icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

bobricek1979
29. sep 2018

@ketere zenusky a reuma ak sa teda môžem opýtať nejako škodí tehotenstvu?

ketere
29. sep 2018

@bobricek1979 reumatologicka tvrdi, ze ma pacientky, ktore boli tehotne a vsetko prebehlo v poriadku, babatka zdrave. Aj kamosku mam so silnou reumou a ma dve decka a vsetko ok. Myslim, ze tehotenstvu ako takemu neskodi (ak uz si tehotna), ale mozno pri otehu vzhladom na zapal a lieky je problem... moja lekarka nemala problem s ničím...

bobricek1979
29. sep 2018

@ketere aha ďakujem za vysvetlenie tak krásne tehu želám a ešte krajšie a zdravé babetka
💕

dolynkag
4. okt 2018

@bobricek1979 tak 13 DPO a žiaľ všetky testy negatívne.... takže čakať, keď príde nový cyklus... ktovie, ako mi to teraz bude fungovať.... ach smutná som, žila som z nádeje teraz mesiac, prichádza depresia.... ty čo nové?

dolynkag
4. okt 2018

@ivankalaco Ako sa máš? dávno si sa neozvala

kakatulik
4. okt 2018

@dolynkag asi je svadobnej ceste😉💃

bobricek1979
4. okt 2018

@dolynkag to mi je ľúto ale tak vyčkaj telo sa potrebuje dať do poriadku mesiac dva skusajte furt príde to uvidíš.. Tak nás čaká ten morfo v 20tt prehupli sme sa už do 18tt uvidíme bojím sa čo povie dr. Držím silno prsty

dolynkag
4. okt 2018

@bobricek1979 neboj sa, teš sa, už cítiš kopkanie?

bobricek1979
4. okt 2018

@dolynkag práve že ešte nič možno sem tam také bublinky, ale to vôbec neviem identifikovať či je to ona keďže je to prvé

dolynkag
4. okt 2018

@bobricek1979 tak o par dni už bude neboj

bobricek1979
4. okt 2018

@dolynkag no dufam drž prsty

butterfly333
4. okt 2018

@melmel78 môžem poprosiť aj ja tie tinktúry?

melmel78
4. okt 2018

@bobricek1979 to bublinkovanie su pohyby, mozem potvrdit aj ja som zazila a take ako keby nepravidelne steklenie ❤ Uzivaj tehotenstvo a hlavne nech je vsetko v poriadku 😉

bobricek1979
4. okt 2018

@melmel78 ďakujem si zlatá aj tebe krásne tehotenstvo, ako to ide?

melmel78
4. okt 2018

@bobricek1979 dakujem, ale celkom v pohode, zatial sa velmi potichu tesim a som vdacna za kazdy jeden den bez problemov, ze nemusim nic vazne riesit 🙏 Teba caka morfologicky uzv ako citam, ver babatku, vsetko bude v poriadku ❤😉. Kedy tam ides? Daj vediet ako to dopadlo, ja som sa zial na taky uzv nedostala uz ale vraj trva celkom dlho

bobricek1979
4. okt 2018

@melmel78 tak to sa teším s tebou a ver že ja sa aj bojím furt nejako tešiť tiež tak potichu. Idem o dva týždne áno vraj budú docela babetko dlho obzerať tak furt s tým bojujem či mám ísť. No chcwm vedieť a vidieť ako sa vyvíja. Napíšem potom, ako to dopadlo. Užívaj tehulkovanie opatrujte sa.♥️☺️👶

janulka232
8. okt 2018

Ahoj baby.Tak kontrola dopadla dobre.Mame gestačny vak a v nom žlte teliesko.Už sa,len modlit aby naskočilo aj srdiečko.Dalšia kontrola o tyžden.
@ketere ahoj ty sa ako citiš?

bobricek1979
8. okt 2018

@janulka232 júj moha teším sa moc tehuľkujeme spolu

janulka232
8. okt 2018

@bobricek1979 ďakujem takto vyzera,že ano ;)

ketere
8. okt 2018

@janulka232 ahoj, teším sa veľmi, že je u Teba všetko OK 🙂
...ja som dnes 10dpt, test biely, začínam krvácať ☹

janulka232
8. okt 2018

@ketere tak je mi to velmi luto,že sa nechce embryjko u Teba uchytit.Je to dost trapenie mne vyšiel až piaty vklad aj to ešte neviem ako dopadnem.A dakujem 😘

ketere
8. okt 2018

@janulka232 mam mrazakov este osem, akoze este dost... ale psychicky to nezvladam 😕 mam chut sa na to vsetko vyprdnut 😢

melmel78
8. okt 2018

@janulka232 super spravicka tesim sa s tebou a dalsia tehulka medzi nami 😍 Len tak dalej a drzim palce aby na buduce bola akcia. Pocitam, ze ak pojdes o tyzden uz bude 👍😉

melmel78
8. okt 2018

@ketere to ma mrzi, uvidis na krv ked pojdes, nerobila si si test? To krvacanie je silne ci slabe? Na stastie mas vela mrazacikov, daj si pauzu chvilu. Nie je zasa dobre tlacit jedno na druhe, nech si oddychnes od nervov.

bobricek1979
8. okt 2018

@ketere to prejde daj si pauzu trošku pomôže

bobricek1979
8. okt 2018

@janulka232 teraz už nesmieš myslieť negatívne

janulka232
8. okt 2018

@ketere ja Ta chapem,že je to dost na psychiku.A maš spravene nejake vyšetrenie,že prečo sa nedari otehotniet? Alebo aj doktor v centre by Ti mohol nie čo navrhnut,ked vidi,že sa nedari

janulka232
8. okt 2018

@melmel78 ďakujem na dalšiu kontrolu idem až na tyžden v piatok tak verim,že srdiečko sa objavi

jania023
8. okt 2018

@ketere ja som mala 11 complet celych ivf a ani raz som si nenasla //
Bolo to velmi narocne jak psychicky tak fizicky a to nehovorim o peniazoch. Ja som nemala nikdy mrazaciky cize ber to pozitivne. Nemusis to vsetko nanovo absolvovat ako ja.
Ja som uz ivf zavesila na klinec a uz aj cele snazenie.za tie roky toho bolo uz dost. U nas nieje ziaden problem zdravotny cize to ostava zahadou

bobricek1979
8. okt 2018

@jania023 fú to fakt máš aspoň jedno dieťatko? Keď sa smiem opýtať