Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@myskahryzka áno tak ako si písala to prvé..Keď ti BT vstupné nemá už dôvod klesať takže tou druhou alternatívou sa ani nezapodievaj 😁😁 na konci budeš vidieť pekne tú prvú fázu a druhú v tej krivke 😊
@alilka No som ja zvedava co vyspekulujem. Zajtra si omeram, ze aka je. Aj dnes som chcela, ale nechcelo sa mi 😀
@mojezlate ovarrium je vajecnik,to číslo môže byt jeho dlzka v mm. No každopádne veľkosť vaječníkov nena s tehu nic spoločné,akože nechápem tých lekarov. V tvojom prípade ked este vie ze sa snazite o bábo,je odobranie krvi na hcg priorita,môže sa jednat aj o mimomaternicové tehu,vtedy testy cadto nezachytia hcg,lebo je ho malo. Flakaci su to a este vyššie platy pýtajú. No nic,len testuj moja,uvidime....
@myskahryzka aha ale tak už to mam za sebou a mam pokoj, ešte tam videl drobne cysticke zmeny ale že tie su neni problémom
@myskahryzka áno meni,ale nie nejako vyrazne,meni sa aj vekom,každou ovuláciou,ale na iné parametre sa mohol pan doktor este zamerat...
@tamarka9 Tak ano, ale v tomto kontexte to asi dr myslel v zavislosti na faze cyklu, ked isla na vyvolavacku.
@myskahryzka nie nie počas ms máš pauzu ,potom cca5dc začínaš zasa 😉 si to zaznacuj do grafu menštruácneho kalendára ak nás tu appku ,😉
ahojte, tak sa pridavam aj ja, snazime sa od leta, aj pred ovu aj v den aj po a stale nic, mrcha chodi na den presne a aj ovulku si citim v dany den....prve sa nam zadarilo 3 mesiace po vysadeni antikoncepcie.....zbadala som na sebe uz druhy mesiac,ze po ovulke ale este nie tesne pred mrchou ma strasne bolia prsia, predtym som to nikdy necitila....zajtra sa chystam k doktorovi, nejak sa mi to nezda.... tak vam vsetkym drzim palce zatim 🙂
@alilka ok. idem to nastudovat radkyna moja symptotermalna.. Teda v tomto pripade len termalna 😀
My sa snažíme 2 roky.. 19.1 som si nasla na teste // ..Ale prišli sme o to :/ som strašne smutná.. Doktorka mala podozrenie na mimomaternicove tehotenstvo,, HCG mi kleslo :/ Verím že sa to tohto roku podarí :( a hlavne bez konplikacií
Ahojte baby potrebujem radu včera Som si poobede robila tehu test ukázalo mi tam dvě ciary ale ta druhá Bola taká slabulinka no na to večer som dostala ms Ako to mám chápat?
@myskahryzka no len študuj poriadne 😁😁 budem ťa skúšať 😂😂😛😛 no a ak vďaka tomu otehu tak si to budem pripisovať na svoje "konto" 😛😛
@martina1614
Ahoj viem ako sa citis ja som prišla o chlapceka v 20tt a teraz sa snazime 6mesiacov..neboj bude dobre pobehaj si vyšetrenia a pustí to z hlavy len si uzivajte...
@sevcikovaanna
Dnes sa strašne citiím,, mi sme boli asi v 5-6 tt strašne som sa tešila,, konečne po dvoch rokoch sa to podarilo a nakoniec to takto dopadlo :( Ale zrejme to tak malo byť,,:(
@martina1614 to mi je luto ale neboj to bude dobre uvidíš ani sa nenazdas a budeš mat svoje babo ktoré ta bude neskutočne lubit😊
@mojezlate Ďakujem za podporu 🙂 cenim si to 🙂 Verím v to že bude dobre. Maternica sa mi teraz posilní a babatko sa pekne udrží 🙂
@martina1614
Neboj bude druhé...ja som si presla peklom do dnes to boli...no konečne som to uzavrela uzivam si muzicka a snáď budú // čoskoro...pijem alchemiku papem grep brala som inofocil combi no už som skončila...skratka musis sa s tým zmieriť aby si mohla znovu začať viem hovorí sa to ťažko ale inak to nepojde
@sevcikovaanna Obdivujem ťa. Fakt. Ja som inofolic brala, no mne nezabral, u mna boduju kvapky estrozin.. dalo my to aj menzes do normalu, aj ovulku,, tak som si myslela ze aj babo sa nam zadarilo vdaka tym kvapkam, Grep je na čo dobrí? to je na hlien ?
@martina1614
Baby tu písali do ovulky grep potom ananas. Tak som to skusila aj ja...lieky som už brala dlho tak dávam pauzu...ja som mala mirenu a hneď po vytiahnuti som otehotnela no zo zlým koncom...teraz snáď uz bude vsetko ok ...odporucim ist na dovolenku nam to pomohlo trošku zabudnúť a strata dovolenka nas veľmi spojila tak mne je oporou polovička ...

@tamarka9 ne nebral mi krv len mi hovoril niečo že ovarium je 44,3