Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@ivankalaco ako sa maaas?
@kakatulik tak super počkám kedy ms skončí a idem na to dúfam že zas zaberie a ak nie aspoň pomôže na detox trocha.
@butterfly333 na nieco urcite pomoze. Pekne sa daj do pohody a nastav sa na to,ze to uz bude tento krat ono❤
@kakatulik ďakujem moja verím tomu. A držím palce aj tebe
@butterfly333 dakujem😘
@darci17 jasne, na Trisomy to bude na istotu 🙂 my sme si dali to Nifty za 470€, som uz neni najmladsia a rozdiel medzi Plus a Nifty bol len 20€ tak sme to neriesili uz. Ked som usetrila na IVF tak toto si zaplatim 🙂 . Ja ani neviem ako rychlo budu vysledky lebo vraj Nifty posielaju az do Hong Kongu na testovanie. Vraj to bude trvat dlhsie ako standard, no necham sa prekvapit
@butterfly333 drzim ti palceky na IUI a kedy presne ides? 🙂 Kasicka ti urcite pomoze nastartovat telo hlavne a stabilizovat hormony. Aku kasicku mas? Cistu ci v tabletkach?
@melmel78 presne takto aj ja. A aj na morfo nám povedali že je väčšia o týždeň
@melmel78 mne došli ani nie týždeň
@bobricek1979 teda mi volali
@melmel78 ďakujem mám čistú vmk a na to iui no tento mesiac len neviem presne kedy bude ovu dnes som 2dc a na 10dc idem na folikulometriu tak uvidíme.
@bobricek1979 tak super a citis sa ako ? A vysledky ti neposlali len oznamili telefonicky?
@butterfly333 cista je uplne naj, aj ja som ju brala a znova by som ak by som mala problem. Daj vediet, kedy ti daju termin na to. Budem na teba mysliet 🙂 Okrem kasicky aj nieco ine si davas?
@melmel78 poslali aj nne aj dr, cítim sa v norne az na bolesti v noci panvy
@melmel78 no okrem vmk beriem už tretí mesiac mimistar forte je v ňom aj inozitol a je to aj na psychickú pohodu. No a plnou kyselinu listovú čo mám na predpis.
@slniecko4 ahoj🙂, jasné.
www.vceliamaterskakasicka.sk
@bobricek1979 to ta tak boli ze sa budis? Asi by nemalo nie ? 🤔 Mna teraz nad ranom furt na jednom mieste boli taka tupa bolest
@melmel78 no nemalo ale boli od skoro začiatku dr vravel že je to normálne vo veku duplovane obávam sa ale že je to zdedene po mamke tiež mala problém a možno aj tým že som schudla. Cez deň ale môžem behať nič necítim. Ešte som v minulosti behavala tak aj to a robila tanec jedno z druhým
@bobricek1979 mna v poslednom trimestri pri malom tiez velmi bolievala panva a kazde rano som vstavala akoby ma celu noc niekto kopal do rozkroku. Bol som uz tiez starsia prvorodicka (38)
@bobricek1979 tak ty si vysportovana budes mat dobru kondicku pri babatku 😊.
@melmel78 no neviem nemyslím si, že to bude o takej kondičke😁😁😁
@tecko28 ale ken v noci?
@bobricek1979 Ano, v noci som sice bolest necitila, ale rano ked som vstavala, tak som mala pocit, ze mi niekto celu noc kopal do rozkroku, ale pocas dna som to rozchodila. A spominam si, ze s ma dr pytal taku "blbost", ze ci ma to boli aj ked kracam dozadu a som na neho pozerala, ze co sa pyta hluposti, ze preco by som mala chodit dozadu. Nejako zvlast sme to neriesili

@butterfly333 Praveze sa zacina brat az po ms do konca cyklu a potom cez ms opat pauza. Odporucaju 2x1g.
Aj ja som si uz kupila. buduci cyklus zacinam.🙂