icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
alilka
30. jan 2017

@myskahryzka ahoj 😃 ako sa máš?To koľko DPO si už?Kedy čakáme 2// ?😊😊

nina4
30. jan 2017

@myskahryzka a hlavne sú to bylinky ako chuť nič moc no pre mrňúsa človek vydrží 😊.

myskahryzka
30. jan 2017

@alilka Ahoj. nic moc. Asi na mna nieco lezie. Vcera mi bolo uplne na prd, zvysenu teplotu som mala. Som 6-7 dpo. Takze v primeranom case by som ich uvitala, no vcera som mala asi hodinu dost velke bolesti v podbrusi a neviem, ci to je bolest, ktora sa hodi k pripadnemu tehotenstvu. Tak ma to zneistilo. jasne, ze som dnes urobila test a jasne ze negativny.. no som si povedala, ze od pondelka testujem, tak testujem. 😀 Aspon tie testy skor miniem a nebudu ma matat. 😀

myskahryzka
30. jan 2017

@nina4 No jasne, uz ich aj zhanam.. no nieje to take jednoduche. 🙂 Tusim jedine objednat cez net.

amelie2017
30. jan 2017

@nina4 dakujem, bola by som neskutocne stastna, ale na druhej strane sme sa rozhodli, ze med to doteraz nevyslo, budeme sa snazit az od maja..ideme na svadobku a nechcem tam stresovat..preto uzaj teraz radsej davame pozor..no uvidime o tyzden

linda1984
30. jan 2017

Baby je toto pozitívny ovu test? 🙂

linda1984
30. jan 2017

S porovnaním ostatných dní je to o dosť tmavšie 🙏

nina4
30. jan 2017

@linda1984 jasne 😉

nina4
30. jan 2017

@myskahryzka ja som objednala s MojaLekareň je tam o dosť lacnejši .
@amelie2017 tak to ano to uz si naplno užiť svadobnu cestu a možno sa zadari tam 😉

lucka271
30. jan 2017

Baby mam nepravidelnu ms. Momentalne mi meska skoro mesiac. Nepoznate nieco cim ju mozem privolat resp nejake caje alebo nieco cim by som ju mala pravidelnejsie nie 1 krat za 3 mesiace okrem hormonov

amelie2017
30. jan 2017

@nina4 to by bolo super..by sme si odniesli najkrajsiu spomienku..🙂 uz sa neviem dockat..ale ak by to aj teraz nahodou vyslo, lebo nahoda je blbec, bola by som stastna..a v case cesty by som uz bola v nejakom 14tt takze to najhorsie by bolo pravdepodobne za nami.. aj ked by som nemohla okostovat kubansky rum..🙂

tamarka9
30. jan 2017

@linda1984 je to tam 🙂 kolky DC? 15? Vidis stihli ste to 🙂

linda1984
30. jan 2017

@tamarka9 jj 15 DC... to znamena ze mam ovulaciu len dnes?alebo je mozne, ze este zajtra?respektive by sme sa mali snazit aj dnes aj zajtra?A este ma zaujima, ze ked mam ovu na 15 DC, znamena to ze budem mat 30 dnovy cyklus?aby som vedela kedy mam ocakavat MS kedze posledny krat mi meskala dva dni, tak teraz vobec neviem...

tamarka9
30. jan 2017

@linda1984 no ked mas dnes pozitivny test, tak ovu by mala prebehnut do 24 hodin, cize dnes este nie. Vo vseobecnosti to baby beru tak ze na druhy den od pozitívneho testu je ovulacia. Uplne presne to zistis uz len meranim teploty. Alebo si mozes pravit test napríklad este aj vecer a potom aj rano. Ak bude stale pozitivny, ovulka sa este len chysta. V case samotnej ovulacie je uz test negativny....

linda1984
30. jan 2017

@tamarka9 aha tak toto som napriklad vobec nevedela 😀 co ja chcem robit deti ked neviem ako funguje 😝 no skusime sa teda posnazit dnes aj zajtra, len s tym ze som pocula ze kazdy den by sa nemalo kvoli spermiam ktore su nedozrete 😀

alilka
30. jan 2017

@myskahryzka zlatá 😁 ty si už dnes testovala 😊 držím palce nech ti to vyde 😉😉

myskahryzka
30. jan 2017

@alilka ale zajtra uz kaslem na to. Nechce sa mi uz sledovat som sa rozhodla 😀 Dost som sa natestovala s tymi ovu tento mesiac. A ty uz ladujes clostil?

