Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@kakatulik Nedávala som nový album 🙂
@bobricek1979 Ďakujem veľmi pekne 🙂
@ivankalaco som rada Ivanka ze si v poriadku to je najdolezitejsie 😘. Uzivaj si ako uznas za vhodne aj ked nam tu chybas. No velmi ti drzime palce nech ide vsetko dobre do uspesneho konca 😇
@melmel78 Ďakujem veľmi pekne za prianie.

@ivankalaco tak vieš,ja som to zachytila nejako až včera. Občas podaj info ako pokračujete.
Ozaj a ako dopadla svadba?❣️💃🕺
@ingelika78 ja som prve tiez rodila v 40.tke, mesiac po porode som mala 41. Ja som zas chcela co najmensi rozdiel, aby sme deturence este vedeli programovo zladit, ale zas som chcela aj kojit...a ozaj som asi jedna zo stastnych, ale nikdy som nemala problemy zenskeho charakteru a moj muz ma nastastie tiez v 40.tke ukazkovy spermiogram :-P
@vilma7 ak sa môžem opýtať ak nebol problém prečo tak neskoršie detičky?
@vilma7 Ved my tiez tak nikdy ziadne zdravotne problemy, vsetky testy super, AMH v norme, pravidelna ovulacia. Manzel takisto. U mna je jedine vysvetlenie prirodzene “starnutie” a kvalita vajicok, preto som po relativne kratkom case snazenia spanikarila. Co uz, nastastie vsetko dopadlo ako ma. Snad na druhy pokus otehotniem rychlejsie, super se sa Ti podarilo aj v 42.
@ivankalaco super, a ktorý si už TT? tešíme sa s tebou
Taka otazka pichate si alebo ste si pichala niektora Fraxiparin? Musim denne a uz mi zacina brusko rast a je problem najst riasu. Do svalu to ist nemoze vraj. Dr vravela ze do ruky si zvyknu zeny pichat ale ja tam nemam tuk 🙁. Kam si to mozem okrem brucha aby nebolelo davat?
@bobricek1979 žijem uz takmer 20 rokov mimo svk, a aj napriek tomu som túžila ma5 partnera z rodnej hrude, čo samozrejme veĺmi zúžilo možnosť výberu, spoznania atd. S manželom sme sa žiaľ zoznámili až keď sme mali obaja 38 rokov, to je a bol jediný dôvod. Darmo túži žena po dieťati, keď nemá vhodného partnera. A to som ozaj roky nečakala so založenými rukami, iniciatívna som bola viac než dosť, a aj napriek tomu to trvalo.
@vilma7 aha jasné tak je úplne skvelé, že sa to tak podarilo, gratulujem a drž sa aj s mimčami. 💕👍
@melmel78 do stehna si to môžeš pichať z vnútornej strany.
@butterfly333
@kakatulik diky baby ano tam je tuku habadej 😀 Dnes som dala este brucho, ale postupom casu to uz nepojde. Do ruky si myslim, ze to bude boliet, ale stehno by som snad zvladla
@melmel78 a do ruky neviem ako by si to dala keď s jednou rukou si držíš tu druhu ruku kde ideš pichať.
Nie riadu,ale riasu.😂
Baby tak dnes som bola na kontrole,lebo často ma trapi špinenie,ale chvalabohu všetko v poriadku a babätko ma 1cm a krasne bije srdiečko
@melmel78 mne tiež partner musi pichat injekce do brucha a za každym mi tam ostane bodka a občas aj modrina tak asi zachvilu tiež nebude mat kde pichat
@butterfly333 partner mi picha do brucha, ja to nedam 😒 Aj pri stimulke mi on aplikoval injekcie. Mne nerobi problem druhemu ale sebe si neviem. Este ze ho mam 🙂
@kakatulik no jasne ta ihlicka to je nic a pre babo vydrzim, len sa uz dlhsie pohravam s myslienkou, ze kde by sa to este dalo a tak si hovorim, ved napisem, mozno poradite 🙂 Zajtra ideme na Nifty testy, trochu sa bojim, ale snad vsetko dobre dopadne. 10 dni trvaju vysledky a kontrola na gynde bude 8/11 az kde mi aj vysledky povedia. Cize sa nacakaaaam 🙄 Fotky uz nejake mam mozem poslat vecer, teraz som v praci a nemam ich tu.Pekne su umiestnene na chladnicke aby sme ich videli ❤
@melmel78 tak to je super že partner sa nato dal ja dom si pichávala sama. No nie každej to vyhovuje. Hlavne že to má kto pichnúť. Ja sa už teším možno už tento týždeň bude iui v stredu na 10dc idem na folikulometriu no dnes na 8dc som skúsila ovu test a už je pekná čiarka inokedy biely aj keď nieje ešte pozit no počítam že tento týždeň bude ovu mávam na 12dc no brala som clostil.
@janulka232 ahoj no som rada ze si v poriadku 😇😉. Pokial je to len spinenie tak v poho len nech krv neni. Dali ti nieco na spinenie? Ascorutin pomaha a tiez zvysenie davok progesteronu. V kolkatom si tyzdni? Drz sa
@butterfly333 tak sa ti to uz blizi a este ked aj ovu test pozitivny 😊. Daj potom vediet ako to prebiehalo s co tvoje pocity. Drzim palce ❤✊
@melmel78 tak chvalabohu naposledy som mala špinenie v sobotu a dufam,že sa už neobjavi.Ale trapilo ma to špinenie dva tyždne.Doktor v centre mi dal dycinone liek na špinenie a moj mi vravel,že možem uživat ascorutin.A miesto pregosteronu som dostala injekcie prolutex.Vo štvrtok budem 8tt.Ked som čitala tvoj prispevok tak hned som si aj ja moju prvu fotečku dala na chladničku ;).
Babulky vy mi budete najlepšie vedieť poradiť, za všetko sa v centre platí, že??? Aj za vklady darovaných vajíčok, konzultácie, vyšetrenie a tak....
@rybka0703 ahoj, ja som si u svojej gynekologicky platila za vysetrenie hormonalneho profilu, ale folikulometriu som neplatila. Spermiogram individualne sa tiez plati. V CAR som neplatila ani horm. profil, ani ultrazvuky, spg tiez nie, ale ostatne zakroky uz su podla cennika, vela stoja aj lieky. Musis sa informovat vo vybranom CAR konkretne, co sa plati, moze sa to lisit. Reprodukcnu imunologiu som si tiez plne hradila. Drzim palce.
@rybka0703 ahoj konzultacia je gratis, aspon mozes obehat tolko centiet, kolko uznas za vhodne a zistis, ktore ti najviac vyhovuje. Lekara si vyberas bud podla seba akeho chces, alebo ti nejakeho priradia. V centre sa plati ak si samoplatca nad 39 rokov v podstate za vsetko aj za odber hormonalneho profilu, ale zalezi do akeho centra ides tiez. Presne ako baby pisu. Niektore to maju gratis a niektore spoplatnene. Folikulometriu a vysetrenia ci dalsie stretnutie s lekarom neplatis urcite, my sme to nikdy neplatili. Lieky a vykony aj s darovanymi vajickami samozrejme ano. Planujes nieco konkretne?

@melmel78 Ahojky.. presne si to uhádla.. snažím sa internetu vyhýbať a chodím sem málo.. užívam si každý deň a ďakujem tomu hore zato, že môžem byť šťastná..