Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@janulka232 netuším... jedla som vitamín C, E, femibion... tak asi to pomohlo 🙂
AMH býva pri PCO vždy vyššie.
12 DPO, zatiaľ len duch, ktorý nesilnie, ach jaj
@bobricek1979 Mohlo by to bežať rýchlejšie 🙂
@butterfly333 Ďakujem veľmi pekne za prianie..

@ivankalaco mohli už by som brala marec
@bobricek1979 alebo aspoň február 🙂
@ivankalaco no polka februára by už nevadila teda😋
@bobricek1979 Dovtedy vykúpim všetky e-shopy s detským tovarom 🙂
Dievčatá, ešte je skoro, Ale dnes 13 DPO už boli 2 čiarky na teste, tak verím, že teraz to bude všetko v poriadku a náš anjelik nám predsa poslal zdravé bábo
@dolynkag Držím palce

@ivankalaco ach ďakujem ti aj ja tebe strašne moc💕
@ivankalaco fakt? 😁Ja ešte nič ale mám kopec už toho id sestry priateľov sama budem asi až neskôr
Ja musím všetko kúpiť, tak kupujem vecičky
, ak sa mi niečo páči už teraz.. Som v skupine, kde sú ženy, ktoré majú termín v apríli a už kúpili aj kočík.. to sa mne zdá byť ešte veľmi skoro..
@ivankalaco no to je skoro určite a jasné ja ešte chodím do práce nieje tak čas ale tiež by som už všetko vykupila najradšej
@dolynkag jeminenky ja sa potichučky teším to je krásna správa držím silno prsty nech je všetko v poriadku drzkaj sa myslím na teba vyšlo to rychlo super veľmi 💕💕💕👍👍👍👍
@dolynkag gratulujem a prajem všetko dobré
@dolynkag držim palce nech všetko dobre dopadne
@ivankalaco ja nekupujem nic, lebo 2 roky dozadu som mala ochotne kamosky co mi vsetko poodkladali a nedopadlo to....takze som ticho, nikde sa nechvalim, len tu u vas 😇 A nieco si kupim ale az tak pred koncom, nemam absolutne nic

@darci17 výýýborne, teším sa s Tebou, krásne správy 🙂