Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@nikoleta_rapko jaaaj tak teraz som sa zasmiala aaaale kdeže plodná ved sama som milo prekvapená.Tento mesiac som čakala ,že bude s toho Gynexu mrchuša na čas len stále ma bolia prsia tak som na 10 DPO urobila tehu test a tam čosi slabulilinke bolo no a dnes už silnejši.
Ale tak vieš ako mrchuša by mala prísť v nedeľu tak este stále môže byt aj tá možnosť.
@nina4 budeme drzat palce neboj vsetko bude ok vyloz nohy a do nedele sa ani nepohni 🙂 inak mozem taku otazocku ty si skusena viac nez hociktory gynekolog :D kedy a ako casto ste sa nazili? den po pozitivnom teste? a le raz alebo kazdy druhy den?
@nikoleta_rapko uprimne snažilkovanie od 8 dňa cyklu kazdy deň.a este ti ma napadlo co tu niektore kočky pisali ,že hore nohy tak den pred ovu a cez ovu a den po ovu som skušala tak byt asi 10 min .hore nohy.No neviem čo pomohlo ale niečo asi hej 😊
@zuzu2901 dakujem a u Vas ako mate teraz pauzu kôli tej svadobnej ceste ?
@nina4 mala som dilemu ci kazdy druhy den alebo kazdy lebo teorie su rozne ale dam na teba a tento mesiac cez ovulku skusime kazdy den teda 🙂 mas krasne deticky drzim palce nech ciarka silnie a pribudne ti dievcatko nech sa to trosku zrovna :D
@nikoleta_rapko Budem silno drzať palce aby si aj ty coskoro mala tie vytúžene // .My mame to plodne obdobie kazdy druhy mesiac lebo mi zobrali pravy vajcovod.A veru dievčatko by sme brali uz pri najmensom nam stale tvrdili ,že dievčatko a hľa chlapča ak buk 😊
@nina4 tak ty potom nie si jablon ale carodejnica co ty s jednym vajcovodom za kuzla dokazes :D bude to dievcatko a hotovo :D
ako ked mas 6 dni pred MS takto viditelny testik tak tfuj tfuj tfuj ale vyzera to slubne lebo ja som takyto mala pri biochemickom ked mi 2 dni meskala...🙏
@uluulu ako ked mas 6 dni pred MS takto viditelny testik tak tfuj tfuj tfuj ale vyzera to slubne lebo ja som takyto mala pri biochemickom ked mi 2 dni meskala...🙏
Babenky boli ma maternica este ovulacia by nemala ani byt 13dp ...mate skuse
@sonazitnanova dnes mam cely den tmavozlty vytok, no uz teraz vonkoncom nic nechapem...
@nina4 jeej super blahozelam :* :* uz nech len nech si tak pekne rastie drbcek 9 mes :D

@nina4 to je krasny testik.Drzim palce aby silnela druha ciarka moja 😍