icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
zuzu2901
autor
3. feb 2017

@nina4 to je krasny testik.Drzim palce aby silnela druha ciarka moja 😍

nina4
3. feb 2017

@nikoleta_rapko jaaaj tak teraz som sa zasmiala aaaale kdeže plodná ved sama som milo prekvapená.Tento mesiac som čakala ,že bude s toho Gynexu mrchuša na čas len stále ma bolia prsia tak som na 10 DPO urobila tehu test a tam čosi slabulilinke bolo no a dnes už silnejši.
Ale tak vieš ako mrchuša by mala prísť v nedeľu tak este stále môže byt aj tá možnosť.

nikoleta_rapko
3. feb 2017

@nina4 budeme drzat palce neboj vsetko bude ok vyloz nohy a do nedele sa ani nepohni 🙂 inak mozem taku otazocku ty si skusena viac nez hociktory gynekolog :D kedy a ako casto ste sa nazili? den po pozitivnom teste? a le raz alebo kazdy druhy den?

nina4
3. feb 2017

@nikoleta_rapko uprimne snažilkovanie od 8 dňa cyklu kazdy deň.a este ti ma napadlo co tu niektore kočky pisali ,že hore nohy tak den pred ovu a cez ovu a den po ovu som skušala tak byt asi 10 min .hore nohy.No neviem čo pomohlo ale niečo asi hej 😊

@zuzu2901 dakujem a u Vas ako mate teraz pauzu kôli tej svadobnej ceste ?

nikoleta_rapko
3. feb 2017

@nina4 mala som dilemu ci kazdy druhy den alebo kazdy lebo teorie su rozne ale dam na teba a tento mesiac cez ovulku skusime kazdy den teda 🙂 mas krasne deticky drzim palce nech ciarka silnie a pribudne ti dievcatko nech sa to trosku zrovna :D

nina4
3. feb 2017

@nikoleta_rapko Budem silno drzať palce aby si aj ty coskoro mala tie vytúžene // .My mame to plodne obdobie kazdy druhy mesiac lebo mi zobrali pravy vajcovod.A veru dievčatko by sme brali uz pri najmensom nam stale tvrdili ,že dievčatko a hľa chlapča ak buk 😊

nikoleta_rapko
3. feb 2017

@nina4 tak ty potom nie si jablon ale carodejnica co ty s jednym vajcovodom za kuzla dokazes :D bude to dievcatko a hotovo :D

uluulu
3. feb 2017

baby čo vravíte na tento, do MS 6 dni, no nevydržala som,... viem, že sa oplatí až pár dní po vynechaní, ale predsa len som zvedavá, že či tam niečo môže byť

nikoleta_rapko
3. feb 2017

@uluulu ja som slepuch ale toto vidim aj ja je to tam!!! 👍 🙏

uluulu
3. feb 2017

@nikoleta_rapko takže len dufat, že MS nepríde a babo sa uchyti.

tamarka9
3. feb 2017

@uluulu ciarky ako sa patri 😉 a aj vies kedy si mala ovlku,ze test tak skoro ukazal? A gratulka,len nech to silnie!

nikoleta_rapko
3. feb 2017

ako ked mas 6 dni pred MS takto viditelny testik tak tfuj tfuj tfuj ale vyzera to slubne lebo ja som takyto mala pri biochemickom ked mi 2 dni meskala...🙏

nikoleta_rapko
3. feb 2017

@uluulu ako ked mas 6 dni pred MS takto viditelny testik tak tfuj tfuj tfuj ale vyzera to slubne lebo ja som takyto mala pri biochemickom ked mi 2 dni meskala...🙏

uluulu
3. feb 2017

@tamarka9 mala som ovulku hneď po MS, tak preto som nevydržala a začali mi nejaké veci smrdieť, tak že testnem

tamarka9
3. feb 2017

@uluulu ja som mala ovulku 10DC,preto sa pytam...cyklus mam 27 dnovy,dnes som len 7DPO.

sevcikovaanna
3. feb 2017

Babenky boli ma maternica este ovulacia by nemala ani byt 13dp ...mate skuse

uluulu
3. feb 2017

@tamarka9 ja mávam neprevidený cyklus ( raz 31, potom 28 a tak) ... ciže podstatné bude spraviť si test keď mi bude aspoň 5 dni meškať MS a uvidím, že či som tehotná

mojezlate
3. feb 2017

@tamarka9 tak ja už 17 den čo mi meska ale testikom nezamavam lebo mam pichnutu vyvolavacku lekar povedal že na tehu to nevypada

lilien1914
3. feb 2017

@sonazitnanova dnes mam cely den tmavozlty vytok, no uz teraz vonkoncom nic nechapem...

matuska133
3. feb 2017

@nina4 jeej super blahozelam :* :* uz nech len nech si tak pekne rastie drbcek 9 mes :D

janulino
3. feb 2017

@tamarka9 ja som 6DPO..

janulino
3. feb 2017

@uluulu ahooj gratulujem..aku znacku testu mas,ze je taky rychly?😇

nina4
3. feb 2017

@nikoleta_rapko jeej no tak ked je to takto tak bude teda ta bambuľka 😘

janulino
3. feb 2017

@iva0905 musis verit..mna zatial prsia nebolia a to zvyknu tyzden pred,ale ja uz tiez nicomu neverim po poslednej meskajucej MS 😅 teraz sa len ananasujem 🙏

nina4
3. feb 2017

@uluulu ano je tam supeeer gratulka 😍😘

uluulu
3. feb 2017

@janulino mamatest 10

janulino
3. feb 2017

@uluulu dakujeem 😇

iva0905
3. feb 2017

@janulino no ved prave tak ja este verim pokial nedojde mrcha..TAK DRZTE VSETKY PALCEKY haha dakujem ..dodava mi to fajn energiu ked ma niekto povzbudzuje

janulino
3. feb 2017

@iva0905 verim tomu, že ak nie tento cyklus, tak aspoň tento rok si všetky nájdeme // 🙏😇❤

besser
3. feb 2017

@uluulu jej gratulujem !! Určite ti musi byť neopísateľný pocit vidieť to! Ostaň zdravučka aby bolo všetko v poriadku 😊