icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

kakatulik
7. sep 2018

@dolynkag moja zlatá ja to číslo sem ani písať nejdem,lebo ipsdnem do hlbokej depresie. Áno mám už viac ako 42🤣

melmel78
7. sep 2018

@kakatulik dakujeme 😘 . Podla fotky vyzeras vyborne a vek je cislo kasli na to.

dolynkag
7. sep 2018

@kakatulik tak len preto, lebo ja si pripadám trochu už ako posadnutá, že v takom veku také riešim, že už je to vysoké číslo, tak som chcela vedieť, či sú na tom ešte niektoré horšie /myslím posadnutosti po dieťatku/ 😀

danicabbb
7. sep 2018

@kakatulik vek je len číslo naša túžba po bábätku je najviac
👍😍♥️

rami2410
7. sep 2018

@dolynkag ja mam 44 (este par tyzdnov) a intenzivne pracujeme na babatku 😋 Ked moze Sklenarikova v 46 a Brigitte Nielsen v 54, tak preco nie my 😊 drzte palce baby

dolynkag
7. sep 2018

@rami2410 nie som si istá, či počali prirodzene, aj vôbec či to vynosili a porodili....neviem, s nimi by som sa neporovnávala...ale poznám viac žien, čo majú zdravé deti po 42....tak sa toho držím. Len sa hrozne bojím sklamania..... lebo takto 4 roky som čakala a každý mesiac nič a veru 4 roky už čakať nemôžem..... ten čas beží hrozne rýchlo. Tak som rada, že je nás viac..... držíme si palce.

kakatulik
7. sep 2018

@dolynkag
@melmel78 ale jasné. A áno,sú aj iné posadnuté. Ja Okolie vôbec neriešim, len občas keď si ten vek uvedomím,tak si poviem, že či mi nesibe...
Viem,že chcem zázrak. Ja ale na zázraky verím.😘

kakatulik
7. sep 2018

@danicabbb amen,amen!😘

dolynkag
7. sep 2018

@kakatulik tak som v správnej partii a ani nie som stará 😂 tu

santine
8. sep 2018

Ahojte, my sme sa predsalen rozhodli pre to IVF... mali sme doma taku krizu, tichu domacnost, potom sa to zlepsilo a isli sme do centra. Tak teraz stimulujem. Muz mi pichol prve dve injekcie. Mam velky strach z ohss a ze skoncim v nemocnici. A som celkovo neista. Povedala som si, ze do Vianoc este sa na to dam a potom koncim. Pred rokom, dvoma, to bolo ine, teraz to uz citim takto. Sil ubuda, telo sa meni. Tak ak ma vzniknut novy zivot, vznikne a s laskou a radostou sa postarame. Ak nie, tak nie 🙂

bobricek1979
8. sep 2018

@santine držím moc prsty koľko máš rokov?

santine
8. sep 2018

@bobricek1979 dakujem, v lete 42, takze akurat 42+

heveri35
8. sep 2018

Ako vás tu čítam tak snáď ja som tu najstaršia, v auguste som mala 45, ale necítim sa na toľko 🙂😊

bobricek1979
8. sep 2018

@santine to ešte nieje veľa všetko sa dá keď sa chce tak hor sa do toho
💕

ketere
8. sep 2018

@santine drzim palce, tiez som si dala rovnaku casovu hranicu 😉
Mas uz deticky nejake?

janulka232
8. sep 2018

@ketere je mi to luto,že dalši KET nevyšiel.Ani mne druhy KET teraz v auguste nevyšiel a dva krat predtym ET.Mame posledneho mrazačika a už neviem čo mam preto urobit aby sa konečne podarilo.Ideš dalej bojovat,ale teraz si chceš dat ešte pauzu?

santine
8. sep 2018

@ketere ☺ mne urcit tu hranicu velmi pomohlo, teraz som v pohode, robi mi radost praca a hlavne dcerka z prveho manzelstva, teraz ma 13 🤗 Lebo inak tie neuspechy v snazeni som zle znasala... ale partner deti nema a on s tym teda vobec nie je vyrovnany, ostat bezdetny 😐. Snazime sa cca 2 roky.

ketere
8. sep 2018

@janulka232 ano, idem dalej bez pauzy, teda chcela by som.. v pondelok idem k Dr, tak uvidim, co povie...

janulka232
8. sep 2018

@ketere ja tiež idem bez pauzy,ale ja som ani nemusela ist k doktorovi na konzultaciu.Mne iba sestrička vravela po telefone ak sa citim na to možem ist hned.Silno držim palce aby nabuduce to už vyšlo

heveri35
9. sep 2018

Tak po 12 dňoch meškania mi dnes prišla ms 😔, aj keď som niekde tušila, lebo čo som si robila testy tak boli negatívne.

melmel78
9. sep 2018

@heveri35 to mi je luto tak budete skusat dalej? Drzim palce

heveri35
9. sep 2018

@melmel78 jasne, len teraz sme začali, ďakujem

santine
9. sep 2018

@janulka232 @ketere prajem, nech sa podari a vela sily a optimizmu. Dajte potom vediet. ET sa robi pri nejakom horm. nastaveni?

ketere
9. sep 2018

@janulka232 skúsim mu ráno zavolať, tiež si myslím, že by som tam ani nemusela ísť... aj estrimax mám, čiže ani recept nepotrebujem, no uvidím...
A koľký dc si? Kedy Ti vychádza ďaľší vklad?

janulka232
9. sep 2018

@ketere ja v stredu idem na kontrolu sliznice tak som zvedava čo mi povedia.Ja som mala pauzu estrimaxu iba dva dni a hned som začala ho znovu uživat

janulka232
9. sep 2018

@santine ET aj KET sa robi myslim si podla sliznice 🙂

darci17
9. sep 2018

Ahojte, ja mám doma pár krabičiek estrimaxu, kto by chcel podarujem za poštovné🙂

ketere
10. sep 2018

@darci17 Ahoj, môžem poprosiť??? Ďakujeeeeem, píšem IP 🙂

ketere
10. sep 2018

@janulka232 no som zvedavá aj ja, daj vedieť potom ako si dopadla 🙂 akú mávaš zvyčajne sliznicu pri vklade?
Ja som prestala brať Estr. v piatok, ešte stále som nedostala ms, tak čakám...

janulka232
10. sep 2018

@ketere jasne aj ty daj vediet ako dopadneš na kontrole. Ja som teraz mala 12mm,ale stale zvyknem mat taku,že vraj vybornu 🙂 a aj tak sa nepodari.Ja som ms dostala hned dva dni po vysadeni