alilka
30. jan 2017

@myskahryzka veď to . Aj ja som tento cyklus akosi "mimo"..Nič sa mi sledovať .Dnes som začala merať BT ale čisto že na silu 😊😊 clostyl uz ladujem od včera 😊 polka laduje už asi 5dni folondrov,tak uvidíme čo nám niečo z toho pomôže..Najhoršie je že ani nieje kde sa snažiť,keďže prerabame byt,každý je u rodičov no celé na hlavu 😊😊 noo ale tak zasa miesto sa nejaké nájde 😂😂😂

myskahryzka
30. jan 2017

@alilka Jeej..no sak v aute, jak za mladi 😀

tamarka9
30. jan 2017

@linda1984 co by si nevedela,uz vies aha 😀 no každopádne v týchto plodných dnoch kludne aj každý den,veď aj malo je lepsie ako nic 😉 no nam sa podarilo len pred ovu v case pozitívneho testu,dcéra potom dostala teploty a bolo vystarano o program,vecer sme boli mrtvi ľudia s mm. Takže moc sme toho nenaplodili ☺

tamarka9
30. jan 2017

@alilka hm u rodičov 😉 tak to budete mat o vzruso postarane 😀

linda1984
30. jan 2017

@tamarka9 ale co ty vies 🙂 mozno pockali priserky male :P este aby si nebola prekvapena 🙂 to ti prajem 😘

alilka
30. jan 2017

@myskahryzka veď tam by problém nebol len vieš ja chcem udržať chlapcov dnu a v aute sa mi to asi veľmi nepodarí 😂😂😂

janulino
30. jan 2017

Baby?kuknete moj graf?18 a 19DC som mala pozit.ovulacny..20 a 21 uz negativny..aj teplota stupla..dobre to chapem?🙄

ejuska2586
30. jan 2017

@janulino 20DC bola ovulka podľa všetkého.

mojezlate
30. jan 2017

@myskahryzka Ahoj ja som dnes 13 dpo a ms nikde a testy tiez ngativne tak neviem zajtra idem k lekarovi a aspon viem že nacom som. Prinajhorsiom mi pichne vyvolavačku. Len dufam že nemam cystu lebo rok do zadu som ich mala niekolko za sebou ale chvalabohu po vyvolavacke praskli aspon same.

myskahryzka
30. jan 2017

@mojezlate No podla mna aj ked pojdes k dr, este stale nevies na com si 😀 co ked si v tom? To on este neuvidi. 😉 A myslis, ze z cisty by ti meskali? Ja som mala cistu obrovsku (9x5cm) a nemeskali mi ani den.

mojezlate
30. jan 2017

@myskahryzka Ano mn meškali vtedy zakaždým poslednu ms som mala 15.12. podlakalendara na tel mi teraz mala prist 17.1. testujem sa každy 2 den a myslim si že ten dnešny by aspon slabulinky naznak ukazal. Ešte 14tho som mala slabulinky ružovkaty vytok tak som sa potešila ž prídu načas a vidíš neprišli a ani testy nič neukazuju.

myskahryzka
30. jan 2017

@mojezlate Tak v tom pripade asi ozaj najlepsie, nech sa na to pozrie. To je na porazenie.. ze nepride menzes, ale dovod nieje tehotenstvo. ☹

bienennest
30. jan 2017

@lucka271 Ahoj, optimalna je kombinacia caju z alchemiky a malinika. Taktiez rastlinka agnes castus upravuje celkovy cyklus. skus si o tom precitat viac tu - https://www.modrykonik.sk/blog/bienennest/article/prirodne-lieciva-bylinky-na-podporu-pl-mktisu/
ak by ti to nezabralo odporucam si dat vysetrit stitnu zlazu, prave jej poruchy (zvysena ci znizena produkcia) mozu sposobovat taketo nepravidelnosti cyklusu.