icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
lala1501
2. feb 2017

@alilka prosim ta a kolky den cyklu si ?

alilka
2. feb 2017

@lala1501 8dc 😊

pucca144
2. feb 2017

Tak volala som gynekologyčke, a povedala že je to možné ak do utorka nepríde ms tak dame stretko a zrobí ultrazvuk. Ale dovtedy ako vydržííím. Ešte že synček má prázdniny tak na to tak nebudem možno myslieť 🙏

tamarka9
2. feb 2017

@pucca144 hm skoda a ako dlho meska?

tamarka9
2. feb 2017

@nica_s to vazne vitamin C oddialuje ms? U mna som nic take nespozorovala...

pucca144
2. feb 2017

@tamarka9 30.januára mala začať

tamarka9
2. feb 2017

@pucca144 hm tak to už dost meska,toto su snáď najhoršie dni,ked ani ms,ani test 😤 no držím paste,aby už nedošla. A ovulka vies kedy bola?

123choco123
2. feb 2017

Tak Tento mesiac uplne cele zle... ovu bolesti som mala avšak na teste mi ovu nevysla ani raz....ovu testy su uz uplne svetle, tehu zatial biele... :-/ cykly mam niekedy aj 70dni

pucca144
2. feb 2017

@tamarka9 ovulka mala byť najsilnejšia podľa kalkulačky 16teho januára, alen nemala som testy, nemerala som. Týždeň pred očakaávanou menštruáciou som mala príznaky,ale teraz mám také stavy znova. Tak je pravda že minulý cyklus som musela brať duphaston. Bez nich som úplne nepravideľná, takže aj s tým mám problém.Niekedy ms úplne vynechám, tak som si už dúfala že sa to po tabletkách ustáli.

pucca144
2. feb 2017

@123choco123
Tak začneme ďalší mesiac odznova a berieš nejaké tabletky kvoli cyklu?

123choco123
2. feb 2017

@pucca144 zatial som si sama len tak nasadila Vitex...cez leto to zacnem riesit uz naplno..cykly su nepravidelne kvoli stitnej zlaze na to mam euthyrox, najblizsiu kontrolu mam na konci mesiaca, tak uvidime co poradi aj endokrinolog

pucca144
2. feb 2017

@123choco123 držím palčeky ja idem na vyšetrenie v utorok dovtedy sa asi na hlavu postaavím mám ttakú predtuchu že mi zas nasadia tabletky inak to nepojde :(

123choco123
2. feb 2017

@pucca144 och joj...ked niekto chce tak to nejde a niekomu sa zadari len sa obtrie o chlapa :D to je sen!

nica_s
2. feb 2017

@tamarka9 mno...vraj hej...cez leto mi to oddialo tak o 2-3 dni...nič extra....aspoň si to namýšľam 😀

pucca144
2. feb 2017

@123choco123 tak veru ja už som nedufala,no po operácii ma potešili že skuste ale čo za nervy to obnáša. Aj by som prijala keby nejaké mi nechali pri dverách 🙂

123choco123
2. feb 2017

@pucca144 ja nie :D ja sa tesim aj na tych 9mesiacov 🙂 urcite by som to chcela zazit aspon raz

pucca144
2. feb 2017

@123choco123 určite to príde 🙂 len sa musíme troška potrápiť

mojezlate
2. feb 2017

@tamarka9 nie neprišla a test negativny dnes som si robila😞

iva0905
2. feb 2017

Jooj zienky ako tak citam tak nas tu je neurekom co sme nervozne a nevieme co a ako a kedy ..na vsetko treba cas a trpezlivost..no to neznasam ked mi niekto povie ..tak len hlavy hore snazilky ved mame este pred sebou dost mesiacou a aj nervou my zenske to zvladneme 😉

janulino
2. feb 2017

@iva0905 ahoj tieto pocity mam aj ja a neviem sa v noci hlavne "docikat"..dnes ma divne picha tiez vo vajecniku odkial som pocas ovulacie pocitovala bolesti..netusim co to je ale dobre by bolo keby to boli pozitivne priznaky..🙏👶🙏

nikusiak9
2. feb 2017

Myslite ze este zosilnie ci je uz pozitivny? Doteraz ziadne druha ciarka nebola...nalavo 16DC

miriamn76
2. feb 2017

@nikusiak9 este mu kusok chyba

iva0905
2. feb 2017

@janulino no uvidime ja mam take divne tlaky v podbrusku hmm uvidime co z toho bude dufam a pevne verim ze mrcha 9.2.nedojde

janulino
2. feb 2017

@iva0905 ja ju "cakam" na 8.2 🙄 lepsie povedane je ju uz vobec necakam..ked pride bude velmi nevitana 😔🙈

juulaa
2. feb 2017

Ahojte..môžem sa pridať ? Som tu nová a neviem ako to funguje ..no len viem ze sa snažíme a bábätko a nejde nám to tak neviem ako sa pohnúť

alilka
2. feb 2017

@tifinka zlato dnes som bola na folikumetrii som 8dc 11mm folikul..Ale ja som ich tam videla 3 😲😲 v pondelok zasa .

tifinka
2. feb 2017

@alilka budu trojcata?? 😉 noo..mne povedali ze 11mm este nic nie je..bezne su tak 10mm...az ked budu 15mm az potom su nazvane ako dominantne...tak silno drzim paste 🙂

alilka
2. feb 2017

@tifinka zatiaľ o dominantnom nevrávela nič..Ale presne mi to sedí podľa minulých mesiacov veľkosťou..Pred dvoma som mala na 9dc 12mm,pred mesiacom na 7dc 10mm a teraz na 8dc 11mm 😁 tak to by som už na trojičky neriskovala. To je už moc 😲 ty sa ako máš?Už si po ovu?

tifinka
2. feb 2017

@alilka aaale..poznam osobky ktore to zvladli aj s tromi 😉 ...no ja pravdepodobne hej..v pondelok som dostala pregnyl s tym ze mi vravel ze uz sa mi asi spusta ovu aj bez toho..ale len pre "poistenie"...takze ocu uz asi bola..aj sme skusali hned tak uvidim..akurat tie migreny..aj vcera aj dnes som si musela dat paralen..tak sa bojim ci to nejako neovplyvni 🙄

alilka
2. feb 2017

@tifinka ale veď už clostyl si dávno dobrala ešte stále máš migrény?Nie Paralen v malom množstve neuškodí..Môžu ti aj tehuľky 😉 takže si možno 2,3dni po ovu..Držím palce 😊