Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@bobricek1979 reumatologicka tvrdi, ze ma pacientky, ktore boli tehotne a vsetko prebehlo v poriadku, babatka zdrave. Aj kamosku mam so silnou reumou a ma dve decka a vsetko ok. Myslim, ze tehotenstvu ako takemu neskodi (ak uz si tehotna), ale mozno pri otehu vzhladom na zapal a lieky je problem... moja lekarka nemala problem s ničím...
@ketere aha ďakujem za vysvetlenie tak krásne tehu želám a ešte krajšie a zdravé babetka
💕
@bobricek1979 tak 13 DPO a žiaľ všetky testy negatívne.... takže čakať, keď príde nový cyklus... ktovie, ako mi to teraz bude fungovať.... ach smutná som, žila som z nádeje teraz mesiac, prichádza depresia.... ty čo nové?
@ivankalaco Ako sa máš? dávno si sa neozvala
@dolynkag to mi je ľúto ale tak vyčkaj telo sa potrebuje dať do poriadku mesiac dva skusajte furt príde to uvidíš.. Tak nás čaká ten morfo v 20tt prehupli sme sa už do 18tt uvidíme bojím sa čo povie dr. Držím silno prsty
@bobricek1979 neboj sa, teš sa, už cítiš kopkanie?
@dolynkag práve že ešte nič možno sem tam také bublinky, ale to vôbec neviem identifikovať či je to ona keďže je to prvé
@bobricek1979 tak o par dni už bude neboj
@dolynkag no dufam drž prsty
@melmel78 môžem poprosiť aj ja tie tinktúry?
@bobricek1979 to bublinkovanie su pohyby, mozem potvrdit aj ja som zazila a take ako keby nepravidelne steklenie ❤ Uzivaj tehotenstvo a hlavne nech je vsetko v poriadku 😉
@melmel78 ďakujem si zlatá aj tebe krásne tehotenstvo, ako to ide?
@bobricek1979 dakujem, ale celkom v pohode, zatial sa velmi potichu tesim a som vdacna za kazdy jeden den bez problemov, ze nemusim nic vazne riesit 🙏 Teba caka morfologicky uzv ako citam, ver babatku, vsetko bude v poriadku ❤😉. Kedy tam ides? Daj vediet ako to dopadlo, ja som sa zial na taky uzv nedostala uz ale vraj trva celkom dlho
@melmel78 tak to sa teším s tebou a ver že ja sa aj bojím furt nejako tešiť tiež tak potichu. Idem o dva týždne áno vraj budú docela babetko dlho obzerať tak furt s tým bojujem či mám ísť. No chcwm vedieť a vidieť ako sa vyvíja. Napíšem potom, ako to dopadlo. Užívaj tehulkovanie opatrujte sa.♥️☺️👶
Ahoj baby.Tak kontrola dopadla dobre.Mame gestačny vak a v nom žlte teliesko.Už sa,len modlit aby naskočilo aj srdiečko.Dalšia kontrola o tyžden.
@ketere ahoj ty sa ako citiš?
@janulka232 júj moha teším sa moc tehuľkujeme spolu
@bobricek1979 ďakujem takto vyzera,že ano ;)
@janulka232 ahoj, teším sa veľmi, že je u Teba všetko OK 🙂
...ja som dnes 10dpt, test biely, začínam krvácať ☹
@ketere tak je mi to velmi luto,že sa nechce embryjko u Teba uchytit.Je to dost trapenie mne vyšiel až piaty vklad aj to ešte neviem ako dopadnem.A dakujem 😘
@janulka232 mam mrazakov este osem, akoze este dost... ale psychicky to nezvladam 😕 mam chut sa na to vsetko vyprdnut 😢
@janulka232 super spravicka tesim sa s tebou a dalsia tehulka medzi nami 😍 Len tak dalej a drzim palce aby na buduce bola akcia. Pocitam, ze ak pojdes o tyzden uz bude 👍😉
@ketere to prejde daj si pauzu trošku pomôže
@janulka232 teraz už nesmieš myslieť negatívne
@ketere ja Ta chapem,že je to dost na psychiku.A maš spravene nejake vyšetrenie,že prečo sa nedari otehotniet? Alebo aj doktor v centre by Ti mohol nie čo navrhnut,ked vidi,že sa nedari
@melmel78 ďakujem na dalšiu kontrolu idem až na tyžden v piatok tak verim,že srdiečko sa objavi
@ketere ja som mala 11 complet celych ivf a ani raz som si nenasla //
Bolo to velmi narocne jak psychicky tak fizicky a to nehovorim o peniazoch. Ja som nemala nikdy mrazaciky cize ber to pozitivne. Nemusis to vsetko nanovo absolvovat ako ja.
Ja som uz ivf zavesila na klinec a uz aj cele snazenie.za tie roky toho bolo uz dost. U nas nieje ziaden problem zdravotny cize to ostava zahadou
@jania023 fú to fakt máš aspoň jedno dieťatko? Keď sa smiem opýtať

@ketere zenusky a reuma ak sa teda môžem opýtať nejako škodí tehotenstvu?