Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@lala1501 ahojcek no dnes rano vystafirovana k doktorovi este skoro rano vstavam aby som dlho necakala a na dverach ze dovolenka?? Skoro ma vystrelo.. chcela som aby pozrel fol. ci sa neblizi ovu lebo jak sa mi rozhadzal cyklus netusim kedy bude:( tak tento mesiac to mozno zase nevyjde:-/ ty si ako na tom?🙂 ovu je podla apky?🙂
@lilien1914 ja uz druhy mesiac som mala presne to iste co ty stale na den presne chodila a tieto dva mesiace 6dni meskala a v januari 5:-/ tiez beriem inofolic a vit.E
@simka2433 tak uz je vytok taky do hneda, taky som mala pri prvom babatku pamatam sa, ale este pred mrchou a ta nakoniec neprisla....takze to bolo asi uhniezdovanie... ake teraz? Testy biele, kramy meskaju druhy den, ovulka bola 19.1. a milovali sme sa aj pred aj po...teraz nemozem mat uhniezdovanie.... ach nechapem
@lilien1914 nechcem ta zbytočne strasit ale ja som mala taky vytok pri mimomaternicovom a test tiez neukazal nic az po nejakom tyzdni od meskania
@lala1501 ved uz by som aj bola rada keby kramy nabehnu, chystalA som sa k dr beztak...takze pojdem tak ci tak.... na nervy toto...
@lilien1914 veru radsej chod.ja tam teraz chodim ako na klavir ,doktor ten ma uz asi aj vyrazky zo mna 😀
@lala1501 ja som dnes nic nevybavila a najblizsie tam bude az v piatok a to mozno uz bude po ovulke tak som manzelovi povedala ze tento mesiac skusame kazdy druhy den:D chudacik ten je zo mna asi uz na prasky:D no ked sa ti potvrdia datumy tak hned pis lebo sme mali navstevu tusim na rovnako a aj ovulku ukazuje rovnako... tak som velmi zvedava ;)
@lilien1914 no ja som tieto dva mesiace mala hnede spinenie trvalo 6dni a ptm sa spustila krasotina tak som bola z toho nestastna lebo presne v ten den ako prisla mi oznamovali kamosky ze su tehotne a toto sa mi dialo tie dva mesiace:( vies keby aspon na druhy den mi napisali ze su tehotne tak ok betiem tesim sa velmi ale preesne v ten den ked som sa snazila z toho dostat ze sa zase nezadarilo tak mi splechli tuto spravu... no hruza des:(
@simka2433 no to poznam a verim ti,ze si sa citila zle, uplne sa do toho viem vzit, aj okolo mna to je momentalne zaujimave a kazda jedna co povie robi opak, nejdem to tu riesit, lebo sa toho tu mozu dohladat....od leta si prajem, aby mrcha meskala, ale nie takto,ze mam pritom biele testy....a ake ja mam stastie pride to na mna v cakarni u lekara a zas mozem cakat kym prejde a az potom k dr.
@lilien1914 jedine co ma tesi ze v tom nie som sama uz si druha ktora preziva to iste ako ja. Tento mesiac mi panbozko nejako nepraje. Najprv ten doktor a teraz som si zo skoly od deti priniesla nadchu tak rychlo pijem paralen grip horuci nap. aby to nepreslo do chripky. Snad mi to neuskodi mam len prvy sacok v sebe. Ked sa dari tak sa dari:(
Nemohol zo zdravotnych dovodov..musela som mat ovulku velmi skoro. Uff..uz len aby mrcha nedosla, bojim sa, aby to nedopadlo ako naposledy
Tak po 2 dnoch meskania, dnes 1DC....ach nedari sa a nedari sa ten surodenec 😥😞😪
@lilien1914 tak to sa mi vobec nepaci:( neboj budeme zase spolu v marci dufat;)
Ja som mala 18 a vychádza mi na 6 tak ty budes mat podla mna neskor tiez mam taky dlhy cyklus ako ty.podla mna okolo 8.ale tak vravis ze skusas obden tak sa toho drz a urcite to nepresvihnes🙂

@tamarka9 😂😂😂 tak ty si ma teda rozosmiala 😂 plodí v aute 😁😁 makáme o sto šesť na byte,ani času niet písať..Ovu ešte len príde takže potom bude plodenie 😂