co si prajeme 😉 ...zelam ti to 😘🤰

nita216
28. dec 2016

@m_i_s_k_a_2 ja to nepouzivam cize okrem vitaminu C nic ine nepapam!bohuzial neviem ti v tom poradit