Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
Ahojte, tak mám po konzultácii... Nakoniec som sa odhodlala po dohode s manželom ešte na jeden KET v tomto cykle, nejako to vydržím... Dr.nie je proti, no že tri neúspešné KETy je už dosť, tak že treba porobiť nejaké vyšetrenia... tak zobral krv na štítnu žľazu, že hematologicky problém by to nemal byť a termín na imuno odobril (som objednaná do Imunovitalu 13.12.2018)
Nakoľko mi ms bez liekov nechodí, tak vlastne týmito hormónmi je pravidelná. Ak by som nešla na KET, dostala by som iné, na úpravu cyklu (takže asi prašť ako uhoď 🙄 )
Ako ďalšiu možnosť mi navrhol Hysteroskopiu.
Dohoda je momentálne taká, že ešte tento KET, a ak by nevyšiel, tak idem v ďalšom cykle na hysteroskopiu, to imunovyšetrenie medzitým...
Tak uvidíme, dúfam, že som sa rozhodla správne, a budeme tentokrát spešný 🙏🙏🙏
@ketere Juj, konečne niečo vymyslel. Dobrý postup. Možno už nič nebude treba 🙏 skús veľa bielkovín pred vkladom a počas vkladu, pár dni po ňom. Vraj tvoria hlieny, lepšie sa uhniezďuje. Ty už máš jedno dieťatko. Že? Aj mne povedala hematologicka, že keď mám dve a nemala som problém, nemysli si, že teraz by bol. Moc ti držím palce.
@ketere ahoj, aj mna asi dalsi cyklus caka KET. Citala som, ze treba velmi dobre nacasovat KET, do "implantacneho okna", je to tiez cela alchymia. Ze u asi stvrtiny zien sa tento cas posuva cca o 2 dni, nez lekari normalne urcia. A ako nam povedala vcera embryologicka, ze ten proces prichytenia embryjka k vystelke (vola sa to iniciacia) este nie je prebadany, je to velmi zlozite. Tak ostava len modlit sa a verit 🙂. Prajem Ti, aby to tentoraz vyslo.
@ketere budem Ti silno držat palce aby to konečne vyšlo a ak nie tak šup na vyšetrenie na hystoroskopiu som bola aj ja a aj tak všetko ok a neuchytilo sa až teraz.
@janulka232 ďakujem 😉
...pravdupovediac, nechcela by som do hyst.ísť, dúfam, že ju nebudem potrebovať... bojím sa toho... čo to všetko prosím Ťa obnáša?
@ketere nemusiš sa bat hystoroskopii je to iba chvilkova narkoza a asi Ti zoberu zvorku ktoru potom niekde posielaju
@ketere mne robili hystero aj laparoskopiu naraz nič to nieje uspia ta a je. Ani bolesti som po operácii nemala.
@ketere drzim ti palceky 🙏🙂, tak predsa ste sa rozhodli v tomto cykle do KETu? Ak sa na to citis, tak v pohode a kedy to ma byt? Ci este nevies? Co ti dali ake lieky na KET? Hysteroskopia je v pohode, tiez som absolvovala par rokov dozadu a presne ako baby pisu, uspia ta, zobudis sa a ides domov po chvilke. Mne napriklad pri nej zistili zrasty, rozsiahly zapal, ktory na sone neni vidiet. Preliecilo sa to a sup na dalsi cyklus sa vklad podaril. Mozno to u teba nebude treba, ale dr zvolil dobry postup.
@melmel78 ďakujem :-*
...nakoniec hej, necítim sa síce najlepšie, ale dám to 🙂 nasadila som si očistnú kúru (minule som tu o nej písala), tak sa trošku odvodňujem, takže je to o čosi lepšie 🙂
..mám teraz Estrimax 3x1, plus mi k tomu dal 2x za deň Lenzetto sprej, a potom pridáme Utrogestan. Zatiaľ dátum ešte neviem, v piatok 26.10.idem na kontrolu sliznice, tak vtedy sa dozviem aj dátum KET 😍
@ketere držím silno prsty nech sa to vydarí do úspešného konca
💕
@bobricek1979
@ceklis
Ďakujem babulky 😘😘😘
@ketere no to odvodnovanie po hormonoch mi ani nepripominaj 😒 Dlllho mi trvalo kym som mala telo nezavodnene, ale do mna naliali fakt ze litre sajrajtu, co bolo treba. Lenzetto som brala aj ja 🙂 je to celkom pohodlne akurat sa ta nesmie nikto chytat v tom mieste. Daj vediet co na kontrole a ci sliznica poslucha 😘
ahojte snazily, velmi som to tu cele nesledovala, len vas chcem povzbudit nasou skusenostou. Po 5.mesiacoch ako som prvorodeneho odstavila od kojenia (kvoli tomu, ze mu chceme dopriat surodenca- inac by sa asi kojil dopodnes) sa nam na 5.ty mesiac podarilo otehotniet, aktualne som v 6.tom tyzdni, Dr.navstevu mam az 9.11. Zatial vsetko prebieha ako pri mojom prvom tehu v 40.tke (tiez na 5.ty mesiac sa nam zadarilo), ziadne nevolnosti, priznaky, takze si to uzivam a dufam ze takto to potiahneme az do porodu 😀 😀 😀. Drzim vam vsetkym palceky
Nevie nikto, ako sa má Ivanka, zakladateľka témy? dávno sa tu neukázala
@dolynkag tiež ma to celý čas napadá asi si užíva svadobnú cestu myslím, že sa vydávala
Ja tiež si často spomeniem na zakladatelku temy,že ako sa ma,lebo už dlho sa nam neozvala.Snad sa pride ukazat ako si uživa tehotenstvo
Podla mna si Ivanka uziva tehulkovanie a nechce sa zatazovat negativnymi spravami co sa tu obcas vyskytnu. Nie kazda tehulka to zvlada a potrebuje klud. Tiez pevne dufam ze je v poriadku.
Ivka dala dnes nový album . Takže všetko ok. Ja som si už tiež robila starosti.🤗
@vilma7 fuha Vilma akurat som na teba vcera myslela, teraz som mala 40ku a coskoro budem rodit. Sem tam sa ma ludia pytaju ako sa mi podarilo otehotniet ako to je v takom veku a tak...tvoj pribeh je naozaj z tych stastnych kiezby ich viac takych bolo. Ja stale dufam ze sa mi podari otehotniet este raz po tomto , niekedy v 41. Chcela by som vacsi rozdiel medzi detickami no to nebude realne.
@dolynkag Ahojky.. mám sa dobre.. chodím sem veľmi málo..

@ivankalaco tešíme sa a pozdravujeme😘

@tecko28 jasné dík ani môj to nejako nerieši tak ja dúfam že mala vydrží