Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Tak volala som gynekologyčke, a povedala že je to možné ak do utorka nepríde ms tak dame stretko a zrobí ultrazvuk. Ale dovtedy ako vydržííím. Ešte že synček má prázdniny tak na to tak nebudem možno myslieť 🙏
@tamarka9 ovulka mala byť najsilnejšia podľa kalkulačky 16teho januára, alen nemala som testy, nemerala som. Týždeň pred očakaávanou menštruáciou som mala príznaky,ale teraz mám také stavy znova. Tak je pravda že minulý cyklus som musela brať duphaston. Bez nich som úplne nepravideľná, takže aj s tým mám problém.Niekedy ms úplne vynechám, tak som si už dúfala že sa to po tabletkách ustáli.
@123choco123
Tak začneme ďalší mesiac odznova a berieš nejaké tabletky kvoli cyklu?
@pucca144 zatial som si sama len tak nasadila Vitex...cez leto to zacnem riesit uz naplno..cykly su nepravidelne kvoli stitnej zlaze na to mam euthyrox, najblizsiu kontrolu mam na konci mesiaca, tak uvidime co poradi aj endokrinolog
@123choco123 držím palčeky ja idem na vyšetrenie v utorok dovtedy sa asi na hlavu postaavím mám ttakú predtuchu že mi zas nasadia tabletky inak to nepojde :(
@pucca144 och joj...ked niekto chce tak to nejde a niekomu sa zadari len sa obtrie o chlapa :D to je sen!
@123choco123 tak veru ja už som nedufala,no po operácii ma potešili že skuste ale čo za nervy to obnáša. Aj by som prijala keby nejaké mi nechali pri dverách 🙂
@pucca144 ja nie :D ja sa tesim aj na tych 9mesiacov 🙂 urcite by som to chcela zazit aspon raz
Jooj zienky ako tak citam tak nas tu je neurekom co sme nervozne a nevieme co a ako a kedy ..na vsetko treba cas a trpezlivost..no to neznasam ked mi niekto povie ..tak len hlavy hore snazilky ved mame este pred sebou dost mesiacou a aj nervou my zenske to zvladneme 😉
Ahojte..môžem sa pridať ? Som tu nová a neviem ako to funguje ..no len viem ze sa snažíme a bábätko a nejde nám to tak neviem ako sa pohnúť
@alilka aaale..poznam osobky ktore to zvladli aj s tromi 😉 ...no ja pravdepodobne hej..v pondelok som dostala pregnyl s tym ze mi vravel ze uz sa mi asi spusta ovu aj bez toho..ale len pre "poistenie"...takze ocu uz asi bola..aj sme skusali hned tak uvidim..akurat tie migreny..aj vcera aj dnes som si musela dat paralen..tak sa bojim ci to nejako neovplyvni 🙄

@alilka prosim ta a kolky den cyklu si ?