Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@linda1984 ja tiež som v tom že v marci pokračujeme🙂 moji prváčikovia začínajú byť chorí a ked má každú chvíľu obijimaju tak už cakam kedy to aj u mňa vypukne:-\ hrdlo už začína skriabat:( tak sa dopujem šťavami a hlivou okrem toho stále alchemilkujem inofolicujem:D v živote som do tela nedala toľko vitamínov ako posledné 4mesiace:D daj mi vedieť či sa ti ovu testy zhodujú s apkou🙂 som zvedavá či to funguje🙂
Ahojte zienky poprosim o radu..vo stvrtok ovulka plus vsetko co k tomu patri s manzelom ❤ a dnes zvlastny biely vytok plus bolest hlavy..je to dobre znamenie ci nie hmm viete mi poradit?dakujem pekne
@iva0905 podľa mna to nema suvis. Ak vytok nezapácha a nema nejakú farbu je to bezny vytok akurat je ho možno viac. A hlava ta kludne môže bolieť z tohto počasia. Ja som si aj včera musela zobrat tabletku,aj dnes...asi ziadna neporadí,no na príznaky je este skoro,kedze ani uhniezdenie este nemohlo byt..ale držím palce,ja som mala ovulku v piatok,uvidí sa ci nieco vyklici 😉
@linda1984 ze muzeálnej fazy 😀 boze ten telefon opravuje kraviny...lutealnej samozrejme ☺ este inak kludne ak aj zajtra bude rano napríklad pozitívny ovu test,tak môže byt ovu aj ten 17DC,ale ja to skor vidím na zajtra. Snazte sa kludne aj dnes aj zajtra,však cim viac matrosu tým lepsie 😉 podľa náladičky a chuti ☺
13 DC ovulka este nikde,ale musim sa podelit o moj dnesny zazitok :D bola som este v praci a moj drahy pise ponahlaj sa domov vsetko je nachystané a k tomu mi prilozil fotku z kupelky a na nej utercik s tangacmi ktore mi vybral ,tak dnes ma vazne prekvapil dobre som sa pobavila😀
@tamarka9 uz som normalne myslela, ze som padla z marsu ked neviem co je muzealna faza 😀 a zadavala som tam len dlzku cyklu samotneho a dlzku MS...takze ako presne to je neviem, zatial mi to tam vychadza na 17 DC co vzhladom na dnesny test nemusi byt az tak mimo....preto si ani nerobim nadeje, ze by sa tym ze viem kedy mam ovu malo stat ze to vyde :(
@linda1984 kokso my sme fakt narovnako 😅 ..mne vcera uz zacal ovu hlien a dnes som bola na sone a ze uz sa mi spusta pomaly ovu..ale preistotu to poistil pregnylom 😀
@alilka tak dnes folikulometria..15DC a krasny 23mm folikul (co predosle cykly o tomto case bol len 18 a 19mm), sliznica pripravena cize zacinam ovulovat..ale poistil to aj pregnylom 😅
@linda1984 neboj veď nemusíme presne vediet hodinu ovulky,dolezite je,ze vies ,ze teraz sa to chysta,ci uz dnes,zajtra,napozajtra...chlapa mas este doma,poskusajte a bude,netreba to mic pitvat. A ak pride mrcha tak aspon budeme vediet kedy cca bola ovu a kolko mas lutealnu fazu...ja som na tej zahraničnej stránke,co tu kocky davali zadala aj lutealnu fazu a kalkulacka mi presne podľa toho vypočítala plodne dni aj s ovuláciou a sedelo to podľa realu...sk kalkulačky sa netrafili ani jedna! Ale staci ked budeš testovat ako teraz ☺
Ahojte baby, myslíte ,že môže byť aj príznak keď má dnes pichlo zo spodu ale úplne taká ostrá bolesť mám pred menštruáciou, s mužom sa snažime o bábätko a k tomu som chorá, dva týždne dozadu mi bolo úplne zle závraty, bolesti v podbrušku, zvracala som, prsia má bolia sem tam aj zapicha v nich a niekedy sa objavia modré žily, aj kríze zabolia mens mám dostat 5.2.takže dúfam, že mrcha nepríde ďakujem 🙂 testy s robila štyri ale 10 dpo a boli neg snáď je ešte nízke hcg či🙂
@tamarka9 nooo ved to som sa tento mesiac ani nechystala to extra pitvat... Ale už keď to meriam tak mi to nedá a hlavne už aj budúci ma to bude matat, ze odmerať si kedy mam presne ovu... Teraz ani neviem kedy mam očakávať ms keďže naposledy meškala dva dni... Keď ma prísť tak radšej skôr, nech nečakám ako minule 😒
@linda1984 my mame spermiogram za sebou a mame normosperm cize ok..ja uz som clostil 3ti mesiac ale dala som este predpisat..ale chcem ist ne nejaku kliniku lebo ja dochadzam do Tn z Ba a je to casovo narocne..ale uvidim, lebo som si povedala ze ak sa to teraz nepodari tak asi kaslem na to

@myskahryzka Ved toto tak zajtra tam zajdem aj kd niesom tym nadsna lebo nerada tam chodim ale stym už nič neurobím. Ved zajtra dam vediet ale na 99 percnt o budu cysty