icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

ketere
10. sep 2018

@janulka232 ja mávam sliznicu 8 mm, 12 je krásna 🙂
A kontrola dopadla, ok, práve som prišla do práce... ideme do ďaľšieho kola, čakáme ms, a začíname estrimaxom - klasika 🙂

ketere
10. sep 2018

@melmel78 Ahoj, ako moja?

melmel78
10. sep 2018

@ketere ahojcek, tak u mna zasa zmena planu 🙂. Uz som z toho na nervy. Ziadny kyret sa zatial nekona a dufam, ze ani nebude. Bola som si minuly tyzden vybavit interne predoperacne, aby som zastihla dr pred dovolenkou este, kedze som nechcela aby mi to robil niekto v nemocnici. V piatok sme si sli dohodnut termin a ona este kukla cez uzv ze ako to tam vyzera. No a nasla krpca aj so srdieckom ❤ . Este mi to ukazovala na monitore, nechceli sme ani jedna tomu verit, lebo hcg kleslo a vsetko nasvedcovalo tomu, ze to pojde prec. Podla uzv krpec vyzera na 6tt a nie na 8tt ako by som mala byt podla poslednej ms. Vzali mi este raz krv a v piatok dr vola, ze hcg zodpoveda 6tt ze to zatial vyzera v poriadku. Vraj ona sa nikdy neriadi vysledkami z labakov na 100% ale tym, co vidi na uzv. Takze tehulkujem dalej a tento tyzden stvrtok dalsi uzv. Uz si pripadam ako blazon, raz je dobre, raz zle....no nic prijemne teda

butterfly333
10. sep 2018

@melmel78 tak to je super správa gratulujem mooc držím palce nech to všetko dobre dopadne

sticker
ketere
10. sep 2018

@melmel78 tak toto je vyyyyyborna sprava ! Drzim palce, nech uz je vsetko, az do uplneho konca, v poriadku 😉 ....zly zaciatok, dobry koniec 😘

dolynkag
10. sep 2018

@melmel78 wau, tak to je super, držím veľmi palce.... taký malý zázrak, takže predsa sa dejú

melmel78
10. sep 2018

@butterfly333
@ketere
@dolynkag dakujem dievcata, no este stale nemam vyhrate, ale tiez sa bude modlit aby to vsetko dobre dopadlo. Hovorim si, ze tam hore co mam svojho anjelika, tak snad mi poslal uz tu spravnu dusicku, ktora tu s nami ostane 😇

janulka232
10. sep 2018

@melmel78 super sprava tešim sa s Tebou nech už všetko dobre dopadne

janulka232
10. sep 2018

@ketere kamoška mala 7,8mm a otehotnela a ja krasnu a nič.A ked sa Ti nedari nenavrhli Ti hysteroskopiu ako mne? A do akeho centra chodiš.No super nech pride čim skor ms,že sa pridaš čim skor ku mne 🙂

melmel78
10. sep 2018

@janulka232
@ketere citam ze tu riesite sliznicu ja ju mam stale nizku a chytilo sa embryjko 😉. Aspon tych 7,5 by mala byt. Mne namerala 9mm teraz ked zistila ze som tehu. Kvalita sliznice je dolezitejsia a aby tam neboli cysty zrasty

butterfly333
10. sep 2018

@melmel78 a čo je dobré na kvalitu maternice?

janulka232
10. sep 2018

@melmel78 ked idem na sono viem,že furt sa tam objavi nejaka mala cysta.Bola som na hysteroskopii tak maternica je ok.Super,že po tolkych neuspechov sa Ti podarilo prirodzene.

ketere
10. sep 2018

@janulka232 nie, nenavrhol mi nič. Chodím do Ferticent v BA, a Ty? Ms už sa rozbieha 😀

janulka232
10. sep 2018

@ketere no super,že ms už sa rozbieha.Ja som ju čakala silnejšiu,ale iba dva dni som krvacala a iba špinenie som mala😒.Ja chodim do gyn fiv ZA

rami2410
10. sep 2018

@melmel78 ja som to vedela! 😃 chcela som ti uz predtym napisat, nech pockas este na tento uzv, a az potom rob zavery. Strasne moc gratulujem a zelam ti bezproblemove tehu 😊🙂

ceklis
10. sep 2018

@melmel78 ten drobček je ten najväčší zázrak!!! A ja verím, že si ho o pár mesiacov budes tulit k sebe najviac ❤️

melmel78
10. sep 2018

@butterfly333 ja som skusala vselico a tazko povedat co zaberie kazda sme ina. Ja som zacala brat ten Gynex, pel prirodny sem tam a kupila som si take vitaminy pre zeny z Biotech USA. To je sportova vyziva. Obsahovali vselico tak som ich testla...ale ci to pomohlo neviem. Skor zhoda nahod vsetko spravne nacasovane v kombinacii so stastim 😉

melmel78
10. sep 2018

@rami2410 dakujem 😉. Pri klesajucom hcg co ti ine moze vyjst. Ale je to sila zrejme tie vysledky z labakov neboli dobre lebo po tyzdni to vyzeralo inak

santeema
10. sep 2018

@melmel78 boze nech uz to ide dobre, to je fakt na nervy

ketere
11. sep 2018

@melmel78 ...možno zamenené výsledky alebo čo...mne tak raz zamenili krv v Piešťanoch v reumatologickom ústave... som pozerala na tie výsledky, ako blbá... zrazu cukrovka (čo nemám), CRP nulové (čo mám vždy vzhľadom na reum.ochorenie okolo 30)... zobrali sme ďalšiu krv, a tá už bola správna 🙂

melmel78
11. sep 2018

@ketere je to mozne no dokaze to riadne vystresovat. Dufam ze uz ziaden stres nebude

bobricek1979
11. sep 2018

@melmel78 ahoj úžasná správa drobček je bojovník a možno sa všetko len zle vypocitalo teším sa s tebou držte sa opatrujte sa necj už len rastiete pekne 💕👍👍👍😘😍

bobricek1979
11. sep 2018

@melmel78 a srdečne gratulujem 💕oplatilo sa čakať kontrolovať
😉👍👍👍👍👏👏👏

santine
11. sep 2018

@melmel78 drzim palceky ❤ hlavne bud v klude ak sa da. Ja v piatok OPU, budu 3 alebo 4.

melmel78
11. sep 2018

@santine dakujem pekne, ja drzim aj tebe samozrejme palceky 👍🙏🙂 a pri OPU 3-4 vajka je dobry uspech, hlavne aby boli kvalitne, daj vediet, ako ste dopadli

mamamonika
12. sep 2018

@melmel78 Drzim palceky, to je super !!!!! 🙂

dolynkag
12. sep 2018

@melmel78 držím zajtra palce, potom podaj hlásenie, ako narastol drobček

janulka232
12. sep 2018

Ahojte dnes kontrola pred KET a v pondelok vklad našho posledneho mrazačika

melmel78
12. sep 2018

@janulka232 jej drzim palce 😇✊👍

bylinka42
13. sep 2018

Dievčatá poraďte....náš posledný pokus už IVF a prišli výsledky z genetiky embrií a všetky čo sme tam mali 4 ks majú veľké poškodenia, takže na vklad nič. Ale máme jedno embrio zamrazené, ktoré nedosiahlo štádium aby mohlo byť geneticky vyšetrené ale môže sa vložiť bez tohto vyšetrenia. Dali by ste si ho vložiť? Ďakujem za názory.