icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
juulaa
2. feb 2017

Tak asi novych clenov moc nepripustata. Myslela som že tu nájdem nejaké odpovede..aj tak ďakujem

tifinka
2. feb 2017

@alilka praveze ja mam migrenu presne okolo ovu, neviem ci aj nie v ten den.. ☹ no..mozno tie dva dni..kazdopadne sme skusili nedela, pondelo, streda..tak uvidime..a dakujem..ved aj ty uz sa blizis ku dnu "D" 😎

xlindus
2. feb 2017

@juulaa ahoj🙂

juulaa
2. feb 2017

@xlindus ahoj a ďakujem pekne za povšimnutie 🙂

xlindus
2. feb 2017

@juulaa 🙂 len si tak čítam komenty..a pozerám že ti nikto neodpisuje 🙂 ako si na tom? koľko sa snažíte? čo by ťa zaujímalo? nie som odborník ale rada s tebou pokecám 🙂

iva0905
2. feb 2017

@janulino no tak drzme si palce nech sa mrcha neukazuje minimalne 9mesiace

alilka
2. feb 2017

@tifinka tak ja mávam na 16dc čiže počítam že za týždeň cca 😁ale keď sa aj teraz nezadari mám posledný mesiac s clostylbegitom ,😐😐

juulaa
2. feb 2017

@xlindus este raz ďakujem pekne 🙂 teraz vo februári to bude rok co sa snažíme a nič .tak som s toho nejako nesvoja.. vlastne neviem ako ďalej. Aké kroky podstúpiť.. bola som u gynekológa ale ten sa nejako nevyjadril.. povedal len ze mam lenive vajcovody ale nič viac..ze to nemusi byt dôvod ze sa nám nedarí..tak ma zaujíma ci mam skúsiť vyšetrenie v reproducnych centrách alebo čo..a naozaj este raz ďakujem

xlindus
2. feb 2017

@juulaa 🙂ja som to tiež začala riešiť cez môjho gynekológa, ale tiež to bolo o ničom...spravil mi jedno vyšetrenie..a všetko trvalo nejako dlho..tak sme sa s mužom rozhodli ísť na kliniku, kde nám spravili behom 1 hodiny všetky potrebné vyšetrenia 🙂 nestálo nás to vôbec nič, náš problém je v tom, že nemám žiaden problém..takže tiež nerozumiem🙂 ja som bola aj na zákroku kde mi zisťovali priechodnosť vaječníkov, nakoľko všetko je v poriadku aj z mojej strany aj z manželovej tak nám odporúčili IUI. My sa snažíme už viac ako rok a pol.

juulaa
2. feb 2017

@xlindus aká to bola klinika ak sa môžem opýtať ..a čo je IUI ? Držím samozrejme palce aby sa vám to podarilo.😉

tamarka9
2. feb 2017

@juulaa akože vážne??? O siedmej sem das prvý príspevok a už o pol ôsmej sa urážaš že ti všetky neodpisujeme? A co si myslis,že my sme tu všetky 24 hodin denne?kazda baba je tu vitana a vždy sa tu so všetkými bavíme,ale nie sme tu na počkanie....

xlindus
2. feb 2017

@juulaa vieš čo chodím do ISCARE, to je v BA, odkial si ty? a tvoj priateľ/muž bol na vyšetrení? IUI je v preklade inseminácia🙂

juulaa
2. feb 2017

@xlindus som zo šale.. nie este nebol ma žiadnom vyšetrení.. asi by bolo vhodné aby išiel aj on ze ? V ba je aj fericent je to podobna klinika asi

juulaa
2. feb 2017

@tamarka9 neurazila som sa len som bola smutná.mrzí ma ak si si to tak vysvetlila.a netreba hneď útočiť na mňa.. tak prepáč

sugarinka10
2. feb 2017

@janulino Ahoj ja som na tom rovnako, tiež čakám v stredu a cítim posledné dni bolesti v podbrušku a dnes som mala aj výtok nejaký ako počas ovu.. kolko sa snažíte? my od oktobra

tifinka
2. feb 2017

@alilka ja som bola pondelok 15DC..cize tiez mi to vychadza tak nejako..a kolkto cyklov uz si mala clostil? a preco posledny pokus?

