Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
Ahojte snažilky po 42+, chcem sa Vás spýtať otehotneli ste prirodzene, alebo po umelom oplodnení?
@rybka0703 Ja som prirodzene otehotnela 1x42,2x43,1x44,teraz som v 10 týždni, tento mesiac mám 45 rokov, ale to je už po IVF s DV..
@ivankalaco Ja mám teraz 43 rokov a snažíme sa len od októbra - novembra 2017, gyndoš mi povedal, že skúsime nejakô stimuláciu vaječníkov. Vôbec sa v tomto nevyznám. A deti ešte vôbec nemám. Držím palce do úspešného konca tehu.
...tak druhý KET neúspešný 😢
@rybka0703 Ďakujem 🙂 Asi mal na mysli Clostilbegyt.. počula som, že je dobrý.. Ja som s otehotnením nemala problém, len to vždy v prvom trimestri skončilo potratom..
@ketere To je mi ľúto ☹
@rybka0703 ahoj ja som zacala riesit umele oplodnenie ked som mala 35 rokov, mala som 4x1vf neuspesne, vlastne 2.pokus vysiel ale nedopadol dobre, potom som mala 4 x KET neuspesne. IUI neratam ako pokus, ale dajme tomu ze ano 🙂 to tiez neuspesne. No a nakoniec pred 5. ivf zistila dr ze som tehotna prirodzene....Tiez deti nemame.Drzim ti velmi palce, aby sa zadarilo. Kam sa chystas na umele oplodnenie?
@rybka0703 Ja po IVF, na prvy pokus. Ale 40 budem mat este len buduci mesiac. A tiez je to moje prve babo. Nejako mam pocit ze je tazsie otehotniet s prvym v takomto veku ako ked uz zena nejake deti mala...aj z okolia aj co citam na fore, mam taky pocit. Drzim Ti palce.
@ivankalaco Ivanka ako sa mas? Co nove?
@rybka0703 ja mam tiež 43, dve detičky, toho roku som otehotnela prirodzene, žial bábo malo vývojové vady a presne pred mesiacom sme o neho prišli. Myslím, že to ešte nevdzám a do konca roku tomu dám ešte šancu. Držím palce..... prirodzene sa dá, len ťažko povedať, ako si ty na tom, keďže si ešte dlho neskúšala, treba trošku posilniť imunitu a ženské veci
@melmel78 Dnes som 9+2..všetko v poriadku, len ma bolia prsia, stále by som spala a jedla 🙂 Radšej sa nevážim 🙂
@ivankalaco som rada, ze vsetko prosperuje ako ma 🙂 A nevadia ti prispevky na konikovi? Myslim tie negativne ze ci ta to nejako nerozrusuje
@rybka0703 samozrejme ze su - a je ich vacsina 🙂 Ja len z mojho bezprosttedneho okolia poznam zopar co mali deti po 40 + ja v 23tt.
@melmel78 písala som tu, len nechcem tiež strašiť ďalšie snažilky, lebo viem, že to bola iba náhoda. Vychádzali mi zlé krvné testy v prvotrimestriálnom skríningu, bola som u dvoch odborníkov, tak som dala ešte trisomy, žiaľ ten vyšiel pozitívny, takže na potvrdenie ešte amnio. Presne 7.8. sa to stalo, ani neviem, ako sa píše, keď bábo, ktoré sa narodí mrtve, tak nemôže zomrieť, ani sa narodiť, to je také celé zlé.... veľmi veľmi sme ho chceli, takmer 5 rokov sme skúšali a takto to dopadlo, prvý mesiac bol veľmi zlý, teraz je to lepšie trošku, lebo ma drží nádej, že sa to snad ešte podarí.
@dolynkag velmi velmi ma to mrzi 😢, nieco si spominam, ze si tu pisala...len sa to cloveku uz pletie, je nas tu vela . Ja som pred 2 rokmi prisla presne v rovnakom tyzdni o moje dievcatko, ale nie kvoli vyvojovej vade ale kvoli infekcii, na ktoru mi neprisli. Citim s tebou, bud silna, prajem ti z celeho srdca, aby sa ti to podarilo cim skor. Drz sa
@melmel78 Nečítam všetko.. lebo mi je to potom ľúto..

@melmel78 Tak veľmi držím palce, treba myslieť pozitívne určite sa zadarí.Áno máš pravdu, keďže už jedno mám a to bolo prvé bezproblémové tehotenstvo a potom 3x sa nezadarilo, tak som v inej pozícii aj psychickej ako niekto, kto nemá dieťaťko. Nesilím to, preto, lebo napíšem pravdu, že už sa aj trochu obávam, či to zvládnem, pociťujem sama na sebe už zmeny nálad aj telo už neposlúcha ako predtým,čiže čo má byť sa stane. 🙂 Ja som inak vždy otehotnela vtedy, keď som pila alchemilku a vždy 12 deň.Držím palce a dúfam, že čoskoro nám všetkým oznámiš krásnu správu.🙂