Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@ivankalaco jasne je to o ludoch aj lekar je clovek a kazdy si povie podla svojich skusenosti vedomosti 😉. Presne najdolezitejsie aby sme to vobec nemuseli absolvovat ani jedna. Velmi ti drzim palce aby testy vysli vyborne. Ja akurat cakam v centre na prvy utz....nervy mam co ma caka
Ahojte dievcata, tak idem z centra a dr zatial nevidela plod, len gestacny vak a zltkovy obal....vzali mi krv a v pondelok sa uvidi, ci hcg stupa. Ak by ne, je to jasne.....ak ano, tak cakame, ci sa prcek ukaze. Potom by nasledoval dalsi uzv o tyzden....No poviem vam pekne nervy su to? Stalo sa toto niektorej z vas?
@kakatulik to spinenie je po HSG nato ma upozornovala. Mna nadopovali liekmi ale dost to bolelo, nieje to nic take coby sa nedalo zvaldnut, uz aj horsie veci som zazila. Ked mi to robili prvy krat tak som nic necitila a teraz to bolo o dost vyraznejsie. Mozno nieco jemne prerazili lebo inak by to nemalo dovod boliet. V kazdom pripade kebyze som mala ist dnes dnes tak ide v pohode a bez strachu
@danicabbb podla poslednej ms som 6tt a podla uzv a velkosti gestacneho obalu som 5tt. Precitala som si spravu od dr a je tam pritomny aj zltkovy vak a aj zarodocny tercik no mimi nikde. Tak som z toho bola vcera mimo. Dr hovorila ze to nemusi vobec nic znamenat len hcg musi stupat.
@lavinis
@lavinis
@darci17 dakujem za povzbudenie ❤. Ja to porovnavam s predchadzajucim tehu a tam v 6tt aj srdiecko uz bilo. Preto ten stres. Viem ze to neovplyvnim no tyzden do uzv a vysledky hcg v pondelok su pre mna vecnost. Pevne dufam ze to bude v poriadku. Priznaky tehu zostavaju rovnake dnes mi bolo zle az na vecer to preslo.
ahojte dievcata pred chvilou mi volali z centra, konkretne dr, ze hcg jemne kleslo...pred tyzdnom som mala 4260 a teraz je po tyzdni 3990. Nie je to dobre znamenie, lebo by sa malo znasobovat , cize moje hodnoty by mali byt cez 10tis, aby to bolo prosperujuce tehu. V piatok idem na uzv a ked tam nebude plod, je rozhodnute. V kazdom pripade s tym ratam, pretoze stagnujuce a znizujuce hcg nevesti nic dobre. Dr sa chce len zrejme dohodnut a uistit, ze ako dalej....Nevzdavame sa vsak, beriem to ako dalsiu skusenost a viem, ze dokazem aj prirodzene otehu
@melmel78 čítala som to aj v inej diskusii (repromedica) a je mi z toho smutno. Sme momentálne na dovolenke a stále na teba myslím. Tak veľmi mi to dalo nádej, že zázraky sa deju ❤️ Neverím že to takto skončí! Je ešte nádej, že bude ten uzv ok? :( neviem čo napísať, si silná veľmi silná osôbka a držím neskutočne palce aby si sa dočkala svojho uzlicka šťastia aj s tvojou polovičkou ✊🏻
@ceklis si zlata, dakujem ze na mna myslis ❤ . No pravdupovediac, doktorka sa nevyjadrila vobec nijako, len v telefone hovorila, ze o tyzden na uzv treba a este raz zobereme krv. Podla mna chce byt len empaticka, lebo sama sa tesila, ze nam to vyslo bez ivf, riesi nas uz dlhe roky. Viem, ze ak som mala pred tyzdnom tak vysoke hcg jeho hodnota musi kazdy 2-3den narastat...a nedeje sa tak. Klesajuci hcg nevesti nic dobre, nie som plna ocakavania, predpokladam, ako to dopadne. Po tyzdni na uzv sice videla zltkovy vacok aj zarodkovy tercik, ale to nemusi nic znamenat. Bol by naozaj zazrak, ak by mi vzali krv a hcg prudko vyskocilo a ona videla embryjko aj so srdieckom. Ani neviem, ci sa taketo nieco vobec moze stat...moj pripad bude zrejme anembryomola, ale stava sa. Radsej z kratkej cesty zist, ako vo vysokom tehu riesit horsie problemy. Dam vediet ako sme dopadli v piatok..
@ingelika78 to je super! Dufam, ze sa tebe aj babatku dari dobre 🙂
@rami2410 dakujem Ti! Ano vsetko v pohode, vsetky testy vyborne, aj morfologicky ultrazvuk uz mam za sebou, som 23tt. Uz to snad doklepe do vitazneho konca 🙂
@danicabbb dakujem pekne, zajtra idem na interne predoperacne kvoli kyretu, lebo v pondelok, utorok mi ho dr spravi. Nahodou som ju stretla vcera v meste 🙂 .. Tak sme sa chvilku porozpravali. Inak sa stale citim tehotna, je mi zle, prsia ma bolia, zaludok, cely clovek.....ale viem, ze do krvi hcg vylucuje nie plod, ale zltkovy vak, ci ten gestacny vak. V kazdom pripade mi este raz vezmu krvicku a pozru v piatok na uzv situaciu.
Ahoj @rybka0703....🙂
@melmel78 Ahoj je mi ľúto,že to nevyšlo, ja som mala 2x missed a potom anembryomolu tiež.Ja som niekde čítala, ale neviem ,či to je pravda, že anembryomolu väčšinou máva žena len jedenkrát.Odvtedy som tehotná nebola to bolo cca pred 3 rokmi, ale my to nejak nesilíme, ani nerátam plodné dni, jedno dieťa mám a keď nebude druhé nič s tým neurobím, nechávam to na toho hore. 🙂 Tento rok budem mať 43. A na umelé nechcem ísť.Vám všetkým držím palce.🙂
@mamamonika si zlata, dakujem pekne 🙂 . Nuz stava sa, moja radost trvala kratko, ale uprimne....nie som smutna, beriem nejako v klude, normalne, bez stresu. Nekrvacam, nemam ziadne bolesti, zaco som rada. Ze aspon tohto som usetrena. Ja som prave citala ze anembryomola sa moze aj opakovat, niekde na fore som citala diskusiu a su baby, co ju mali viac krat. Preco sa to stane nikto nevie, proste priroda si vybrala. My deticky zial nemame, preto ta snaha a aspon to jedno keby sa nam podarilo, budem stastna. Je dobre ze ty to svoje snazenie beries prirodzene a nesilis to, psychika robi velmi vela aj tebe drzim palce 🙂

@melmel78 Ja som o tom hovorila s lekárom, keď som bola pred dvomi rokmi tehotná, on províziu z toho má, ale aj tak mi ten test nedoporučil.. každý lekár môže mať nato svoj názor.. Ja dúfam, že budem mať všetky výsledky v poriadku a nič takéto nebudem musieť riešiť 🙂