xlindus
2. feb 2017

@juulaa určite je veľa podobných kliník. Ja som si vybrala podľa toho že to mám blízko od domu 🙂 ale chodím tam k veľmi zlatému doktorovi 🙂 jasné najprv musí ísť tvoj muž na vyšetrenie aby sa vylúčilo že môže byť problém na jeho strane...lebo väčšinou ženské vyšetrenia sú vždy zložitejšie. A mne najprv robili klasickú gynekologickú prehliadku, brali mi krv, hormonálny profil. A kedže bolo všetko ok, tak som išla na ten zákrok kde zistia či mám priechodné vaječníky..to bolo tiež v pohode takže uvidíme čo bude ďalej🙂 ale netreba sa stresovať 🙂

tifinka
2. feb 2017

@xlindus ahoj..tiez zvazujeme nejaku kliniku v Ba ale neviem kam ist..rozmyslam medzi iscare a GynFyv..do iscare chodila byvala kolegyna a uz ma babatko vdaka nim..aki tam su ludia? aky maju pristup?🙂

tamarka9
2. feb 2017

@juulaa tvoj príspevok nevyznel smutne,ale urazene. Nic to,zlý začiatok,dobrý koniec 😉 niekedy tu proste nie je nikto aj cely den...ale inak sa snažíme povzbudiť a odpovedať aj na tie najdivnejsie otázky,keďže s parterom,resp s ľuďmi,ktorý prave deti neriesia to moc nejde..no a odporucam zmenit lekara,keby mne povedal že mam lenive vajcovody,tak sa ho spýtam že kde študoval medicinu,lebo toto znie ako odpoveď z nejakej rozprávkovej knizky. Skus pozisťovať i ego lekara,pripadne nejaké centrum,ked už rok nic,treba,sa poobzerať,ci je všetko ok

xlindus
2. feb 2017

@tifinka ahoj 🙂 ja som maximálne spokojná 🙂 ale ja som sa riadila fakt iba podľa toho čo mám najbližšie k domu😂 neriešila som recenzie alebo niečo podobné ale neľutujem🙂

tifinka
2. feb 2017

@xlindus oni su na prievozskej?

tifinka
2. feb 2017

@juulaa ahoj..ja by som tiez v tomto pripade zmenila lekara...mne moj povedal ze mam schudnut vsetko sa mi upravi a aj otehotniem..a to ma dorazilo..a potom som zmenila lekara a ten mi hned porobil vysetrenia a zistil ze nemam ovu a zacali ma liecit..

juulaa
2. feb 2017

@xlindus ak som dobre pochopila tak priateľa vyšetria na klinike áno ? A za prvú konzultáciu a vyšetrenie sa platí niečo ? No mne pomaly ťahá na ,30 tak začínam aj stresovat i keď viem ze vy som nemala

xlindus
2. feb 2017

@tifinka áno Apollo II, a veľké plus aspoň pre mňa bolo to, že všetko je tam veľmi rýchle🙂

alilka
2. feb 2017

@tifinka tak teraz mám 3ti cyklus clostylbegit a potom musí byť pauza. Ak to nevyde je na rade dráhy 😁😁

tifinka
2. feb 2017

@xlindus tak asi tam pojdem aj ja...v podstate to mam tiez kusok a vdaka za info..a ozaj ako prebieha vysetrenie priechodu vajcovodov? toho sa strasne bojim 🙄

juulaa
2. feb 2017

Moj gynekológ je bývalý primátor 🙂 tak politika mu je asi bližšia... ale co poznám baby co k nemu chodia nevedia si ho vynachváliť..nemozem povedať je príjemný no mam pocit ze moj problém moc nerieši

xlindus
2. feb 2017

@juulaa jasné aj jeho aj teba vyšetria ihneď už na prvej konzultácii 🙂 nie neplatí sa nič za tieto vyšetrenia, my sme platili až za ten zákrok kde mi zisťovali priechodnosť. Inak nič 🙂 No ja mám teraz v máji 28 a nemusím ti hovoriť že skoro všetky kamošky už majú deti a tie otázky typu no čo vy kedy už sa na tom dobre bavím 🙂

tifinka
2. feb 2017

@alilka aj ja som teraz treti mesiac..a pytala som sa lekara ze co je na tom pravda ze to treba po troch mesiacoch vysadit lebo ze som to citala ze to tak je..tak sa zasmial ze kde som to citala..a ze vobec sa to nemusi..ze az pol roka sa moze brat a potom sa zvacsa pristupuje k inym sposobom, lebo ze sa treba pohnut a ked to nevyslo asi to nebolo dostacujuce

juulaa
2. feb 2017

@xlindus tak sa tam objednam..nepotrebujem žiaden papier od gynokologa? Aby som bola pripravená 🙂 presne viem o čom hovoríš všetci uz detičky a na mňa nechápavo pozerajú ze my nič 😀