Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@xlindus este raz ďakujem pekne 🙂 teraz vo februári to bude rok co sa snažíme a nič .tak som s toho nejako nesvoja.. vlastne neviem ako ďalej. Aké kroky podstúpiť.. bola som u gynekológa ale ten sa nejako nevyjadril.. povedal len ze mam lenive vajcovody ale nič viac..ze to nemusi byt dôvod ze sa nám nedarí..tak ma zaujíma ci mam skúsiť vyšetrenie v reproducnych centrách alebo čo..a naozaj este raz ďakujem
@juulaa 🙂ja som to tiež začala riešiť cez môjho gynekológa, ale tiež to bolo o ničom...spravil mi jedno vyšetrenie..a všetko trvalo nejako dlho..tak sme sa s mužom rozhodli ísť na kliniku, kde nám spravili behom 1 hodiny všetky potrebné vyšetrenia 🙂 nestálo nás to vôbec nič, náš problém je v tom, že nemám žiaden problém..takže tiež nerozumiem🙂 ja som bola aj na zákroku kde mi zisťovali priechodnosť vaječníkov, nakoľko všetko je v poriadku aj z mojej strany aj z manželovej tak nám odporúčili IUI. My sa snažíme už viac ako rok a pol.
@janulino Ahoj ja som na tom rovnako, tiež čakám v stredu a cítim posledné dni bolesti v podbrušku a dnes som mala aj výtok nejaký ako počas ovu.. kolko sa snažíte? my od oktobra
@juulaa určite je veľa podobných kliník. Ja som si vybrala podľa toho že to mám blízko od domu 🙂 ale chodím tam k veľmi zlatému doktorovi 🙂 jasné najprv musí ísť tvoj muž na vyšetrenie aby sa vylúčilo že môže byť problém na jeho strane...lebo väčšinou ženské vyšetrenia sú vždy zložitejšie. A mne najprv robili klasickú gynekologickú prehliadku, brali mi krv, hormonálny profil. A kedže bolo všetko ok, tak som išla na ten zákrok kde zistia či mám priechodné vaječníky..to bolo tiež v pohode takže uvidíme čo bude ďalej🙂 ale netreba sa stresovať 🙂
@juulaa tvoj príspevok nevyznel smutne,ale urazene. Nic to,zlý začiatok,dobrý koniec 😉 niekedy tu proste nie je nikto aj cely den...ale inak sa snažíme povzbudiť a odpovedať aj na tie najdivnejsie otázky,keďže s parterom,resp s ľuďmi,ktorý prave deti neriesia to moc nejde..no a odporucam zmenit lekara,keby mne povedal že mam lenive vajcovody,tak sa ho spýtam že kde študoval medicinu,lebo toto znie ako odpoveď z nejakej rozprávkovej knizky. Skus pozisťovať i ego lekara,pripadne nejaké centrum,ked už rok nic,treba,sa poobzerať,ci je všetko ok
Moj gynekológ je bývalý primátor 🙂 tak politika mu je asi bližšia... ale co poznám baby co k nemu chodia nevedia si ho vynachváliť..nemozem povedať je príjemný no mam pocit ze moj problém moc nerieši
@juulaa jasné aj jeho aj teba vyšetria ihneď už na prvej konzultácii 🙂 nie neplatí sa nič za tieto vyšetrenia, my sme platili až za ten zákrok kde mi zisťovali priechodnosť. Inak nič 🙂 No ja mám teraz v máji 28 a nemusím ti hovoriť že skoro všetky kamošky už majú deti a tie otázky typu no čo vy kedy už sa na tom dobre bavím 🙂
@alilka aj ja som teraz treti mesiac..a pytala som sa lekara ze co je na tom pravda ze to treba po troch mesiacoch vysadit lebo ze som to citala ze to tak je..tak sa zasmial ze kde som to citala..a ze vobec sa to nemusi..ze az pol roka sa moze brat a potom sa zvacsa pristupuje k inym sposobom, lebo ze sa treba pohnut a ked to nevyslo asi to nebolo dostacujuce

Tak asi novych clenov moc nepripustata. Myslela som že tu nájdem nejaké odpovede..aj tak ďakujem